Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Studentská komedie vypráví o středoškolákovi Erikovi Riversovi, který miluje skateboard. Se svými kamarády - workaholikem Dustinem a lenochem Mattem chce poslední prázdniny strávit cestováním po Americe a hledáním těch nejlepších ramp. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Tupé, až to bolelo. Snaha natočit další z řady teenagerských komedií, tentokrát motající se okolo skateboardingu, dopadla tak, že tu máme čtyři hlavní postavy - takového normálního týpka, magora, podivínského intelektuála a nakonec chronického (a úspěšného) baliče - a tato sebranka se vydává po stopách slavného skateboardisty, aby ho přesvědčili o tom, že stojí za sponzoring. No, co na to říct, než jen to, že snaha byla, pár dobrých momentů, kdy jsem se i já, člověk co se skoro nikdy nesměje, dobře zasmál, ale vesměs zbytečná podívaná okořeněná nudnými a nicneříkajícími jízdami na skateboardech bez špetky napětí, či aspoň snahy o něj. ()

Henry Morgan 

všechny recenze uživatele

Začátek byl hodně nadupaný. Jak hláškami, tak různými situačními vtípky a výbuchy, prostě příjemná roadmovie s trochu nečekaným prvkem - skejtem. Bohužel jak se film blížil ke konci a měl gradovat, tak naopak ubíral a ubíral, až tak nějak vyhasl. Asi stejně jako scénář. Škoda, jinak by to byla parádní ztřeštěná komedie. ()

Reklama

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Filmu by slušel název Opožděná puberta na prknech. Jako komedie je to ubohé a na dvě hvězdičky dosáhnu jen stěží díky obdivu, co někteří lidé dokáží s tím prknem dělat. Jinak mi skejťáci příjdou trapní a nic mi ten životní styl neříká. Musím ovšem zmínit, že hodnocení není zaujaté, protože bych hodnotil stejně i kdyby mi doma na stěně viselo pár prken, poslouchal bych hnusnou moderní rádobyrockovou muziku, nefungoval by mi pud sebezáchovy a v hlavě bych měl nasráno. Film je to prostě slabý, ať už se věnuje čemukoliv. ()

Bigwave 

všechny recenze uživatele

Správná teen komedie o skate tripu za svým snem. Film je především určen fanouškům tohoto sport, jejichž věk se pohybuje okolo 10-15lety. Je to asi přirozené, že každý kluk chce být vrcholným sportovcem ve svém odvětví, především být sponzorován, nějakou vábnou značkou, která by jeho free live zabezpečila. Povede se to této komické čtyřce? Uvidíte sami… ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Skateboarding mám hodně (a pasivně) rád, a i když jsem se mu nikdy nevěnoval, tak s otevřenou hubou vždycky hledím na to, co někteří lidi s prknem dokáží. Navíc mám rád i související merch, trika, značky a v podstatě jsou to taky dva hlavní důvody, díky kterým lepím filmu třetí * v hodnocení. Jinak je tato teenage komedie klasickým shlukem všech možných klišé automaticky náležícím žánru. Překvapila mě snad jen Jennifer Morrisonová v dlouhovlasé, blonďaté úpravě a o herecký výkonem v tom moc nešlo :-) 50% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (8)

  • 12-ti letý skater, který vyzve tým na souboj, když si tvoří vlastní demo, je ve skutečnosti proskater Ryan Sheckler. (PußyMagnet)
  • Kapela hrající na festivale je Blindside, křesťanská kapela ze Švédska. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama