Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Podvodník a zloděj Jerry Florea (Tony Curtis) je v mládí postřelen při loupeži, v důsledku čehož si ho pod svá křídla vezme ochotný policista Edward Gallagher (George Nader) a jeho žena. V dospělosti Jerry získá práci v Brinksu, který se chystá vyloupit. Teprve poté, co se svou bandou provede loupež, Florea přehodnotí své činy a pokusí se zločin odčinit. (HTB)

(více)

Recenze (4)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Podivné přátelství policisty a gangstera ... možná by neškodilo trochu více loupeží, ale jinak zajímavý příběh. ()

Topco 

všechny recenze uživatele

Na pomedzí drámy a lúpežného noiru. Ani jedno z toho však poriadne nefunguje. Schematický príbeh o dlhoročnom priateľstve medzi správňackym policajtom a nepoučiteľným notorickým kriminálnikovi. Vizuál fádny, príbeh predvídateľný, herci však príjemní. Odporúčam preto len fanúšikom sympaťáka Tonyho Curtisa, ktorý ťahá celý film. Pevney mal rozhodne lepšie noirové veci (Shakedown, The Midnight Story). ()

Gastovski 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nadprůměrné krimi drama se zajímavou zápletkou v podobě neobvyklého pouta policajt/zloděj. Tony Curtis v roli prolhaného, vychytralého zlodějíčka hraje samozřejmě prim. Film působí jako nenáročná jednohubka s pár opravdu zajímavými momenty. Což se v mém případě týká vypečené dostihové loupeže a závěrečné kratičké přestřelky s mňamózním zvukem Thompsonů. ()

Reklama

Reklama