Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zvláštní agent Frank Castle provedl další z úspěšných zásahů proti zločinu, když připravil past na gangstera Mickyho a jeho parťáka Bobbyho, který v přestřelce s agenty FBI zahyne. Gangsterský boss Howard Saint zuří, protože Bobby byl jeho syn. Jeho vztek dostane nový směr, když zjistí jméno agenta, který akci připravil. Jeho žena a Bobbyho matka Livia trvá na tom, aby za synův život zaplatila celá Frankova rodina. Zatímco Frank Castle tráví šťastné chvíle s manželkou Marií, synkem Willem a užívá si setkání se svou rozvětvenou rodinou, jeho dům obklíčí komando vedené Saintovým právníkem Quentinem a druhým synem Johnem. Všechny v domě bez milosti postřílí. Marii s Willem se sice podaří ujet, zoufalý Frank je však později najde na molu zavražděné. Vzápětí je obklíčen, brutálně zbit, postřelen a nakonec hozen do moře. Navzdory zraněním přežije. Vrátí se do města a začne připravovat pomstu. Unese Mickyho a rafinovaným "mučením" z něj dostane všechny dostupné informace o Saintovi a jeho rodině. Všichni vědí, že Frank je odhodlán dokončit pomstu a sám přitom zahynout. Posledním krokem definitivně přesvědčí Sainta, že je mu Livia nevěrná s Quentinem, a ten oba zabije. Svolá všechny své muže, dorazí však i Frank, který se nezastaví, dokud bude Howard Saint nebo jeho muži naživu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.4/10] | me: Akcia je v poriadku, Punisher je tiež v poriadku a vtip, ktorý sprevádza celý film je viacmenej ok. Miestami padne fajnová hláška a vzápätí padne voľakto z Punisherovho listu. Škoda, že Punisher tak málo trestá a tak veľa "vtipkuje". Inak je to pohodová akcia. Your mother is gone, she took a train. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

The Punisher nie je tým, čím sa tváril byť v traileri, ani tým, čím sa zdá byť z fotiek. Nie je to žiadna temná, vizuálne atraktívna akčná komiksovka o veľkej pomste. O pomste síce je, ale spôsoby, akými ju scenárista a režisér Jonathan Hensleigh predkladá, začínajú pri ohraných seagalovkách a pokračujú tuctom lacných hlášok a nechcenou paródiou seba samého. Jediným, čo sa z filmu dá zobrať na milosť, je nečakaná, zábavná likvidácia záporákov. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hlavni problem tohohle filmu je ten, ze jde o komiksovou adaptaci. Divak tak podvedome ocekava nejaky superhrdiny nebo alespon nejake veci, ktere jsou typicke pro komiksovou adaptaci. Jenze tenhle film je normalni akcni becko, kdybych nevedel, ze se jedna o komiks, tak to z filmu tezko poznam. Ale zase je fakt, ze akcni film to je docela slusnej. Thomas Jane je dost dobrej, ale klidne bych si na jeho miste umel predstavit treba Hugha Jackmana. John Travolta je jako zaporak taky docela v pohode a ostatni nestoji za zminku. Dalsi problem je ten, ze tvurci ocividne nemeli moc velkej rozpocet, takze ruznejch prestrelek, honicek a podobne tu je fakt minimalne, spis se tu porad planuje a mluvi. Velkej klad filmu jsou hlasky, ktery ma zvlast Thomas Jane docela dobry, akorat nektery zbytecne vickrat opakuje. Nejvic se mi asi na filmu libila hudba a to predevsim main theme, to bylo uzasny. Pokud film budu hodnotit jako komiks, tak nic moc, ale jako akcni film to je docela pohoda a nudil jsem se jen minimalne. Slabsi 4*. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

U mňa to tak slabé ako to je tu vôbec nie je. Nie je to len čistá strielačka ako tomu bolo v Ludgrenovej verzii, tu sa na to ide viac potichu. Ale aj tak je to celkom zábava sledovať nasraného chlapíka menom Frank Castle, ktorý sa chystá na veľkú odplatu. Scenár nie je zázračný a niektoré dialogy sú fakt slabé, ale Travolta bol skvelý a hlavne Thomas Jane ma svojou charizmou dokázal upútať viac ako Lundgren, plus akčné scény ma viac bavili. 75% - 4* ()

Claw 

všechny recenze uživatele

Obecně velice kontroverzní "marvellovka", která by ani komiksovou předlohu nepotřebovala. "Punisher" je sympatický akční nářez o dokonalé pomstě policajta, který ztratil naprosto vše. Naštěstí brutalita filmu byla zachována v dostatečné míře a z filmu není pohádka, na kterou se mohou dívat i děti. "Punisher" by mohl být vzhledem ke komiksu ještě mnohem drsnější a peprnější, ale buďme rádi za to, co nabízí... a že se nemění v pohádku typu "Spiderman", "Hulk", "Daredevil", "Elektra" a podobné voloviny. Tohle je prostě kultovní mstitel v klasickém podání. Chyby by se našly samozřejmě, ale pomsta je provedená dokonale, postava hlavního hrdiny překvapivě výborně podaná a ztvárněná, výtvarná stránka filmu velmi pěkná, Travolta v pohodě, záporáci v pohodě... prostě překvapivě dobrý komiksový akčňák. /75%/ ()

Galerie (59)

Zajímavosti (31)

  • Rebecca Romijn přiznala, že během sešívání zranění na ruce Thomase Janea, představitele Franka Castla, přitlačila na jehlu až moc a prošila mu kousek jeho vlastní ruky. (akisha)
  • Päť identických Pontiacov GTO bolo vytvorených pre film (dva boli úplne zničené). Toto auto bolo vybraté, aby sa film odlíšil od jeho pôvodnej verzie, kde Kat (Dolph Lundgren) jazdil na motorke. (Spilvo)
  • Ve scéně, kdy se hlavního hrdinu chystají zabít a jeho ženu a dítě srazí auto, žena leží na zádech. V dalším záběru je však na boku. (Terva)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Max Payne sa prestrieľal do filmu

Max Payne sa prestrieľal do filmu

27.06.2005

Štúdio Fox vypustilo do sveta správu, že plánujú sfilmovať legendárnu akčnú hru MAX PAYNE, ktorá sa vďaka svojej originalite zapísala nezmazateľným atramentom do dejín svojho žánru. Jej príbeh sa… (více)

Reklama

Reklama