Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Špičkový lyžař Tyler Crowe a jeho nejlepší kamarád snowboardista Mark Rider se rozhodnou, že si chtějí užít trochu adrenalinu a zažít jízdu svého života. Na aljašských kopcích provádějí různé kousky a točí film o extrémních sjezdech. Tyler se pak ale musí rozhodnout, zda opustí nejlepšího přítele a jeho sestru, kterou miluje. Tyler jeden osudný den zajede svůj nejlepší čas, ale na Aljašce se stane něco, co si nikdy nepřestane vyčítat… (elisak)

(více)

Recenze (9)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Kto miluje xtrémny snowboarding, skialpinizmus a zjazdy horských štítov, tak ten si toto tu vychutná. Pre mňa bol tento film jak nudný ping- pong, čumíš tam, alebo tam, a nič sa nedeje. Tie 2* sú za tie nááááádherné hory, ktorých sa nemôžem nabažiť ani zamknutý v izbe pred bedňou. ()

Luukec 

všechny recenze uživatele

Film o přátelství a překonávání vlastních limitů.. Jak už tu padlo scénář je jedno velké klišé, které by se i dalo snést, ale poslední asi 2 minuty filmy už nahodili takovou míru trapnosti že snižuju svoje hodnocení o další hvězdu.. Každopádně milovníkům zimních sportů doporučuju, protože některé záběry sou hodně dobré. ()

Med_Tw 

všechny recenze uživatele

Scénář sám o sobě je jedno velké klišé ,ale film z části zachraňují parádní záběry z horského prostředí které prolínají prakticky celý film. Nenudí ani nenadchne... 50% ()

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Nudný, přiblblý příběh o tom, že když se někdo schválně řítí z hory, může ho sejmout lavina. Jak překvapivé. Jen těžko se soucítí. ()

joelly01 

všechny recenze uživatele

***ME HODNOCENI TOHOTO FILMU JE VELMI NEOBJEKTIVNI*** Proc? Protoze stunty odjezdil SETH MORRISON!!! A Seth je muj, a ja ho miluji a je nejlepsi (The Ordinary Skier)!!! A taky tam byly ze zacatku zabery z Tour, kde byl videt DIDIER a AKSEL!!!! Filmu ktere propaguji lyzovani(a tim nemyslim dokumenty nebo ruzne "ski porn" vybery) neni zas tak moc, takze ja si tady dovolim "trochu" (trochu hodne) privrit oci nad relativne nesympatickymi hrdiny a kycovitym dejem. ()

elisak 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný filmík o dvou lidech, kteří spolu vyrůstali. Film o nejlepších přátelích a o nekonečné lidské blbosti, která se jednomu z nich stala osudnou..:( ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Brilantní mix dobrodružství, akce, napětí, snowbordingu a úžasných horských scenérií. Film je o přátelství, extrémním sportu a překonávání vlastních limitů..Tento adrenalinový snímek má sice průměrný děj, ovšem nudu a hluchá místa jsem v něm nezaznamenal, takže u mě dobrý :) **** ()

pekos 

všechny recenze uživatele

Film bez napätia či vzrušenia z jazdy na lyžiach alebo snowborde. Zato je však jednoduchý filmový príbeh doprevádzaný krásnymi scenériami hôr a miestami s neuveriteľnými kúskami lyžiarov na vrcholkoch týchto hôr. Film pre nedeľné popoludnie. ()

Reklama

Reklama