Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Studentská komedie vypráví o středoškolákovi Erikovi Riversovi, který miluje skateboard. Se svými kamarády - workaholikem Dustinem a lenochem Mattem chce poslední prázdniny strávit cestováním po Americe a hledáním těch nejlepších ramp. (oficiální text distributora)

Recenze (66)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Ralph Sall: 1. Too Bad About Your Girl - The Donnas ,2. Boom - P.O.D. ,3. Get Busy Remix - Sean Paul ,4. I'm Just A Kid - Simple Plan ,5. Smoke Two Joints - Sublime ,6. Seein' Red - Unwritten Law ,7. No Letting Go - Wayne Wonder ,8. The Jump Off Remix - Lil' Kim ,9. These Walls - Trapt ,10. Poetic Tragedy - The Used ,11. More Than A Friend - All Too Much ,12. Look What Happened - Less Than Jake ,13. 99 Bottles - SLR Whitestar ,14. Ay Dawg - Jazze Pha ,15. Fly From The Outside - Shinedown ,16. Goin Down On It - Hot Action Cop ,17. Stupid Little Fellow - The Peak Show , ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ďalšia z neskutočne neskutočného radu amerických vymetených komédií. Požičať, pobaviť sa, zabudnúť. To je všetko. NA viac to jednoducho nemá. Ale spracovanie na úrovni. 60%. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Toto môž pozerať len ľudia do 16 rokov a aj to musia mať radi sk8 ... Obyčajná tuctová teen limonáda bez hĺbky. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Grind sa v zoznamoch 00s nostalgikov nenachádza takmer nikdy, no možno by mal, aj ak je len (podarenou) sondou do subkultúry skejtov a všeobecnejšie presahy má veľmi sporadické v rámci nejakých trópov, prípadne slabších odvarov stereotypov (myslené v dobrom). Grind je stominútová cesta po Amerike s cieľom nájdenia vysnívaného života, ktorej duša presakuje skrz skejtové scény, obalená je však pre obdobie typickým záchodovým humorom, jednoliatymi charaktermi a minimálnou snahou prekvapiť zápletkou. Má však jeden z najlepších dobových soundtrackov, ktorý výberom skladieb konkuruje a možno aj prekonáva aj takú výberovku, akú mal napr. House of Wax z r. 2005. Grind nie je na úrovni Lords of Dogtown, no ani nemusí, vystačí si. A vracať sa k nemu rozhodne budem. Mierne nadhodené štyri... A tiež radosť, že som vďaka filmu objavil kapelu The Used, ich rovnomenný album a skladbu 'Poetic Tragedy' <3 ♪♫ / ♪♫ (23.7.2022) (13.2.2023) (8.10.2023) ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

To samé, co Fanboys, akorát že místo Jediů se tu ujíždí na skejtech. A jelikož jsem u Tony Hawk´s pro skater trávila za život zhruba stejné množství času, co u nových Star Wars, musím říct, že mě obě komedie celkem baví, ačkoli méně, než to, čemu vzdávají holt... ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Road movie o partě skejťáků. V šestnácti jsem na tom ujížděl, ted už bych se asi k opakovanému zhlédnutí nedokopal, ale žádnej průser to nebyl. Film je určen primární cílový skupině a tý se líbit bude. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Pekné baby, štipka humoru, dobrá skate hudba a pekné kúsky chalošov na doskách. Na to sa vždy rád pozriem. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Skejťácká komedie určená evidentně hlavně náctiletým fanouškům tohoto sportu. Dobrý dojem ze spousty hezkých holek, slušných sportovních výkonů a poslouchatelné muziky dost podstatně sráží demence některých aktérů a scén a hlavně fekální humor, který už si holt někteří tvůrci nedovedou odpustit. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tohle už je trošku jiný soudek zábavy a celkem dost povedený. Příjemné známé tváře trocha sportu a může se to povést. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Tak ďalší x-tý americký teenagerský komediálny film...režisér si mohol vyskúšať filtre, mladých hercov...aj tak väčšinu urobil skeateri...pozitíva...Jennifer Morrison a slušný soundtrack ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Klasická pohodovka o cestě naříč Amerikou za svým snem. Ničím nepřekvapila, zároveň ale podané bez zbytečných fekálií a podobných věcí. Pro mě malé plus za účast Jennifer Morrison a Adama Brodyho. Jinak ale prostě klasický šumák (Viděno 24.04.2010) ()

Carlossss 

všechny recenze uživatele

Nehorázně trapná teen komedie, která je tak nehorázně trapná jako tento nehorázně trapný komentář! Tvůrci si asi myslí, že když do filmu zakomponují krásně kozaté slečny, pár fekálistů z Jackassu a hip-hopery, kteří jezdí na skejtu, tak že mají vystaráno... leda hovno. Jedna hvězda je za ten nehorázně trapný závěr, který mě aspoň rozesmál svou nehoráznou trapností... špatné filmy si nezaslouží duchaplný komentář. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Komedie z příjemného a zajímavého prostředí skaterů. Hlavní hrdina je sympaťák, Brody je taky fajn, hlavní kočka Morrison z House je pěkná. Jen škoda těch fekálních vtipů a zvracení, takhle to bude jen průměrná komedie. Skatové záběry jsou pěkně udělaný ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Vhodná zábava pre chlapcov príliš mladých na holenie. Mal som to šťastie, že som to videl v puberte. 6/10 ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

tenhle film obsahuje velkou porci klasického smetí, z amerického skladu demence. Všechna tahle šlichta je ale vykoupena několika dobrými vtípky. Produkt placement si vesele živoří snad v každém záběru, vzheledm ale k prostředí do kterého je děj zasazen, se trest smrti odkládá. Jistou kolísavou úroveň tahle komedie má 2-3* ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Tupé, až to bolelo. Snaha natočit další z řady teenagerských komedií, tentokrát motající se okolo skateboardingu, dopadla tak, že tu máme čtyři hlavní postavy - takového normálního týpka, magora, podivínského intelektuála a nakonec chronického (a úspěšného) baliče - a tato sebranka se vydává po stopách slavného skateboardisty, aby ho přesvědčili o tom, že stojí za sponzoring. No, co na to říct, než jen to, že snaha byla, pár dobrých momentů, kdy jsem se i já, člověk co se skoro nikdy nesměje, dobře zasmál, ale vesměs zbytečná podívaná okořeněná nudnými a nicneříkajícími jízdami na skateboardech bez špetky napětí, či aspoň snahy o něj. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Jsou tam krutý momenty, Matt to hodně zvedá nahoru, ale neni to nic k popukání. Dobrej sk8 film, špatná komedie. Dopadnout to mohlo hůř. Když jsem to viděl poprvý, dokonce jsem ani neznal Morrisonku z House, tak mě dost překvapilo, že tam hraje XD ()

Reklama

Reklama