Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavá sonda, která velmi sugestivní optikou (doslova) nahlíží pod pokličku jednoho chicagského bufetu a jejich kuchařů. Jestliže nevíte na co čumět v práci anebo ve vlaku, tahle kulinářská delikatesa je ideální volba. Akorát týhle šmakuládě chybí nějaký komprehenzivní/koherentní příběh – na konzistenci pokrmu přeci záleží nejvíce. Ale jinak jde o solidní gastro porno, not gonna lie. Půlhodinová stopáž epizod výhodou.... [VERDIKT: 7,7 medvědích rohlíků v párku z 10] ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Jako sorry, ale já to nevydržel. Když po hodině a půl (3 díly) jsem si z toho odnesl dva poznatky: kamera je divná a všichni tam řvou na všechny, tak asi něco není zrovna voňavé. Může pak následovat třeba Oscarový monolog George Clooneyho, ale svého času si vážím víc než abych se k němu brodil hodinami sraček. ()

Reklama

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spočiatku som si ťažšie zvykala na pre mňa extrémne rýchly strih, rýchle tempo a rýchle dialógy (plus veeeľa Fwords), ale časom som si zvykla a postupne ma dianie v seriáli začalo skutočne baviť. Herecké výkony sú skvelé, akoby som sledovala ozajstný personál skutočnej kuchyne. Hudba je super. Kamera je taká úžasná, že sa až človeku zachcievajú tie dobrotky😁. Keď tak nad tým premýšľam, pracovať v takom strese, v takom tempe, v takých podmienkach, asi by som si tie fu*k sem a fu*k tam ani ja neodpustila. Bonus pre mňa: I❤CHICAGO. Najlepší herecký výkon: Jeremy Allen White v posledných dvoch epizódach!!!! ()

Makky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neprívetivá a surová realita bistra pre obyč ľudí. Divoké dialógy strielajú množstvá guliek a jednotlivé časti utečú ako nič. Je mi veľmi sympatický spôsob podávania kľúčových informácií, veci sa dozvedáme ledabolo medzi rečou alebo dodatočne omnoho neskôr. Chvíľu trvá, kým sa do toho dostanete, akokoľvek, záverečné tri časti sú pomazleníčko. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejoslavovanějších serošů posledních pár let už konečně neminul ani mou pozornost a skutečně je se v téhle superhektické sondě do jedné problémové chicagské restaurace na co dívat. Ba hlavně co poslouchat. Zběsilá kamera se totiž v pozici o divákovu pozornost střídá s divokými dialogy, které v 90 % končí zběsilou hádkou, aby ji nakonec přehlušila jen skvěle zvolená hudba nebo ještě lepší práce se zvukem. Jo, protože tady na to šli tvůrci už od podlahy zcela jinak, se já fakt kochám a k maximálnímu hodnocení se snad dostanu u druhé, prý o dost lepší série. [viděno na Disney+] ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Celý diel je natočený na jeden záber, čo je odkazom na o rok mladší film Bod varu. (maramashi)

Reklama

Reklama