Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Juliette je upírka, Calliope lovkyně upírů. A obě vyhlíží svoji první oběť. Všechno se ale zvrtne, když se do sebe zamilují. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

V meste Savannah sa znenazdajky začnú opäť objavovať monštrá, ktoré boli vyhubené pred dlhými rokmi. V rovnakom čase sa do seba zamilujú upírka Juliette a členka rodiny lovcov monštier Calliope. Obe sú pripravené po prvý raz vraždiť, takže nebude trvať dlho a v meste sa začne krviprelievanie. - Akosi som nemal čo nové pozerať a niečo staršie som po piatkovom zážitku u Stranger Things taktiež nechcel zapínať, pretože by mi to prišlo až príliš amatérske. Tak som nejakým nedopatrením narazil na toto a nebolo to úplne najhoršie. Vlastne ono je to fakt zlé, ale našlo sa tu pár vecí, vďaka ktorým si to udržalo moju pozornosť. Najviac ma zaujal vedlajší charakter Olivera, ktorý sa objavil len v niekolkých epizódach, ale nakoniec bol klúčovou postavou. Taktiež tu hrá príjemná moderná hudba (cunnilingus on my couch vedie, lol). Monštrá sú tu len digitálne a sú asi tak (ne)podarené, ako plastické operácie miestnych silných ženských charakterov, ktorých casting niekto vôbec netrafil. Napriek všetkým nedostatkom a celkovému woke nádychu ma to ale zaujalo a po finále som zvedavý na druhú sériu. Asi to je moje nové guilty pleasure. Seriál po jednej sérii zrušený, takže všetko, na čo som bol zvedavý, zostane nezodpovedané. Čiže hodnotenie ide dole. ()

Lenka.Vilka

všechny recenze uživatele

První díl mě zaujal námětem a originálním zpracováním. Jenže tohle pro mě nebude seriál na který koukám, ale potichu, aby o tom nikdo nevěděl. Po druhém dílu zjišťuji, že to není úplně pro mě. Ale nejsem tupoun, tak nedám odpad po dvou dílech, abych si dokázala svůj nesmírný intelekt. To si seriál nezaslouží. Třeba se k němu jednou vrátím :) ()

Reklama

Ydrosten

všechny recenze uživatele

Koukala na to dcera tak jsem se přidal s tím že jsem neviděl ani Tvajlajt ani ty další věci okolo takových příběhů. Shrnul bych to tak že první 3 díly, by se daly odvyprávět v díle jednom a ani trochu to nepůsobí dramaticky, osudově a nebo nějak zajímavě. Obě holky tam prostě jsou a někdo jim řekl co mají hrát a tak hrají své postavy. První pusa mi přišla jak blesk z čistého nebe, kdy do třídy vleze holka a druhá holka je okamžitě zamilovaná a hned má divoký pnutí a podobně k čemuž absolutně nic nevedlo. První krev se motá kolem mrtvé spolužačky a kolem toho že jsou obě rodiny (upítrská i zabijácká) úplně hotové z toho že jejich dítě konečně někoho sejmulo + se tam ukazují hodně špatně udělané potvory. První bitvou to pro mě končí a nadále sledovat nebudu protože ani to bitkaření není žádná sláva. Holky se políbí, pak se nemají rády a pak spolu utečou .... super. Hodnotit nebudu. Po 3 dílech mi to nepřijde fér. Dcera vydržela 4 díly a taky to vzdala. Prej čekala víc akce a větší dějovou zápletku (je jí 15 takže vyloženě cílovka) ()

segovesus 

všechny recenze uživatele

Seriál není nijak extra super, ale o to je zajímavější z hlediska, jak je postavený. Netflix naplní a přeplní všechny kvóty - rasové, sexuální orientace a dokonce magických bytostí. Takže platonický lesbický vztah hlavních představitelek je v kontrastu z nenávisti mezi rodinami (Romeo a Julie) a nenávist namířená proti monstrům od běžných obyvatel. Scéna kdy se položí na trávník deky v pietním okamžiku a sednou si různě nekombinované páry je zcela wtf. Takže milujte se, zabíjejte se a i upír může milovat. Moc se mi líbí písnička z úvodních titulků:  “The Zombie Song” od Stephanie Mabey. ()

mikki089 

všechny recenze uživatele

Promo tohohle seriálu vypadalo velice slibně a dost jsem se na to těšila, jen abych zjistila, že je to jeden velký propadák. Začátek vypadal slibně, i když okamžitá láska Cal a Juliette, hlavně tedy téměř posedlost Juliette, se stal prvním problémem show. Následně se pak děj odvíjel celkem rychle, ale přišlo mi, že celková dějová linka nedávala příliš smysl a hlavně dialog (zejména v posledních 2 epizodách) byl katastrofální. Konec také jeden velký WTF moment. Celkem škoda, protože i ta idea WL seriálu nebyl špatný nápad... ()

Galerie (114)

Reklama

Reklama