Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lehce adrenalinová romantická komedie, která vás vzruší. Komedio o tom kam až může být člověk ochoten zajít, když chce v loterii lásky vyhrát první cenu. (oficiální text distributora)

Recenze (11)

oli.G 

všechny recenze uživatele

Nepamätám sa, kedy naposledy nejaký film proste tak "preplával" okolo mňa a absolútne sa vyhol môjmu záujmu - bez toho, aby moju pozornosť odpútavalo niečo iné. A divím sa, ako rýchlo to zbehlo, vzhľadom k tomu, aká nuda to väčšinu času bola. Pár zhovievavých pousmiatí, jedno nesmelé zasmiatie a ani náznak skutočného pobavenia nejakým pamätihodným gagom. Takto slabé dve hviezdičky, z ktorých jedna pravdepodobne pôjde preč vo chvíli, keď uvidím ďalší film tohto žánru (inými slovami: nie tak skoro ;)). Vyhnite sa tomu, ako to len pôjde, a dajte si radšej fantastický BIG HIT, ktorý tomuto nakopáva zadok po každej možnej stránke - od vizuálu, cez akciu až po humor. ()

Turiec 

všechny recenze uživatele

Podpriemerná komédia o dvoch párikoch zaľúbencov a jednej mafiánskej rodinke. Len veľmi ťažko zaujme niekoho natoľko, aby si po krátkom čase spomenul o čom to bolo, a či tento film vôbec videl. ()

Juto odpad!

všechny recenze uživatele

Film nie je ani trochu vtipný. Dialógy sú amatérske. Postavy sú otrepané, nezaujímavé a sú to typy ľudí, s ktorými by ste nechceli stráviť ani desať sekúnd. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Dva kámoši Ryan a Pete jsou dvojka k pohledání. Ač každý úplně jiný (Ryan je zakřiknutý makléř a Pete je na prvni pohled znalec žen), tak jejich neúspěchy u žen jsou srovnatelné. Až do dne D, kdy si oba dva najdou své lásky. A aby to neměli jednoduché (a žánru romantické komedie bylo uděláno zadost), tak Peteova dívka je mafiánská dcera (její mafiánský strýc hlídá její panenství lépe než své finance - které mimochodem dal investovat Ryanovi), a Ryanovi v cestě k lásce stojí nejen bývalý přítel, ale i ztřeštěné nápady jeho kámoše... Tuctová romantická komedie, kterých jste již viděli desítky (možná i stovky), s několika dobrými vtípky, ale většinu filmu se neubráníte koukání na hodinky a čekání až se konečně všichni vezmou a všechno to skončí... ()

NICOX 

všechny recenze uživatele

Já sem se u toho docela bavila, i když tam bylo mnoho hluchých míst. Jako oddechovka, když se Vám nechce moc přemýšlet - ideální. Ale nic světabornýho. Takže 2+. 55 % ()

VvV14 

všechny recenze uživatele

Je to hrůza, ale po dlouhé řadě vážných a akčních filmů je to typická, americká, ale osvěžující komedie. Ani jeden herecký výkon se nedá nazvat výkonem. Nicméně jak jsem již řekl, osvěžilo to. Tuctovka pro vyplnění nudné díry ve večerním programu. ()

Reklama

Reklama