Reklama

Reklama

Mang zhan

Obsahy(1)

Film rozpráva príbeh bývalého kapitána bojovej jednotky SWAT, ktorý bol doživotne zranený počas neúspešnej misie, za ktorú prevzal zodpovednosť. Po čase sa opäť objaví jeho starý nepriateľ, ktorý mu unesie dcéru. (maramashi)

Recenze (17)

Fr 

všechny recenze uživatele

„TATI, TY MÁŠ TAK VÝBORNEJ SLUCH! TOHLE JE DAR.…“   Tak na úvod solidní masakr, za kterej by se nemusel stydět žádnej „Raid“. Během něj příjde frajer o zrak a tak se z něj souhrou nešťastných (?) okolností stane superhrdina (jakože… von v tom kolikrát moc velkej rozdíl není…). Je to čínskej film, takže počítejte s tím, že to občas bude asijsky debilní. Ale mně jde hlavně o tu slibovanou akci a tý je fakt dost. Co dost! Kurevsky hodně! Tolik mrtvol snad bylo naposledy v Komandu (nebo v „Návratu krále“. Prej jich tam je nejvíc…). Škoda, že příběh je taková tuctovka, která se nedá brát moc vážně.   /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu vymrdat se slepejšem.  2.) Prodávám bílý maso.  ///  Thx za titule „saturn_sk“.                PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  ****  NAPĚTÍ  ne ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Typická asijská krutopřísně vážná komediální taškařice, kde se šíleně mlátí a střílí kupa komparzu. Při tom samozřejmě vydávají ty srandovní zvuky, rozhazují rukama a nohama a úsměvně zbrkle mluví. Jeden postřílí a pomlátí všechny, naopak desítky ostatních ho nikdy netrefí ani ze 2 metrů. Děj minimalistický a primitivní. Většinu jsem stejně popřeskakoval, nebavilo mě to a osudy postav mi byly putna. Nejsem cílová skupina na tyhle šaškárny. (8%) ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Ještě tak deset let zpátky jsem očekával každou hongkogskou novinku s nadějí, že režiséři vratěj kvalitou filmy na úroveň silný trojky( Woo, Lam, Tsui). Poslední dekádu ale už hong-kong neexistuje v tý samý podobě, a filmy spolkla Čína. A jde to s místní kinematografií od desíti k pěti. Tohle má limity zejména s přihlédnutím, že hlavní hrdina je slepý, a pak je ten film neuvěřitelně uspěchanej, až zběsilej. Ani se mě to nijak moc nelíbilo. 50%. ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Na stupnici amatérskeho kokotizmu jedna až desať je tento film čistá dvadsiatka. Slepý vandrák vyzlečený z uniformy kade chodí tade facká všetko na okolo, od kvetináčov po pol tonových šéfov mafie, ohýba časopriestor a predvádza svoje lacné kung-fu, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani Leoš Mareš, len aby zachránil svoju ušatú dcéru zo spárov tragéda, ktorý by si bez svojho lokaja nedokázal ani objednať čínu. A pri tom začiatok vyzeral ako tak sľubne... ()

Zaks 

všechny recenze uživatele

Už úvod v súdnej sieni veľmi navnadil. A ďalšie pokračovanie taktiež pridávalo jednu parádnu akčnú scénu za druhou. Ústredná zápletka o záchrane dcéry je síce tuctová, ale úžasné bolo najmä dokonale zvládnuté prepojenie bláznivej ženskej s expolicajtom. Sledovať toto zvláštne duo a iskrenie medzi nimi, bolo tým pravým korením, kedy spolu s vydarenými fightami sa na film nezvyčajne dobre pozeralo. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v štúdiách Hengdian World Studios v meste Dongyang na východe Číny. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama