Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film je natočen na základě skutečných událostí, které se seběhly při hledání představitelky Scarlett pro filmové zpracování Jihu proti Severu. Producent Selznick (v podání Tonyho Curtise) vypsal konkurz na roli, která se stala jedním ze symbolů Hollywoodu a kdekterá herečka byla rozhodnutá ji získat. Konkurzem prošlo na 2000 adeptek. Tento film však popisuje především snahu známých hollywoodských hereček získat vysněnou roli Scarlett. (gwtw-HD)

(více)

Recenze (2)

Fingon 

všechny recenze uživatele

Zábavné především pro ty, kteřím něco říkají jména jako Paulette Goddard, Talullah Bankhead, Jean Craford, Kathleen Hepburn nebo George Cukor. Hlavně výbuchy hněvu některých hereček poté, co se v půlce snímku dozví, že roli Scarlett má hrát jižanská divoženka Talu... Dostupné na pětidiskové sběratelské kolekci Jihu proti Severu pod názvem Moviola: The Scarlet O'Hara War. ()

danecek24

všechny recenze uživatele

38. Zlatý Glóbus za rok 1980 - nominace (1) - Nejlepší seriál (drama) (Pozn.: Spolunominace s díly "Silent Lovers, The" & "This Year's Blonde" známých taky jako "Moviola" série.) ()

Reklama

Reklama