Reklama

Reklama

Shrek a duch lorda Farquaada

  • USA Shrek 4-D (více)

Obsahy(1)

Shrek a princezna Fiona se chystají na svatební cestu. Drakem sežraný lord Farquaad se vrací jako zlý duch, který chce jejich svatební cestu překazit. Za pomoci svého pomocníka Theloniouse unese princeznu Fionu. Shrek a oslík se jí vydají hledat za vydatné drakovi pomoci. (Steew)

Recenze (63)

Matty 

všechny recenze uživatele

Zábavný DVD bonus kráčející ve šlépějích svého celovečerního bratříčka. Ten třetí rozměr bohužel spíš ruší. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Jako pár minut trvající skopičinka je to překvapivě povedené. Kadence gagů a narážek je vražedná a navíc to obstojně plní funkci pojítka mezi prvním a druhým dílem. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavná taškařice. Z hlediska děje filmových Shreků zcela zbytečná, ale rozhodně pobaví (mě osobně dostala narážka na Matrix Reloaded / Revolutions - Schválně, kdo na ji přijde ;) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Duch mŕtveho lorda Farquaada chce prekaziť Shrekovi a Fione ich svadobnú cestu. Pošle svojho oddaného vojaka Theoloniousa, aby Fionu uniesol. Shrek a jeho kamarát oslík sa vydajú na záchrannú akciu. Ku konfrontácii s duchom lorda Farquaada dôjde na strašidelnom starom cintoríne. Pätnásť minútový krátkometrážny animovaný snímok "Shrekovo nové dobrodružstvo" je súčasťou kolekcie príbehov "Shrek´s Thrilling Tales". *** ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Kdybych to viděla ve 3D, nejspíš by se mi to líbilo víc, přišlo mi to jen kvůli 3D trikům, které jsem bez 3D těžko ocenila. 3* ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Součást strašidelné kompilace Shrek's Thrilling tales. Paradoxně část nejhorší. Jedná se o doplněk, který neurazí, ale nenadchne. Chápu, že je to směrováno spíše dětem, ale je to docela nuda. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Fajn akčná zábava na úrovni TUČNIAKOV Z MADAGASKARU (The Madagascar Penguins in a Christmas Caper). Tretí rozmer je miestami dosť nevyužitý, ale niektoré 3D "hrátky" okúzlia. Občas mi vadila citácia hlášok z filmu (kompenzácia, máme draka nebojíme sa ho použiť)... ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Možná kdybych na to nekoukal doma na monitoru s trapnými brýlemi, které na mě nějak nefungují, tak bych dal více...ale stejně už toho "shrekování" bylo moc. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Celková zbytočnosť, robená len pre účel 3-D. nie je to vtipné, nemá to epický nádych, je to skôr len taká vyhliadková jazda, ktorá ale chodí po dávno vyšliapaných trasách a tak nemá veľmi čo ponúknuť. nech sa jedná o ktorýkoľvek rozmer. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Shrekov svet na všetky podoby, to už je inak divoké, ale stále sa na to dá pozerať a je to fajn. Krátka a milá rozprávka v inom prevedení. Ja som sa dosť bavil. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Asi nejslabší zážitek z Universalu. Je tu znatelný rok výroby a vzhledme k tomu, co všehno tam je za trakce, nelze hodnotit víc. Navíc, u mě Shrek jako boom dávno vyšuměl. ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

Skvělá hříčka, můstek mezi 1 a 2 :) Akorát na 3D verze v domácích podmínkách není nic moc. A taky škoda, že na českém DVD je jen dabing - tak jsem si radši ty titulky přeložil. ()

Reklama

Reklama