Reklama

Reklama

Golgo 13: Queen Bee

  • Japonsko ゴルゴ13 QUEEN BEE (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Golgo 13, neomylný zabiják z Japonska, má další zakázku. Tentokrát je jeho terčem Včelí Královna, pravá ruka šéfa jihoamerických rebelů, která chce v USA spáchat atentát na prezidentského kandidáta. (J.Connor)

Recenze (3)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Špionážní kultovní animák. Existují různé verze, jak v anime provedení seriál,tak několik anime filmů, tak hraná verze se Sonny Chibou. Tady tenhle dějse vyznačuje zejména extrémní brutalitou a násilím, kde tvůrci jdou až za okraj kresleného násilí. Je zde spousta sexu a ženské nahoty, šetřen nenívůbec nikdo, ani děti v přestřelkách atd. Fakt perfektní zásah tenhle anime flick!!! ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Akční thriller s noirovým feelingem a softpornovýma ambicema. Kreslené šukačky mi teda rozhodně nevadí, ale tady toho bylo přecejen zbytečně moc a ani nějaký pseudopsychoanalitický motiv to rozhodně neobhájí (ikdyž lepší takový chabý pokus než vůbec nic-žejo). Samotný děj sice není v rámci svého žánru špatný, ale rozhodně ani nikoho neposadí na prdel.. Osobně mi více sednul Professional ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Pokračování ve stejných šlépějích jako navodil o 15 let mladší Golgo 13: The Professional (1983). Nezastavitelný, neporazitelný a nemilosrdný zabiják, Duke Togo, má opět zmáčknout spoušť. Jeho cílem je sexy Sonia alias Queen Bee. Je rovnoceným protivníkem, ale za jejím vražedným běsněním stojí zcela jiná minulost, než by se dalo čekat. Zabíjí kvůli jiným důvodům než Duke Togo. Stále příjemný zbytek béčkové chuti, který se válí na jazyku, při sledování tohoto animáku. Hodně erotiky, nemilosrdného vraždění i stylových záběrů. Velmi kvalitní, ale první díl z roku 1983 je v příběhu a vývoji lepší. ()

Reklama

Reklama