Reklama

Reklama

Strýček Nino

  • USA Uncle Nino
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Odcizená, trochu nefunkční chicagská rodina se semkne až ve chvíli, kdy na nečekanou návštěvu z Itálie dorazí strýček Nino. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

milos.bradik 

všechny recenze uživatele

Film působí dojmem, že vznikl v šedesátých letech, pomalý a poklidný styl vyprávění i ten rozdíl mezi životem v Americe a Itálii. Sám strýček Nino působí ještě starším dojmem a to spíše začátku dvacátého století. Italský strýček americkou rodinu stmelí a ukáže jí co je podstatné. Sice to někdy působí spíš úsměvně, jako například rozorání trávníku a jeho přebudování na zelinářskou zahradu, která v té vilové čtvrti působí jako pěst na oko. Film není žádná pecka, ale jeho klidný styl mne oslovil a jednu hvězdičku jsem přidal i proto, že se mi zdá dost podhodnocený. Zvláště herecký výkon strýčka Nina byl velmi dobrý. ()

Reklama

brasek 

všechny recenze uživatele

Snímok o ničom. Veľmi zle vyrozprávaný príbeh, ktorý doslova mučí diváka. Postavy sú nevýrazné a nesympatické. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Film o tom, jak strejda z Itálie změní průměrnou americkou rodinku . Stanou se z nich lepší lidé, ale i když se snaží tvářit jako komedie, tak většinu času jen koukáte a moc zábavné vám to ani nepřijde a nebylo to uchopeno za správný konec, prostě se to moc nepovedlo. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama