Reklama

Reklama

Shrek a duch lorda Farquaada

  • USA Shrek 4-D (více)

Obsahy(1)

Shrek a princezna Fiona se chystají na svatební cestu. Drakem sežraný lord Farquaad se vrací jako zlý duch, který chce jejich svatební cestu překazit. Za pomoci svého pomocníka Theloniouse unese princeznu Fionu. Shrek a oslík se jí vydají hledat za vydatné drakovi pomoci. (Steew)

Recenze (63)

Margerie 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je snad nejslabší kraťas ke Shrekovi, ačkoliv hodnocení na to nevypadá. Kromě úvodní scény s Fionou v kočáře jsem se ani jednou nezasmála. Překombinované, hlučné, zbytečné. ()

simi6 

všechny recenze uživatele

Spousta lidí píše že to není dobré, ale to bude asi tím, že to nikdo neviděl 4D, jinak si myslím, že by film měl mnohem vyšší hodnocení. Příběh sice není nic moc, ale díky čtvrtému rozměru se člověk nenudí ani chviličku. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Ale jo, jde to, na těch 14 minut to ještě jde, ale mít to hodinu a půl s těma červeno modrýma brejlema, tak asi oslepnu. Ještě teď mi jdou oči šejdrem. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Jak se ti protivníci Shreka neustále vrací. Dvakrát se musel potýkat s Krasoněm, podruhé se mu postaví lord Farquaad. Nevím, ale přijde mi, že od druhého kino filmu tvůrcům došly nápady a nic tak závratného nevymysleli. Samozřejmě se pořád objeví sem tam nějaká ta hláška a zábavná scénka, zvláště když máte k dispozici takové postavičky jako ulhaně pravdomluvný Pinocchio, perníček, ukecaný oslík apod. Ale v tomto případě opravdu nevymysleli nic nového a jen recyklovali již použité. ()

x_ander 

všechny recenze uživatele

Ve 4-D v Universal studios Hollywood to byla pecka, jinak bez těch všech efektů by to asi dost ztratilo. Každopádně i dějově a atmosférou je to příjemné dotáhnutí příběhu z jedničky a pro mě rozhodně zábavnější než všechna další pokračování dohromady. ()

hanabb 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem tuto 15ti minutovku v Orlandu v zábavním parku a moc jsem si to užíla a na smála se proste super a doporucuji ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Taký nenáročný priemerný krátkometrážny snímok nadväzujúci na prvého Shreka, ktorý tak trochu recykluje postavu Faarquada. Do tých pár minút sa veľa toho vtipu nevmestilo a dejovo to bolo skôr také zbytočné. 55 % ()

matoada 

všechny recenze uživatele

Sice som to nevidel v kine, ale len na DVD, aj tak som sa velmi dobre bavil. Len skoda, ze je to tak strasne kratke. Ak neratam titulky, tak to ma len 12 minut :-( ()

mikiqex 

všechny recenze uživatele

Podle mého byla docela chyba, že to dali jako bonus na DVD, protože bez toho všeho kolem, co nabízí atrakce v parcích Universal Studios (Hollywood + Orlando), to prostě není ono a divák to nedocení. Stejně jako podobný 4D film v těchto parcích "T2 3-D: Battle Across Time", což podle mého svým způsobem patří sem do sekce "Související". ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Krátky strašidelný príbeh, ktorý je vlastne len naháňačkou zakliatym lesom na ceste do hotela, kde majú Shrek s Fionou stráviť medové týždne. Produkcia je dobrá a animácia je na výbornej úrovni. Žiaľ na krátkej ploche sa príbeh nedá poriadne rozvinúť, takže zostane pri pár gagoch a vtipný slovných obratoch. 65% ()

Arassuil 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to na Youtube, takže jsem s 3D neměl problém.:-) Jako jednohubka je to vynikající a objasňuje spoustu věcí z prvního i druhého dílu. A u té parodie na Star Wars a Indiana Jonese jsem vybuchl smíchy... "This is Red dragon. We're going in." ()

tyzik 

všechny recenze uživatele

Asi souhlasím s Civalem naprosto zbytečný příběh z kterého jenom bolí oč.i. přišlo mi to celé jako taková zbytečná předloha Shreka která dělá na mě hodně špatný dojem ale zase není dlouhá ale mě se to prostě moc nelíbí. ()

El_Barto 

všechny recenze uživatele

Měl jsem možnost to vidět ve 4-D kině v Universal Studios na Floridě. A musím říct, že to byl zážitek. Ale abych pravdu řekl tak to nebylo z děje ale spíše z těch efektů :-) ()

Florent 

všechny recenze uživatele

Tenhle parminutovy bonus byl vyroben primo "na miru" pro 4D kino v Universal Studios v LA... To ze to spoustu lidi ve 3D nebavilo je pochopitelne a jak jsem pochopil z komentaru, vyslo to jako DVD bonus u nejakeho dilu zrejme... Ja jsem to videl primo v Los Angeles a moc se mi to libilo! Takze jak psal Hopper, pokud si to chcete uzit opravdu tak, jak to scenariste zamysleli a napsali a ne (v tomto pripade) trapnem 3D, ve kterem je to polovicni zazitek, hupky dupky pro letenku a udelejte si rodinny vylet...:D ()

Reklama

Reklama