Reklama

Reklama

Na řvoucích strojích do Monte Carla

  • Velká Británie Monte Carlo or Bust (více)

Obsahy(1)

Kvůli účasti na mezinárodní soutěži automobilů se jezdci shromažďují v severním Skotsku, ve Stockholmu, Aténách a Lisabonu. Jejich úkolem je dostat se do Monte Carla, kde závod skončí v ulicích města. Mezi účastníky je i sir Ware-Armitage (Terry-Thomas), který se po smrti otce dozvěděl, že zdědí jen polovinu akcií automobilky. Druhou polovinu otec prohrál v kartách s Američanem Schofieldem (Tony Curtis). Aby získal Ware-Armitage zpět prohrané akcie, nabídl Američanovi, že se oba účastní rallye Monte Carlo. Vítěz bere vše. (Snorlax)

(více)

Recenze (23)

Muf911 

všechny recenze uživatele

Sympatické, veselé, naivní, spousta krásných starých autíček a suchý britský humor. Ideální nenáročná rodinná podívaná. ()

eexDon 

všechny recenze uživatele

Für mich - 75%, - /moc sem se nezasmál, ne tak povedené jako The Great Race - chybí tomu ta atmosféra, některé vtipy/gagy/scény už dost zastaraly/, + /Tony, některé vtipy přece jenom, závodní tématika, utahování si z Francouzů, Němců, Angličanů.../, hodnocení - podobná jízda jako Báječní muži na létajících strojích, To je ale bláznivý svět! nebo Velké závody jen ne tak známá a dobrá, je to rozhodně nadprůměr, ale na The Great Race to prostě u mě nemá, taky zde chybí nějaká výrazná číča ()

Reklama

Reklama