Reklama

Reklama

Vybíjená

  • Česko Vybíjená: Běž do toho na plný koule (více)
Trailer

Obsahy(1)

Budete nadskakovat, kroutit se a umírat smíchy při sledování Vinceho Vaughna a Bena Stillera, jak si vyrovnávají účty při zápase ve vybíjené, kde vítěz vyhrává úplně všechno. Pod bolestivým dozorem legendárního šampióna Patchese O'Houlihana (Rip Torn) se Peter LaFleur (Vince Vaughn) a jeho parta hráčů - Průměrný Joe - připravují na Červenou kobru, skupinu vedenou egoistickým majitelem kolosu fitcenter Whitem Goodmanem (Ben Stiller). Je to naprosto jedinečný příběh o smolařích, plný humorných gagů a nefalšované zábavy. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (764)

genetique 

všechny recenze uživatele

Frat Pack má na svedomí ďalšie oživenie a vynovenie, čo sa komediálneho žánru týka. Veľmi príjemný a vkusný nápad sa pod taktoukou Vaughn – Stiller rozvil naplno a doplnením o nejaké tie vedľajšie minirole sa stal skoro dokonalým. Škoda, že občas mierou a úrovňou vtipov spadá pod únosnú hranicu klišé. Ale čo mi zas nevadilo, bolo vmiešanie kvázi-romantickej línie. 80%. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Podle mě je to díky úžasnýmu Benu Stillerovi, originalitě a mnoha a mnoha a mnoha vtipům a hláškám po Drž Hubu nejlepší komedie všech dob, kterou sice již znám nazpaměť, ale stejně mě vždy zaručeně rozesměje. "Vyhnete se klíči, vyhnete se míči" 100% ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Už pěkně dlouho jsem neviděl film, který bych si přál delší. Ač pravdou možná je, že Dodgeball funguje právě díky krátké stopáži. Nemůžu si pomoci, Vybíjená mi naprosto učarovala. Je tak těžké udělat dobrý film? Mohlo by se zdát, že ano, vzhledem k tomu, jak málo lidí to dokáže, ale Vybíjená je podle mne zářným příkladem toho, že to jde. Prostinký námět, kvanta nadsázky, spousta humoru, skvělý Stiller (klobouk dolů před ním) a, jak už zmíněno, střízlivá stopáž. Bateman jako sjetý komentátor též super, podobně jako štěky Norrise, Armstronga a Haselhoffa. Perfektní... 100% ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Tentokrát se to Frat packu nepovedlo na stoprocent, oproti Nesvatbovým a Starsky and Hutch postrádá Dodgeball... vlastně ani nevím co přesně - víc Bena Stillera, trošku víc uměřenosti? Možná můj osobní dojem, přijde mi to už moc crazy - což byli samozřejmě Wedding crashers a Starsky taky, ale ti si neustále udržovali jakési zadní vrátka zpátky do reálného světa... Každopádně, smál jsem se slušně, žádný propadák se nekonal a já tuhletu partičku Amíků nepřestal mít rád. Na druhou stranu už by mohli vyzkoušet něco jiného. Mimochodem, přestože bylo vystoupení Lance Armstronga scénáristický trapas par excellence, sám Lance působil před kamerou docela sebejistě. HASSELHOFF!!! 60% ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Chlapi sténali a drželi si mezinoží, holky řvaly nadšením a tleskaly, že si to naše mužské pokolení zaslouží. Tak přesně takhle vypadala naše projekce v kruhu přátel. Z traileru si pamatuju, že ve filmu bylo dost chlapů vykastrováno mičudou, ovšem takové pecky jsem teda nečekal. Rány jak z kanónu mířené přesně do intimních partií, zkrátka není pro mužské oko dvakrát lahoda. Feministky opět skotačí a já si běžím pro misku s ledem... Jo a film se mi líbil :D ()

Galerie (38)

Zajímavosti (28)

  • Všimněte si, že při šampionátu má Goodmanův (Ben Stiller) tým různé názvy - jednou Globo Gym, podruhé Purple Cobras. (Tristaver)
  • Když se míč ve staré tělocvičně kutálí k právničce, ta ho zastaví nohou obutou do bot s podpatky a poté předvádí, jak umí házet. Když si však tuto scénu postavy přehrávají v konkurenční tělocvičně, má na nohou sportovní tenisky. (chleba24)

Související novinky

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

28.04.2023

O dvojce slavné komedie Vybíjená s Vincem Vaughnem a Benem Stillerem se spekulovalo už roky, nyní se ale projekt zdá být konečně realitou. Studio 20th Century potažmo Disney film čerstvě odkleplo a… (více)

Zemřel herec Rip Torn

Zemřel herec Rip Torn

10.07.2019

Ve věku 88 let zemřel herec Rip Torn, známý například z HBO pořadu The Larry Sanders Show, původních Mužů v černém, nebo Broadwaye. Torn byl za svou roli drsného producenta Garryho Shandlinga… (více)

The Rock nájemným vrahem

The Rock nájemným vrahem

03.05.2015

Kalifornský režisér Rawson Marshall Thurber se po Vybíjené s Benem Stillerem trochu ztratil. Loňští Millerovi na tripu jej ale vrátili do hollywoodského hledáčku a momentálně už točí svoji další… (více)

Ben Stiller v epické fantasy?

Ben Stiller v epické fantasy?

07.04.2008

The Return of King Doug není oslavný dokument o zdejším uživateli Douglasovi, ale připravovaný komiks nakladatelství Oni Press, na který už promptně koupilo práva studio DreamWorks. A hned oslovilo… (více)

Reklama

Reklama