Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zvláštní agent Frank Castle provedl další z úspěšných zásahů proti zločinu, když připravil past na gangstera Mickyho a jeho parťáka Bobbyho, který v přestřelce s agenty FBI zahyne. Gangsterský boss Howard Saint zuří, protože Bobby byl jeho syn. Jeho vztek dostane nový směr, když zjistí jméno agenta, který akci připravil. Jeho žena a Bobbyho matka Livia trvá na tom, aby za synův život zaplatila celá Frankova rodina. Zatímco Frank Castle tráví šťastné chvíle s manželkou Marií, synkem Willem a užívá si setkání se svou rozvětvenou rodinou, jeho dům obklíčí komando vedené Saintovým právníkem Quentinem a druhým synem Johnem. Všechny v domě bez milosti postřílí. Marii s Willem se sice podaří ujet, zoufalý Frank je však později najde na molu zavražděné. Vzápětí je obklíčen, brutálně zbit, postřelen a nakonec hozen do moře. Navzdory zraněním přežije. Vrátí se do města a začne připravovat pomstu. Unese Mickyho a rafinovaným "mučením" z něj dostane všechny dostupné informace o Saintovi a jeho rodině. Všichni vědí, že Frank je odhodlán dokončit pomstu a sám přitom zahynout. Posledním krokem definitivně přesvědčí Sainta, že je mu Livia nevěrná s Quentinem, a ten oba zabije. Svolá všechny své muže, dorazí však i Frank, který se nezastaví, dokud bude Howard Saint nebo jeho muži naživu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Už jsem viděl od Marvelu hodně filmů o hrdinech a superhrdinech a všem těm filmum něco chybělo KREV!! Tenhle film je nehorázně nabitej a celým filmem provází akce s které jsem měl orgasmus! Filmy podle komixů mám rád a tohle je maso s gangsterskou atmosférou o pomstě!! S libovýma hláškama a fight-scénama má to prostě všechno co k akčnímu filmu potřebujete Thomase Jana moc neznám ale tady jsem si ho oblíbil jako hlavní hrdina sympatickej, do své role se hodil a se zbraněma to taky umí. Travolta jako mocnej gangster! ,,Jestli chceš mír počítej s válkou". Takovýhle filmy já miluju..film by si zasloužil rozhodně lepší hodnocení! ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Vyvraždenie rodiny a pomsta. Koľkokrát to tu už bolo. Nespočetne. Lenže toto je Punisher. Nie, to mal byť Punisher. Ale nie je. Kde je tá komiksová temná stránka hlavnej postavy. Kde je tá komiksová atraktívnosť, ktorú sme si tak obľúbili. Nie je. Z komiksu tu vôbec nič nie je. Jediné čo je, tak ohromný prúser. Vznikol obyčajný akčný snímok, akých tu sú tucty. Ničím nezaujme, nenadchne, neprekvapí. Škoda. Thomas Jane sa do tejto úlohy výborne hodí. Nebol však využitý jeho potenciál a tak bola opäť premárnená jedna ohromná šanca. Nebyť to podľa komiksu, snímok by bol v lepšom priemere, takto veľa stráca a padá do priemeru slabého. Bohužiaľ. ()

Reklama

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Nalijme si čistého vína: v porovnání s ostatními adaptacemi od Marvela nemá Punisher nejmenší šanci uspět, ve stínu Pavoučího muže je dokonce absolutně pro smích. S přibývajícími minutami se snímek zvrhává v nechtěně vtipnou a nekonzistentní koláž klišé a režijních školáckých chyb a na plné čáře promarňuje potenciál být akční bombou roku – přitom comics takový je! Ve slově punishment cítím drtivou sílu a nezměrnou touhu zajít kvůli pomstě tak daleko, jak jen to bude potřeba. Postava Thomase Janea a ostatně ani Thomas Jane sám tyto požadavky ani v nejmenším nesplňuje – nestydatě přehrává, za všech okolností nesundá tvrďáckou masku a jelikož má svaly napnuté až k prasknutí, pohybuje se nemotorně jako robot, těžko uvěřit, že by někdy mohl vymlátit celý gang. Punishera beru jako zajímavý experiment. Nevydařil se a pár lidí by se z toho mohlo poučit. Příště už by chlapci kolem Marvelu zase mohli angažovat pro svého hrdinu někoho schopnějšího: Režiséra, scénáristu a především hlavního představitele. Vždyť Spider-Man dokazuje, že to u všech čertů jde! ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

"My nejsme jen šťastní, my jsme blažení! " Mno, již chápu proč v jistých kruzích Kat zkultovněl. Geniálně špatný snímek. To již chce pořádnou dávku talentu natočit něco... takového. Po pár minutách stopáže si budete myslet, že to již nemůže být debilnější. A opak je bohužel/naštěstí pravdou. Co slovo to naprostá perla. Punisher je film, na který dlouho nezapomenete a vždy vám rozjasní den. Co na tom, že zcela jinak než tvůrci zamýšleli. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hlavni problem tohohle filmu je ten, ze jde o komiksovou adaptaci. Divak tak podvedome ocekava nejaky superhrdiny nebo alespon nejake veci, ktere jsou typicke pro komiksovou adaptaci. Jenze tenhle film je normalni akcni becko, kdybych nevedel, ze se jedna o komiks, tak to z filmu tezko poznam. Ale zase je fakt, ze akcni film to je docela slusnej. Thomas Jane je dost dobrej, ale klidne bych si na jeho miste umel predstavit treba Hugha Jackmana. John Travolta je jako zaporak taky docela v pohode a ostatni nestoji za zminku. Dalsi problem je ten, ze tvurci ocividne nemeli moc velkej rozpocet, takze ruznejch prestrelek, honicek a podobne tu je fakt minimalne, spis se tu porad planuje a mluvi. Velkej klad filmu jsou hlasky, ktery ma zvlast Thomas Jane docela dobry, akorat nektery zbytecne vickrat opakuje. Nejvic se mi asi na filmu libila hudba a to predevsim main theme, to bylo uzasny. Pokud film budu hodnotit jako komiks, tak nic moc, ale jako akcni film to je docela pohoda a nudil jsem se jen minimalne. Slabsi 4*. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (31)

  • Přibližně v čase 1:33 Howard Saint (John Travolta) ubodá svou pravou ruku Quentina (Will Patton), avšak ostří nože, kterým ho již 2x zřetelně bodl, je stále zcela čisté. (Marsu88)
  • Frank Castle (Thomas Jane) si u okna povídá se sousedkou, která má ruku na jeho tváři, avšak v dalším záběru ji tam nemá, kdežto následně opět ano. (Armin82)
  • Pred výberom Tampy, ako miesta natáčania filmu, uvažoval režisér aj o Biloxi, Mississippi, Alabame, New Orleans, Louisiane a Texase. (Spilvo)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Max Payne sa prestrieľal do filmu

Max Payne sa prestrieľal do filmu

27.06.2005

Štúdio Fox vypustilo do sveta správu, že plánujú sfilmovať legendárnu akčnú hru MAX PAYNE, ktorá sa vďaka svojej originalite zapísala nezmazateľným atramentom do dejín svojho žánru. Jej príbeh sa… (více)

Reklama

Reklama