Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco se lovec zločinců Jersey Bellini dohaduje se svou parťačkou B.B. o způsobu jak pokračovat, zločinec, kterého právě pronásledují, se dopustí dalšího zločinu jako člen bandy, která přepadne a vyloupí klenotnictví. Zatímco Jersey chce pokračovat podle původního plánu, B.B. chce zakročit hned a překazit loupež. Racionálněji uvažující B.B. sice kolegu přesvědčí, ale při akci je postřelena, což vyčítá Jerseymu, protože místo aby ji kryl, honil muže, za něhož měli dostat zaplaceno. Překažená loupež značně poškodí reputaci mimořádně ambiciózního mafiána Petera Carlose a naštve jeho šéfa Walda. Carlos slíbí, že potrestá ty, kteří loupež zmařili a pošle nájemného vraha Tylera, aby vyhodil do vzduchu Jerseyho domov. Ten sice skončí v troskách, ale společně s B.B. se mu podaří Tylera dopadnout a přestože ho předají policii, odmítá zabiják prozradit, kdo ho najal. Zanedlouho Jersey zjistí, že mafie najala dalšího zabijáka, bývalého policajta Chucka Ramseyho, aby ho zabil. Také s ním se Jersey dokáže vypořádat, potom však s B.B. narazí v odlehlém skladišti na poradu významných mafiánských bosů a musí se postavit silné početní převaze. Jersey je Waldovými muži zajat a je na B.B., jestli se mu podaří vyváznout živému. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Rádoby akčně-komediální výkon klauna Míši bych nejraději okomentoval slovníkem nepojištěného dlaždiče s Touretteovým syndromem, kterému zrovna spadla na palec patnáctikilová dlaždice, ale kvůli Tonymu Curtisovi zachovám dekorum a napíšu jen, že nikdo není dokonalý... U jmen Dudikoff či Hasselhoff mě napadá, že ty poslední tři písmena jejich příjmení jsou návod, do jakého módu už dávno měli uvést své herecké kariéry.. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Já mám prostě pro tuhle béčkovou dvoudílnou sérii slabost, Dudikoffa jsem nikdy moc nemusel, ale tohle je vyjímka. Film je šíleně stupidní, několik scén by si zasloužilo oskara ze nejdebilnější provedení. Hlášky jsou tak stupidní až jsou zábavné. Ano je to prostě šit film ale mě se tak neskutečně líbí:-) ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tohle mi smrdělo už od samého začátku. Akce tam je, ale zbytek je fraška. PS: Pustil jsem si omylem druhý díl, dřív než první, takže z toho budu mít akorát tak čalamádu. Vlastně ne, ona už to čalamáda je. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Řadové akční béčko, které je ve srovnání s jedničkou slabší, ale pokud jej nebudete moc řešit, pobavíte se (v jedné scénce tu Lisa Howard dokonce zbouchá padouchy v oblečku dominy). Gangstera Carlose z gustem zahrál Steve Bacic, jeho bosse Walda pak Tony Curtis. ()

DDT

všechny recenze uživatele

Film který je příšernější než nejhorší kousky Chucka Norrise ? Tak to musím vidět ! A nezklamal jsem se, jako komedie je "Lovec" opravdu excelentní. Okamžitě zaujal jedno z předních míst v mém žebříčku "Nejtopornějších bojových scén v historii filmu". ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Mezi otočkami kopů ve vzoru podobně trhlého Chucka Norrise dokázaly i postavy utrousit nějáká ta citoslovce či nejapné poznámky typu :"To máš za to žes mě chtěl voddělat!!!!" apod. Dostala mě ovšem zetková herečka Lisa Howard se svou módní kreací alias "catwoman" s koženým návlekem na hlavě, kterou teda přisuzuji k úplně jinému filmovému odvětví. Proboha kdy dojde někomu, že takovéto filmy NEMAJÍ a NIKDY NEBUDOU MÍT budoucnost? ()

Smileface odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá slátanina bez jakýhokoliv náznaku děje.Když jsem se na to dokoukal,vůbec jsem nevěděl o čem to bylo.Naprosto nejblbější scéna byla když se Dudikoff bránil slunečníkem a pomalu se přibližoval ke střelci,který na slunečník vyprázdnil půlku zásobníku.Nejhorší akční scéna co jsem kdy viděl. ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, už je to tak. Jakmile je pod filmem napsáno Dudikoff, musí to být odpad. Hlavně, když se ve filmu objevují scény jako "chytnu deštník, postavím se s ním proti chlapovi se zbraní a deštník ty kulky hravě zastaví" !!! Tohle může vymyslet jedině chorej mozek. ()

Haymar odpad!

všechny recenze uživatele

Šéf inspektor Clouseau má svůj americký klon - jmenuje se Jersey Bellini a je to lovec lidí... A místo Kató má parťačku B.B. (asi Brunette Bitch)... Jako parodie to bylo k popukání, ale oni to páni tvůrci bohužel asi mysleli vážně... Při scéně, kdy si Dudikoff vzal plážový slunečník - coby štít proti kulkám - jsem vypnul TV ! ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování akční komedie o lovcích lidí, kde si sekundují Michael Dudikoff a Lisa Howard, je už bohužel o poznání horší. I zde tu sice není nic bráno vážně a všechny výstřelky v ději, postavách i v akci jsou vzaty zcela nadneseně, uvolněně a bez sebemenšího sebezapření, ale co fungovalo minule, tady už zůstalo nějak mimo. Sice i zde není snaha vytvářet zběsilou akci ani za břicho popadající humor, ale celkově to vypadá, jakoby tvůrcům došel dech. Pro TV jako oddychovka však zcela postačí. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Profesionálny lovec 2 si celým nasnímaním nezaslúži slovko profesionálny. Absurdity v rovine hereckej, príbehovej, streleckej, twistovej. Pozerať sa na streľbu na 3 metre s vypálením všetkého čo máte, na hŕstku absolútnych nímandov v roli podsvetia, na úbohú prepletenosť postáv a zrád je nad rámec osobnej rovnováhy a deštrukcia mysle prichádza už s úvodom a trápnymi humornými hláškami. Rozdávanie pästných súbojov či už žien, zloduchov alebo Michaela, ktorý kedysi chcel byť dobrý herec, je jedným slovom úbohé a tak drasticky amatérske, že doslova každý úder bolí – v rovine trápnosti. Kanadsky nudná akčná zlátanina bez štipky umenia ale s poriadnou dávkou amatérčiny. (videné 09.06.2020, FilmBox archív) ()

Reklama

Reklama