Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Janne a Katri sú mladí manželia s dobrým zamestnaním a v pohode platom , že sami seba považujú za ' peknú ' vyššiu strednú vrstvu . Na jednej párty sa Janne zoznámi s chlapíkom , ktorý sa mu predstaví ako šéfik IHT- cestovnej to spoločnosti, ktorá svojim klientom sprostredkúva skúsenosť " spoznania seba samých " . Po vzájomnej debate sa teda mladý pár rozhodne podstúpiť skúšku, aké je to byť nezamestnaným na dobu jedného mesiaca niekde v Jakomäki v Helsinkách. Ako dopadne ich dobrodružstvo ? (sochoking)

(více)

Recenze (7)

Váša 

všechny recenze uživatele

Ne příliš nápaditý film, kde nepresvědčili ani výkony herců. Bohatý pár hledá speciální dovolenou. To, co hledají jim nabídne cestovní kancelář, se kterou necestujete k moři, ale do chudinské čtvrti a přežíváte z podpory. To by mohl být vskutku zajímavý zážitek, kdyby se z jejich cestovního agenta nevyklubal podvodník a skvělý manipulátor s lidmi. ()

dragoliz 

všechny recenze uživatele

Výborný film, ktorý môžem len odporučiť. Okrem super námetu, ktorý ma neskutočne chytil, je film sprevádzaný výbornou hudbou a príjemným hereckým obsadením (hlavne na Tiinu Lymi sa dobre pozerá). Čo som nečakal, je nálada, ktorá z Nousukausi vyžaruje. Je to milé a nevtieravo vtipné, a popritom miestami tragické s prvkami drámy. Strašne sa mi to páčilo. :) 80% ()

Reklama

bassator 

všechny recenze uživatele

Když se potká důvěřivý člověk s podvodníkem dopadá to většinou špatně, když se potkají dva důvěřivý bohatí (a né úplně chytří) manželé s dobrým manipulantem dopadne to asi takto... - 70% ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama