Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po delší době mají čeští diváci opět možnost okusit málo známé ovoce severské kinematografie. Příběh tohoto norského dobrodružného snímku z roku 2002 se točí okolo dvanáctiletého děvčátka Kim, svéhlavé dobrodružky, jež se rozhodne, že po vzoru svého zesnulého otce zdolá bez cizí pomoci Východní zeď horský hřeben nedaleko norsko-švédských hranic. Její pouť se ale záhy změní v hazard, po nebezpečném pádu je vážně zraněna. A právě ve chvíli největší bolesti přichází nečekaná pomoc vlčice ji pojme za jedno ze svých mláďat a svou péčí jí zachrání život. Vznikne tak přátelství, jež Kim ovlivní na celý život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

troufalka 

všechny recenze uživatele

Někdo si asi myslí, že je třeba vymývat dětem mozek už od ranného dětství. Asi aby pak zvolna přešly na mnohem sofistikovanější filmy pro dospělé. Zlatí Bráškové od Chaloupka. ()

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

V hlavní roli psychopat střílející po dětech a po vlcích. Zvířata (vlci a medvědice) se chovají jako v cirkuse. A Kim je kombinací Supermana a Vaška z Velryby - zvládne svým pohledem nejen očarovat vlčici i malé vlčí štěně, ale navíc sama vyleze na skálu a vlky transportuje. Drama vrcholí komickým příchodem padouchů ve chvíli, kdy vlčice je na vrcholu skály. "To jsem ještě neviděl, aby vlk lezl po skalách." :-DDD Zlatá Karkulka... ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Taková tuctová dobrodrůžo blbina pro děcka, ale někteří dospělí diváci ocení jak se tam hláškujea do jakých ujetostí to občas sklouzne :) ()

kalap 

všechny recenze uživatele

Pre deti nádhera a pre dospelých veľmi príjemné odpočinkové. V hlavnej úlohe vlk, vlčiatko, dobré dievčatko a zlé chlapisko. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Prázdninový čas patří dětem, tak jsem sledovala tuto dobrodružnou pohádku s vnučkou, velkou to milovnicí psů a zřejmě i vlků. Mně samotné připadal snímek hodně naivní, nevěrohodný, amatérský a nějak nedotažený. Už jen ten lotr, který by ve své nenávisti k vlkům klidně zastřelil i dítě, tam nějak nezapadl. Příroda krásná, ochranářská myšlenka v pořádku a tak na přání vnučky, které se snímek líbil, budu shovívavá. ()

mandlova 

všechny recenze uživatele

Jako dětský film dobrý, myslím, že film s vhodnou dávkou dobrodružství, které moc děti nevyděsí, ale zároveň připoutá k obrazovce. Protože nejsem dávno dítě, dám jen 3* ()

Marťas 

všechny recenze uživatele

Je podnělí odpoledne, v televizi nikde nic a tam nechávám běžet ČT2 a tento film. A musím přiznat, že to celkem šlo. ()

route60 

všechny recenze uživatele

Dětský film na který se rád kouknu znova, dětští herci odvadějí slušnou práci ale hlavni role je nádherná příroda ()

zidlestul 

všechny recenze uživatele

Pro děti úžsný film plný dobrodružství. Pro dospělé možná trochu naivní film, kde holka bez jištění vyleza na vysokou skálu a padouch jakbysmet, kde je vlk hodné zvíře a kde medvědi nekoušou, ale i tak pěkná podívaná v krásné přírodě :) ()

Reklama

Reklama