Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když je v Thajsku unesena dcera bývalého agenta Jakea Hoppera (Steven Seagal), její otec netuší, že se před ním rozehrává nebezpečná hra plná intrik, nebezpečí a surového násilí. Hopper odlétá do Bangkoku, kde požádá o pomoc své bývalé kolegy a společně se vydávají po stopách skupiny, o které si myslí, že Jessicu unesla. Při pátrání se Jake dostane do centra boje mezi zkorumpovaným thajským generálem a gangem překupníků zbraní. Pomalu přichází na to, že je záměrně vmanipulován do podivných akcí tajných služeb a jeho dcera slouží jako návnada. (Magic Box)

(více)

Diskuze

nervoznideda

nervoznideda (hodnocení, recenze)

co je zajímavé mám jen 18´ filmu , že rejža nechá ty svý rákosníky tak hezky zabíjet je to akční komedie snad vydržím dokonce :-)

DongFangXu

DongFangXu (hodnocení, recenze)

Nějak se mi líbila celková atmosfera toho filmu a ikdyž mi choreografický styl Ching Siu Tunga k Seagalovi moc nesedí, nebylo to až tak nejhorší a bavilo mě to.

Enormita

Enormita (hodnocení, recenze)

pri sledovaní posledných 30 filmov so Seagalom ma napadol jeden vtip: Príde zákazník do DVD požičovne a hovorí: "Prosím Vás máte nejaký poriadny akčný film so Seagalom?, lebo v poslednom čase som s ním videla iba komédie!" :)))

záviš

záviš (hodnocení, recenze)

celkem to ujde ale žádná sláva. a s těma špekama by fakt mohl začít něco dělat

baldr

baldr (hodnocení, recenze)

Celkem dobrý film plný spousty akčních scén.Seagal by ze sebou měl něco udělat nebo až se objeví v nějákém novém filmu tak neprojde ani dveřmi.

Stocki

Stocki (hodnocení, recenze)

Dávám *** hvězdičky.Je pravda,že Steven by potřeboval aspoň 10 kilo dolů ne-li 15,ale akční souboje a lámání byli dost dobré,příběh jako vždy klasika,další plus je vydařená hudba.Tento film určitě patří k těm lepším a podle mne rozhodně nenudí.Jeho hodnocení by mohlo býti o něco větší...

Mikesh

Mikesh (hodnocení, recenze)

Námět fakt prostej, ale dalo se z toho vytěžit mnohem víc. Jinak klasickej Ami akční film... ovšem musel jsem se na to dívat na dvakrát - usnul jsem a to jsem nebyl vůbec unavenej. Je to prostě nuda...

Pavlik

Pavlik (hodnocení, recenze)

Původně plánované dvě jsem po konečných scénách musel přehodnotit a přemýšlel zdali si ten film vůbec jednu zaslouží.

Reklama

Reklama