Reklama

Reklama

Lego Masters

(pořad)
  • Slovensko Lego Masters

VOD (1)

Obsahy(1)

Začíná nová zábavná show pro celou rodinu! Vstupte společně s námi do světa, ve kterém fantazie ožívá pomocí kostiček LEGA. Šest nejlepších dvojic mezi staviteli LEGA z celého Česka a Slovenska se utká ve stavitelském souboji o titul LEGO Masters a pohádkovou výhru půl milionu korun! Hlavním porotcem soutěže je jediný Čechoslovák mezi designéry LEGO stavebnic, který působí v dánské centrále LEGA, Milan Reindl. Moderují Evelyn a Matouš Ruml... (TV Nova)

(více)

Recenze (40)

Janega 

všechny recenze uživatele

Mínus hviezda za moderátorov a mínus 3 hviezdy za Čekovského. Ale to by som bol fakt pokrytec keby kvôli nim sprdnem túto fakt výbornú show. Je to originálne, kreatívne a hlavne niečo nové. Tú jednu hviezdu ale predsa musím strhnúť, zato ničenie modelov. Myslím, že pre súťažiacich by to bola pekná pamiatka vziať si svoj model domov. Ale zrejme chceli ušetriť za nové kocky, i keď ich následné triedenie je asi horšie. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Zřejmě je to zapříčiněno licencí, ale dramaturgie pořadu, který trvá nějakých 90 minut, ale ze samotného stavění toho vlastně moc nevidíte, mi přišla dost hrozná. Evelyn bych navíc asi musela uškrtit, být s ní v jedné místnosti. Vzácní hosté/porotci v podání celebrit, které doma staví s dětmi Lego, aha. Takže kladně hodnotím skutečně jenom talent většiny soutěžících. Sama mám problém dát dohromady stavebnici i se zevrubným návodem :D. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Neviem, či to bude aj v ostatných dieloch, že ich výtvory sa budú ničiť, ale ak áno, tak to odmietam pozerať. Nesúhlasím s tým, aby niečo, čomu som venoval 8 hodín, vypiplal detaily, pripravil príbeh a dal si na tom záležať, moderátor rozflákal a hodnotí sa, ako efektne sa to rozfláka. To ako že ani vizuálne. Inak to nemá čo ponúknuť. Dvojice tichých bláznov niečo stavajú, hádajú sa pri tom a verdikt je tak či tak subjektívny. Edit: po druhom diely mám na to trochu lepší pohľad. Aspoň už nič neničili, tvorili príbeh, detaily a ukázali viac kreativity. Edit: Tretí diel bol konečne fajn. Technické veci, technické skúšky prezentácia Lega ako niečoho, čo fakt vydrží. Posledný edit: finále bolo veľmi fajn. Konečne predviedli, čo dokážu. Ale. Divák nevie, ako prebehla prezentácia, divák nevie, čo vedeli porotcovia, čo vedeli moderátori. Deti mali hlasovať po jednom, nie ako ovce v stáde. Tak isto aj porotcovia mali hlasovať osobitne a hlavne, absolútne sa vykašľali na budovanie napätia v závere. Nespočítavali hlasy, len vyhlásili víťaza. Dá sa ale povedať, že táto showka bola z dielu na diel lepšia. Druhá séria asi nevznikne. 2 z 5 ()

inmax 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle dávám průměr. Co mi vadí: afektovaná moderátorka a že víc času věnovali destrukci Lega než prezentaci hotových staveb. Což úplně nechápu, koho napadlo stavby ničit. Myslím, že tohle je každého legaře noční můra, což i jeden soutěžící přiznal, že tam víceméně ok ale doma by určitě nic takovýho nestrpěl. Jinak stavby super, je vidět, že soutěžící tam nejsou omylem, že jsou to srdcaři. UPDATE.Po finále dávám o hvězdu víc. Nebylo to až tak špatny. Dvojici, která vyhrála, jsem fandil od prvního kola, měli fakt krásné výtvory a jsou to sympaťáci. Jinak Tomáš Klus má u mě body k dobru za ten autentický zájem o stavby. Na rozdíl od ostatních porotců jsem mu to věřil. ()

maxxxim odpad!

všechny recenze uživatele

Som prekvapený. A najlepšia je upútavka, že večer na "Markíze" a ono sa to samé posunulo nie na vajcia, tam nie, ani do riti nie, ale na doobedie niekedy okolo 11:20 v nedeľu, čo je cca podobné, ale nie totožné, a to je fakt hovoriaci za všetky. A samozrejme plus to, že ktorá tv stanica to posúva divákovi, ale komu česť, tomu česť. Tak držíme si palce, nech im to všetko dobre dopadne a dotiahnu to až tam niekde medzi 3:18 až 4:25 v stredu ráno, tam sa toho zmestí. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Ač se jedná o českou/slovenskou show, natáčelo se v polském studiu. (Cardo)

Reklama

Reklama