VOD (1)
Randění a vztahy, to je samá změna. Jak se ale s nejistotou vyrovnávají lidi s autismem, kteří touží po lásce? Romantický dokumentární seriál. (Netflix)
Videa (1)
Niet nad autistický humor a lásku! Skoro nehodnotiteľný program prinášajúci neuveriteľnú zmesku skutočných emócií na oboch stranách obrazovky - na rozdiel od drvivej väčšiny podobných formátov pre "normálnych". Je to zábavné, úprimné, úchylné, hlboké, ujeté a dojímavé súčasne - zrejme preto, že autisti sú autentickí - síce postihnutí, ale absolútne bez pretvárky a preto prirodzene, skoro až ideálne ľudskí. ()
Tohle je prostě boží. Citlivě a mile udělaný dokument s veškerým respektem k zúčastněným. Občas to mou cynickou duši přimělo mě rozslzet. Spousta těch schůzek byla lepší a míň křečovitá než mnohé moje a to šlo většinou o rande dvou autistů, nezřídka mentálně retardovaných, před zraky kamer. Skoro závidím. Už je na Netflixu i dokument o randění lidí s Downovým syndromem. Taky super. To už se mým rande blíží víc. ()
Milé, kouzelné, někdy frustrující a smutné..ale to je život. A ten si zaslouží každý prožít s někým, koho může milovat a kdo bude milovat jej, ať už na spektru je či ne. BTW po zhlédnutí jsem se zastyděla, kolikrát jsem v životě při randění a vztazích řešila hrozné kraviny. Rozhodně ta lepší netflixovská dokumentární tvorba. ()
Hrozně zvláštně kouzelný..No proste autisticky! :) ()
Další série tohoto unikátního Netflix pořadu se zaměřuje na USA. Opět tu je spousta zajímavých lidí, kteří hledají své protějšky. ()
Photo © Netflix