Reklama

Reklama

Shrek a duch lorda Farquaada

  • USA Shrek 4-D (více)

Obsahy(1)

Shrek a princezna Fiona se chystají na svatební cestu. Drakem sežraný lord Farquaad se vrací jako zlý duch, který chce jejich svatební cestu překazit. Za pomoci svého pomocníka Theloniouse unese princeznu Fionu. Shrek a oslík se jí vydají hledat za vydatné drakovi pomoci. (Steew)

Recenze (63)

okkac 

všechny recenze uživatele

Hodnocení celkové atrakce po mé návštěvě Universal Studios v Hollywoodu: Pokud tohle uvidíte pouze jako bonus na YT nebo DVD, tak to s vámi moc nehne, ale jako atrakce, kdy v předsálí, které výpadá jako mučírna jste trochu usazeni do příběhu díky prasátkům a zrcadlu. Pak následuje hlavní sál vypadající celkem jako normální kino, ale v synchronizaci s projekcí začnou s váma sedačky házet dopředum, dozadu, kodrcat apod. Občas na vás šplíchne trochu vody nebo zafouká na vás vzduch, takže výsledný dojem vysoce převyšuje obyčejné 2D nebo i 3D zírání na obrazovku. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Bolej z toho oči, ale efekt funguje, jak má. Viděl jsem to na compu. A taky jsem tento příběh, který je zasazen mezi jedničku a dvojku četl jako komiks. Je to svižné, vtipné a krátká délka tomu vůbec nevadí. Prostě příjemná zlobří jednohubka s hromadou fórů. Kamenná dračice překvapí a Farquaad je po smrti ještě ďábelštější... Prostě mě to bavilo. Příjemný doplněk série. ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

Naprosto fantastická záležitosť, ktorú však uvidíte len vtedy ak za drobný peniaz si kúpite letenku do L.A., odkiaľ to už je len skok do Universal Studios Hollywood. Táto cca 20 min. epizódka priamo naväzuje na koniec Shreka, kde Shrek a Fiona odchádzajú na svadobnú cestu, pričom sa im v tom Farquaad snaží zabrániť /ako duch/. Okrem slušnej dávky srandy /ak ovládate ENG tak, že hercom rozumiete/ v 3D /asi ako v IMAXe, ale nie tak veľkolepo/, je show doplnená efektami ako sprcha /Shrek si kýchne/, metličky pod sedadlami /pavúci/ a pod. Takže ešte raz - ak budete mať možnosť neváhajte, stojí to za to. Stretnete aj Pinocchia a 3 prasiatka. ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

[2,5*]     "Princess at 3 o'clock."     Tento krátky shrekovský príbeh je na môj vkus až príliš akčný, s takým jednoduchším humorom. Začiatok je ešte celkom nádejný, ťažkosti víly Zvonilky ma dobre navnadili, pár dobrých vtípkov sa tam nájde, ale postupne sa to zvrhne na bezduchú akciu. Vyšlo aj ako súčasť kolekcií DreamWorks Spooky Stories (seriál) (2009) a Shrek's Thrilling Tales (2012).     "With you as my spirit queen, I'll be king of the underworld!" "Over my dead body!" "Exactly!" ()

marquillo 

všechny recenze uživatele

Shrek so štvrtou dimenziou bol prijemnou štvrťhodinkovou zabavou, celá šou však trvala o niečo dlhšie a štvrtý rozmer pomohol vtiahnuť diváka do inak nevýraznho deja, avšak už by malo byť každému jasné, že takéto filmy nie sú robené pre umelecký zážitok ale len pre bláznivú zábavu recipienta. 80% stale však veľmi zaostáva za simpsons ride :) ()

andaa 

všechny recenze uživatele

Viděno v Universal Studios v Holywoodu, ve 4D je to vskutku luxusní zážitek, kde forma milionnasobně převáží obah. A co, že vtěší počet hvězdiček film má hlavně díky zážitku ve 4D kinu? Avatar nebýt ve 3D, tak taky nikdy nedosáhne takového hodnocení. Příběh je tam eště pitomější než tady, ale ve 3 hodinách. ()

pospech11 

všechny recenze uživatele

Sice sem měl ty ,,3D'' brýle jenže mám smůlu, tyhle paírové cosik s červenou a modrou folii, jsou snad nefunkční. Vidím to samé jak s něma tak bez nich, ale dost už je to pěkné prodloužení prvního dílu, které potěší. Jen škoda, že sem to v tom 3D fakticky neviděl. ()

Bollek 

všechny recenze uživatele

Můžeme být rádi, že 3D nemáme v celém filmu. Já to opravdu nemám rád, pokud to není nějak extrémně povedené. Jinak je to naprosto průměrný bonus na DVD, nic víc. ()

DjMetal 

všechny recenze uživatele

Bolia ma oci a to len 11min. filmik, na monitore som nic nevidel...teda dej bol super, preto plny pocet, 4D by som to chcel zazit??doma jedine 3D, to viem, ale musim vyskusat este na televizore, lebo na monitore nic moc.....Dost efektov, ale nedoporucujem cez PC pokial nemate velikansky monitor...Ja mam 19´´ a myslim ze Spy Kids 3D som vnimal lepsie ako toto. Ale uvidi sa na TV.Potom to tu dopisem ake to bolo............................................................................ ()

Reklama

Reklama