Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kocoura Garfielda má každý rád. Válí se v křesle, kouká na telku a pochutnává si na svých oblíbených lazaních. Sem tam se pustí do svého páníčka Jona, i tak je ale králem vlastního vesmíru. Jednoho dne vezme Jon Garfielda k překrásné veterinářce Liz Wilsonové, odkud si přinesou domů malé vrčící nic, co běhá za vlastním ocáskem a které Garfield k smrti nenávidí - pejska Odieho. Tenhle malý ničema si může doma dělat, co chce: neustále bezdůvodně štěká, hloupě naráží do zdí, ale zdá se, že Jon je z něj úplně vedle a všechno na světě mu projde. Garfieldova mise je jasná - dostat čokla z domu! A tak když se Odieho zmocní zvrhlá místní celebrita Happy Chapman, jeden by si myslel, že se Garfieldovi uleví. Ten se však k překvapení všech vydává na záchranu svého štěkajícího a všekousajícího přítele. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (341)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Teda nečekal jsem, že to bude dobré, ale na filmu s Garfieldem je jediné dobré vlastně to, že ho mluví Bill Murray a že si zachoval takový ten svůj cynismus. Jinak je ale castingové obsazení příšerné a jednoduše nefunguje. Tohle není pocta komiksu, tohle má být ptákovina pro celou rodinu, ale vlastně pro nikoho. ()

902 10 

všechny recenze uživatele

totalni pohodovka s krasnou JLH a hodne nevyraznym garfieldovym panickem, ktereho pocitacova animace v pohode prehrava, no ale to byl mozna zamer. doporucuju shlednout vystrizene sceny na dvd, kterych je hafo a na kterych jsou mozna ty nejlepsi sceny filmu. opravdu hodne necitlive sestrihany film, o 15 minut delsi by byl super a prave s temi vystrizenymi scenami to je za ***. ()

Reklama

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Garfield je můj nejoblínější komix, proto mě taky mrzí, jak chudáka kocoura dokázali pokazit! Vtipem ani ničím jiným to nemá s Garfieldem nic společeného, akorát si půjčili jeho slavnou tvář, aby si přihřáli trochu svoji polívčičku. No ale jinak to byl průměrný film, takže nemůžu dát míň než dvě hvězdičky, i když za to co udělali tomuto kreslenému kocourovi bych nejradši dala jenom jednu... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Baculatý zrzavý kocour Garfield si žije jako v bavlnce u svého pána, spisovatele Breckina Meyera. Všechno se ovšem změní, když jeho pán, zamilovaný do veterinářky Jennifer Love-Hewittové, přivede domů fenku Odie. Neurotický kocour začne žárlit a spřádat plány, jak se nepohodlné fenky zbavit. Nadává jí a až jednoho dne zmizí, kocour zjistí, že mu chybí a rozhodne se ji zachránit. Tenhle film skoro v ničem nefunguje. Humorné momenty vystřídala trapnost, nuda a celkově mě film ničím nenadchl a hlavně mě dost nebavil. Vřele nedoporučuji. ()

mustafa 

všechny recenze uživatele

sakra ten film má s comicsem (můj hodně oblíbený komiks) hodně málo společného. Garfield má nějakou ubohou postýlku místo jeho obvykle obvyklé bedýnky. Jon si nění vůbec podobný (Meyer navždy pro mě zůstene hercem, jehož vrchol byl road trip:-)))Nermal není malé roztomilé kotě a celá zápletka se motá kolem ubohého příběhu zachraňování Odieho (ehm, řekl bych že ten příběh docela slušně vykrádá Stuarta littla 2). Mimoto krásná veterinářka Jona ani jednou neodmítla a nevysmála se mu. Přitom kreslené stripy nabízí nebývalé množství nápadů (které bohužel nebyly ve filmu vůbec zmíněny). Vrcholem zoufalství byly vtípky, které zřejmě byly mířeny fanouškům malovaného Garfielda - přípomínka o pondělí naprosto nezapadala do děje a zůstala na začátku filmu naprosto nevyužitá a pochybuji, že ji normální divák pochopil. Dále bych mohl zmínit Garfieldovo zpívání na plotě, aniž by ale přiletěl na jeho hlavu jediný odpadek. Větším plusem filmu je Vladimír Čech, namluvil Garfielda celkem slušně. Dalo ce čekat, že celovečerní film o Garfieldovi bude natočen hlavně pro širší obecenstvo a ponese škatulku rodinného filmu. Přesto jsem nečekal, že sklouzne tak nízko a např. druhý díl Stuarta Littla budu řadit na vyšší úroveň. Největším vtípkem filmu byla Love Hewitt, která byla ve filmu pouze na to, aby nosila co nejkratší sukni a donutila tím přítomné tatínky vydržet s jejich dětmi do konce filmu... Nejhorší na celém snímku byly všudy přítomné reklamy i já neznalec automobilů, jsem si všiml, že Jon jezdí hodně luxusním VOLVEM (zajímalo by mě, kde takový packal na něj vzal) no a to jsem ještě nemluvil o reklamě na Samsung. Ach jo, garfield ve filmu je pro mě určitě největším zklamáním minulého roku(a to jsem toho moc neočekával) v oblasti filmu... PS: Moje sedmiletá sestřenice byla z filmu nadšená.... ()

Galerie (114)

Zajímavosti (17)

  • Chapman (Stephen Tobolowsky) na výstavě zmíní Odieho jménem, aniž by mu jej někdo předtím prozradil. (ricky4)
  • Ve scéně, kdy je Garfield (Bill Murray) vyhozen z domu, mají malá dvířka zelenou barvu a jsou neprůhledná. V ostatní záběrech jsou černá a průhledná. (dydy79)

Související novinky

Dilbert, Wally, Dogbert - vy je neznáte?

Dilbert, Wally, Dogbert - vy je neznáte?

22.02.2007

Práva k populárnímu komiksu Dilbert z pera Scotta Adamse se dostala do rukou filmařů. Jmenovitě k režisérovi rodinných podívaných Chrisi Columbovi. Původně byly tyto práva u studia Columbia, které… (více)

Dar z nebes nebo další z mnoha?

Dar z nebes nebo další z mnoha?

30.11.2006

X-Men, Spider-Man, Superman se vrací, Batman začíná, Hellboy, Hulk, Fantastická čtyřka, Sin City - město hříchu, Constantine, Garfield... Komiksové adaptace mají v Hollywoodu očividně zelenou.… (více)

Ať žijí duchové...

Ať žijí duchové...

24.04.2006

Režisér Peter Segal (animovaný seriál). Jeho hlavní postava superhrdina Kapitán Marvel vytvořený díky obrovskému úspěchu Supermana a Batmana v roce 1939 autory C.C. Beckem a Billem Parkerem pro… (více)

Garfield si nedá pokoj

Garfield si nedá pokoj

09.04.2005

Nebolo to bohviečo. No deti sa nasmiali (ak ste boli v kine, viete, o čom hovorím ;)) a rodičia to zaplatili - a preto sa dočkáme pokračovania CGI animáku podľa slávneho "daily" komixu GARFIELD.… (více)

Reklama

Reklama