Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pepe. To jsem já. Narodil jsem se a celý život jsem prožil v Mexiku. Se svým koněm Donem Juanem jsme se stali miláčky davů. V koridě jsem dokonce tahal býka za ocas, a s jakým ohlasem (myslím u těch diváků, ne u toho býka)! Pak se ale na nás přijel podívat jeden americký režisér, Ted Holt se jmenoval. Po představení jen kývl prstem, a odvezl si Dona Juana s sebou do Hollywoodu. A tak jsem se vydal za ním. V kapse ani peso, stopem jsem dojel až před bránu velkého filmového studia. A tam byl Ted Holt. Přijal mě do služby jako ošetřovatele mého koně, a možná trochu i jako maskota. Potřeboval peníze, aby mohl rozjet natáčení nového filmu. Chtěl je vydělat v kasinech Las Vegas, ale nevyhrál tu ani cent. Jel jsem za ním, a ty pány z kasina, s pomocí svého talismanu pro štěstí, zruinoval. Ted Holt právě točí svůj film, a já jsem jeho producent. Olé, Pepe, to jsem já.
Režisér George Sidney obsadil do titulní role muzikálové komedie PEPE oblíbeného mexického umělce Cantinflase, kromě něj se tu v drobných epizodních rolích představila celá řada populárních hollywoodských herců či zpěváků. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Vy jste ještě neviděli Pepe? Triviální zápletka je upozaděna množstvím hudebních a tanečních čísel, z nichž některé jsou opravdu nezapomenutelné. Výborná choreografie, skvělá hudba, kostýmy a atraktivní prostředí, které nedokážou pokazit ani možná trochu nadbytečné studiové záběry. Roztomilý Mexikánec Pepe, jeho albínský cvičený kůň, slušný výčet hereckých es v cameo rolích, tak to je ve zkratce Pepe. Nenechte se ošálit stopáží, existují i kratší verze (156 minut). Tak do toho. ()

Reklama

danecek24

všechny recenze uživatele

18. Zlatý Glóbus za rok 1960 - nominace (3) - Nejlepší film (muzikál), Nejlepší herec (komedie / muzikál) - Cantinflas, Nejlepší hudba - John E. Green ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama