Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Velký Hollywoodský magnát značně znejistí, když se mu donese zpráva, že hlavním hrdinou jeho nového letního válečného trháku, má být jakýsi obézní chlápek s doutníkem, který navíc válku vyhraje díky rozumu a logice. Kdo se na to sakra bude dívat? Koho zajímá nějakej obtloustlej buřt a jeho politický a strategický šarády v Evropě? hřímá magnát a producentům je jasné, že pokud se má film natočit, musí děj a obsazení projít radikálními změnami. Roli Churchila tedy ziskává nejnovější hollywoodská akční hvězda. Teď ještě trošičku připodobnit děj dnešnímu divákovi. Love Interest? Ano, to by mohla být ta princezna Margarette. Uděláme z ní super sexy kočku. Hlavně ať je pořád nadržená, to by mohlo zabrat. Komická figura? Co třeba tenhle chlápek? Ten s tím knírkem co má tak srandovní přízvuk a pořad mává pacičkou? Jak, že se jmenuje? Chaplin? Aha, to by šlo. Ten vypadá jak přirozenej srandista. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Gawain 

všechny recenze uživatele

Promarněná příležitost - základní nápad, tj. natočit parodii na holywoodské pojetí dějin je sám o sobě za dvě/tři hvězdičky... Bohužel zpracování skvělou myšlenku dokonale zabíjí a to již tím, že toto pozadí naleznete na DVD jako bonusový alternativní začátek a konec, samotný film vás rovnou vrhá do "WWII real story", která sice obsahuje několik skvělých vtipů, ale jinak je nudná, mnohdy trapná a především - místy má člověk pocit, že místo parodie sleduje parodované... a samozřejmě (v poslední době v bláznivých komediích podle všeho povinná) rapová scéna... Škoda - velká škoda... ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

HItler to s tím Chaplinem pěkně dostal."To není herec to je vůdce". "Jo tak tenhle film jsem ještě neviděl. " to bylo fakt dobrý,ale pak to nejak slábne a před tím vlastně taky. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Aúúúúúúúúúúú. Chudák starej Winston. Tohle si fakt nezasloužil. Vůbec bych se nedivil, kdyby po tomhle Britové vymlátili Amíkům znovu základnu v Pearl Harboru.... Ve filmu padly asi 3 slušné vtipy, ale tím to končí. V celku to bylo trapné a bez nějaké hlubší myšlenky. Udivila mne však ta výprava, která byla na takovou blbinu celkem velkorysá. Mám rád válečné věci, mám rád parodie na válku .. obzvlášť. Ale musí to mít myšlenku. Za mne je to jen jedno varle Hitlera (ať si tvrdí co chce :-) ! * ()

mi-ib 

všechny recenze uživatele

"Hitler, má kouli jen jednu. Hitler, má kouli jen jednu." Že to bude hovadina, to jsem čekal. Takže to mě nepřekvapilo. Ale předpokládal jsem buď více vtipu nebo lepší děj. Dějově je to propadák. Vtipné to občas bylo. Především vtípky s Hitlerem byly povedené. Takovou čočku mu snad nedával ani samotný Chaplin. Kdyby si tvůrci dali více práce s dějem, tak by to mohlo být i na více hvězd. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Zas tak strašné to nebylo. Jasně, vypadá to jako pěkná hovadina, když z Churchila uděláte akčního hrdinu a z Hitlera člověka, kterého si lidé pletou s Chaplinem. Ono je to ale místy fakt docela sranda a i díky své krátké stopáži to rychle uteče. Prostě jestli se chcete jenom docela dobře odreagovat, tak vám to doporučuji. Jinak radši ne :-) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo mezi 24. březnem a 12. květnem 2003 u Royal William Yard v Plymouthu. Místo Buckinghamského paláce sloužila filmařům soukromá rezidence Oldway Manison v anglickém kraji Devon. (Terva)

Reklama

Reklama