Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Situace se vymkne kontrole. Carmy se musí rozhodnout. (Disney+)

Recenze (7)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podstatná změna tempa a hlavně nálady. „Uvnitř smutný“ Carmen se na sezení dlouze (a částečně na jeden záběr) rozpovídá o svém komplikovaném vztahu s mrtvým bratrem. Smíření? Šťastný konec? Nebo vše přijde až s předaným „dopisem na rozloučenou“? Proměnou prošli i jeho kolegové, kteří snad vůbec poprvé nepracují ve spěchu a ve stresu. I přesto, že je poslední epizoda „jiná“ a výrazně zvolnila, platí, že jsem se s postavami těžko sžíval. Stále z nich čiší zranitelnost, stále se vzpírají. The Beef ukončil provoz. Ale jen na čas. Nová štace se ale beze mě určitě obejde. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S veľkým prekvapením na záver!!! Cool vymyslené a perfektne zahrané, predovšetkým Jeremy Allen White, jednak v tejto aj v predchádzajúcej epizóde. Pomalšie tempo ako aj zmena prostredia sa mi páčili. A hlavne dostali sme dlhšiu stopáž a to sa cení🙂. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až díky posledním dvěma epizodám jsem přišel méďovi na chuť. Je to hlavně díky nenaplněnému očekávání, že půjde o komedii. Místo ní je tu poctivé drama o ztraumatizovaném kuchaři, který se snaží srovnat se smrtí bratra a současně vzkřísit restauraci, kterou po něm zdědil. V této epizodě se dozvíme víc o tom, proč ji nevedli spolu a ukončena je vcelku překvapivým cliffem. Na zadek jsem opět nepadl.... ale trochu se tomu divím. Je to skvěle udělané... napsané, zahrané...i téma je zajímavé. Tak uvidíme, co nabídne druhá řada. ()

gonzo 

všechny recenze uživatele

Smíření, pohoda, happy end. Nervní epizody se mi líbili víc, ale změna tempa a nálady byla prospěšná. ()

Reklama

Reklama