Reklama

Reklama

Obsahy(1)

James Bishop, mladý idealistický doktor, zjišťuje, že jeho vysněná práce je ve skutečnosti jeho nejhorší noční můrou. Když jeho pacienti začínají umírat za velice podivných okolností, začne podezřívat svého nadřízeného Dr. McCorta. Ale pravda je mnohem děsivější než si vůbec dokáže představit... (oficiální text distributora)

Recenze (43)

kombajn 

všechny recenze uživatele

Tenhle film zachránil od jedné hvězdičky fakt, že jsem ve stejný den viděl daleko srač***ější "Decoys". Myslím, že Bruce Payne dokonale splňuje to, co se od něj očekává, totální Bčko. Přesto ve filmu není všechno tak špatné. Efekty samozřejmě nula nula nic, přesto si myslím že film nějakou podivnou zvrhlou atmosféru má... ()

tremors odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem film dostal od mamky, říkal jsem si: "Super, další horor." Hned na začátkuj jsem poznal, co to bude za sračku, ale kvůli bráchům, jsem se dodíval do konce. A to byla chyba-příběh tak blbej, že bych ho vymyslel i já, jako herec bych taky mohl hrát a nebyl bych horší a efekty asi dělalo nějaký novorozeně. :D Režiséra by měla jeho matky strčit do tašky a donosit. :D ()

Reklama

Sunwheel odpad!

všechny recenze uživatele

Z éry videokaziet si pamätám obal tohto filmu, ktorý som mal v hlave toľké roky. Nejakou náhodou som narazil naň znova a dal mu šancu. Podľa názvu som očakával aspoň vtipnú somarinu. Neviem či autor chcel skutočne natočiť horor a nedostal na to peniaze, ale dať hneď na začiatok filmu vysvetlenie mi príde akoby režisér bol jeden z pacientov v snímke. Napätie nehrozí, dialógy si snáď herci vymýšľali sami, odľahčujúci humor (ktorý by z toho spravil aspoň vtipné béčko) chýba a to akože monštrum snáď nevydesí ani náboženského sociopata. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si, že se potřebuji podívat po dlouhé době na nějakou kardinální blbost. Kanál Film+ byl tak pro tento účel jasná volba. Začátek byl opravdu hrozný. Úvodní sekvence s "ďáblem" byla trapná a já jsem si říkal, že si do sbírky přidám další odpad. Po této introdukci se objeví tradiční pohodička, kterak obvykle horory začínají. Mladý a milující pár, nastěhovaný do nového města a nové pracoviště skýtající úspěšnou kariéru. Po nástupu do blázince se však snímek překvapivě dostane do vynikající depresivní atmosféry. Herecké výkony mi nepřišly zdaleka tak špatné, jak je tady prezentuje většina uživatelů. Obzvláště u ředitele ústavu (Bruce Payne), u něhož můžeme být svědkem dokonalé postupné proměny v oku diváka z možného přítele hlavní postavy na hlavního záporáka. To, v čem se mi ale tento film, jenž má naprosto stupidní český i anglický název, líbí, je jeho atmosféra geniálního seriálu Outer Limits. Měl jsem pocit, jakobych sledoval regulérní epizodu, včetně naprosto typického konce, i díky nimž tento seriál miluji. Položil bych hlavu na špalek, že vím, kde si vzali autoři inspiraci. Hudba, která se velmi málo kdy objevila, nebyla ale také vůbec marná. Škoda, že v závěrečných titulcích, kdy má být, podle tvůrců, divák šokován, se takřka ihned spustí jakási rocková muzika, tolik typická pro nějaké teenagerské komedie, kterou tento film rozhodně není a dobrý pocit z dílka tak dost shodí. V přibližně druhé půlce se snímek trošku vrátí do nelibé kvality úvodní sekvence a trochu si zahrával s mým celkově pozitivním hodnocením - včetně jednoho zásadního případu nechutné rozdělovačky. Buď jak buď, dílko Hellborn mi však bylo velice sympatické a já jsem opravdu rád, že jsem ho spatřil. ()

tron 

všechny recenze uživatele

SATANA som v požičovni obchádzal celý rok, no vždy ma odradil odpudivý obal DVD. Nakoniec som neodolal - a výsledok? Pre fanúšika hororu to nebolo najhoršie, škvár vyzerá inak (INTERMEDIO, ALTERED SPECIES). Napriek naturalistickému prológu (amputovaný jazyk, Satan) stavia v prvom rade na tiesnivej atmosfére osvedčeného žánrového prostredia (blázinec), kde sa nevie, či väčšiu pomoc potrebuje pacient, alebo jeho doktor. Takisto herecké výkony neboli z tých najhorších (i keď si nie som istý, čo tam robil slepý ošetrovateľ). ()

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Norwalku v Kalifornii a v Racine ve Wisconsinu v USA. (rafix)

Reklama

Reklama