Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film splétá tentokrát dohromady sedm dějových linií. Zprvu zcela samostatné příběhy mají každý svůj vlastní tragický moment, v němž jejich hrdinové umírají. Jeden z příběhů má však pro ostatní osudový význam. V okamžiku před smrtí je totiž jeho protagonistovi nabídnuta šance. A spolu s ním i všem ostatním. Příběhy se odehrají znovu, tentokrát se však ukáže, že osudy jednotlivých protagonistů spolu vlastně souvisejí a za určitých okolností může všechno dopadnout jinak. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý povídkový příběh, ale žádné veledílo to není. Nejlepší povídky jsou "V nemocnici" a "Zabiják". ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Jak píše DonPedro, rozjezd trochu pomalejší, ale od druhé půle, když člověk pochopí souvislosti - geniální film a při vší úctě k Almodóvarovi a Medemovi jeden z nejlepších španělských filmů přelomu století. ()

amirgal 

všechny recenze uživatele

Venturova formální hra sledující anatomii náhody, která život bere nebo nechává být, je zajímavým experimentem, ale obsah a význam už byl zpracován jindy jinde a lépe a již několikrát. ()

pevico 

všechny recenze uživatele

To už je tak strašně dlouho, co jsem to viděl.. ale dodnes si to perfektně pamatuju. Tak, jak to má u těch správných 5* filmů být!!! A tohle je jeden z těch pokladů.. ()

DonPedro 

všechny recenze uživatele

V první části působí Ponsova skládačka jako zbytečná manýra. Teprve když se v půlce odrazí od pointy jako od zrcadla a jednotlivé epizody jsou s patřičným posunem znovu odvyprávěny, dostane film smysl a divák důvod jej sledovat (pokud ovšem neodpadl během úvodní čtyřicetiminutovky). ()

zette 

všechny recenze uživatele

Zacatku chybi tempo, postavy jenom umiraji... S barevnymi tony se vsak film roztoci v dejove spirale, ktere nechybi naboj, pointa ani vtip. ()

gombarix 

všechny recenze uživatele

Rozhodně je to velice chytrý a působivý film, ale dopadl na můj vkus až příliš idylicky, což můj dojem srazilo. - - - V jedné z epizod se vyskytuje brýlatá policistka (a pěkná koza:). ()

Toustovač 

všechny recenze uživatele

Na téma "co by, kdyby" jsem viděl mnohem lepší filmy. Tady jsem se musím říct většinu doby dost nudil a postavy mě až na výjimky vůbec nezaujaly. ()

Antonius 

všechny recenze uživatele

Jednotlive sceny, ze kterych je film poskladan, zaslouzi tri nektere ctyri hvezdicky (nejlepsi jsou ty s vrahem). ale celek je zde rozhodne vic nez jen soucet casti, takze davam plny pocet. ()

migeldiablo 

všechny recenze uživatele

Tento film zmenil môj názor na film ako taký. Dovtedy som ho bral iba ako zábavku na zabitie času. Odvtedy, ako som ho videl na strednej škole, už považujem film ako plnohodnotné umenie! Viacero dejových línií, zdanlivo na sebe nezávislých sa v druhej časti filmu prepájajú. Film vyjadruje pekné posolstvo, niekedy stačí naozaj málo, aby sa predišlo veľkej tragédii. ()

Reklama

Reklama