Reklama

Reklama

Lego Masters

(pořad)
  • Slovensko Lego Masters

VOD (1)

Obsahy(1)

Začíná nová zábavná show pro celou rodinu! Vstupte společně s námi do světa, ve kterém fantazie ožívá pomocí kostiček LEGA. Šest nejlepších dvojic mezi staviteli LEGA z celého Česka a Slovenska se utká ve stavitelském souboji o titul LEGO Masters a pohádkovou výhru půl milionu korun! Hlavním porotcem soutěže je jediný Čechoslovák mezi designéry LEGO stavebnic, který působí v dánské centrále LEGA, Milan Reindl. Moderují Evelyn a Matouš Ruml... (TV Nova)

(více)

Recenze (40)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Nechci se spálit jako u nedávné česko-slovenské verze Survivora, ve kterou jsem po prvním díle dost věřil, aby výsledek v důsledku absurdně špatného střihu a struktury prezentace naprosto selhal. I tady platí, že místo hodiny a půl by premiérový díl mohl mít hodinu. Určitá neotesanost, zmatenost a nervozita ale mají své kouzlo. Máme tu kulisy MasterChefa, ve kterých jsme zvyklí sledovat hysterické a uměle hnané emoce, jak tu parta lidí staví z LEGA vesmírné lodě a moderátoři (kteří působí, že se mimo kameru nenávidí - což nemyslím, že tak je, jde jen o dojem) z nich marně ždímou "hlášky", zatímco oni jsou ve svém kostičkovém světě. Je to svojí neutuchající normalitou kouzelné, protože "normálním lidem" se reality TV obvykle obloukem vyhýbá. Pokud další epizody budou mít lepší dramaturgii než Survivor, budu u toho! ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Kdyby to šlo bez moderátorů, koukala bych na to mnohem raději. Nicméně talent stavitelů pro mě byl natolik zajímavý, že jsem to zvládla i s tím trapasem kolem. Občas to teda bolelo dost, ale znám vítěze bez toho, aniž bych musela přetáčet. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Lego jsem nikdy neměl, stavěl jsem z levnějších variant (cheva či rasti, seva), ale to nic nemění na tom, že obdivuji, co jsou soutěžící schopni vytvořit. Takto nízké hodnocení nechápu. 40-50% úplně v pohodě. ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

Lego mám rád, není to úplně hrozné, ale je to takové impotentní. Přestože soutěžící jsou určitě šikovní, tak nějak mě to nebaví a další díly si asi necham ujít (shlédnutí pouze prvního dílu) ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že zdejší nízké hodnocení, je založeno, jen na základě toho, že se jedná o pořad komerční Novy. Moje hodnocení je samozřejmě ovlivněno tím, že Lego je pro mě velká nostalgie a s oblibou si něco málo o Vánocích rád poskládám. Jen ta fantazie se postupem stárnutí vytrácí. Ovšem fantazie soutěžících v tomto Lego-Master-Chef(ovi) je obdivuhodná. Pro mě to byla velká nostalgická a obdivuhodná podívaná. Kdybych hodnotil na základě kvalit a provázení pořadem moderátorů a doprovodných hostů, šel bych s hodnocením hodně dolů. Nejvíce mě iritovala ta slovenská pipina a její debilo-blond vystupování. Bez všelijakých trapno vsuvek moderátorů by se průběh soutěže rozhodně obešel. Kratší minutáž by mi díky tomu určitě nevadila. Bez moderátorů, respektive jejich vystupování by se tahle nostalgická soutěžní podívaná mohla klidně zařadit mezi mojí topku, mezi TV pořady. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Markíza zaradzuje do vysielania prepadák za prepadákom, ale toto je už ozajstný hovnomet. Spolok retardov od súťažiacich cez moderátorov po porotu riešia lego, lenže relácia je skôr urážkou tejto skladacej hry než poctou. Veď koho už napadne dať námet súťaže taký, že ľudia skladajú lego celých 8 hodín a niektoré výtvory boli fakt vymakané do detailu a potom je úlohou nie že hodnotiť kvalitu diela, ale to dielo rozjebať baseballovou pálkou, nechať ho vybuchnúť, alebo ich dať do rúk prasnici, ktorá ho tiež zničí. To má byť pocta skladaniu? Mne to príde ako vrchol imbecility, lego má byť predsa o tvorení a fantázii a nie deštrukcii. To robia len psychopati. Paradoxne, súťažiaci, veľkí to celoživotní fanúšikovia, tomu tlieskajú ako spolok opíc. Moderátorská dvojica je totálny otras. Liliput, na ktorom visí aj chlapčenské sako mi spočiatku nevadil, no keď som videl ten zvrhlý výraz tváre, keď chytil do ruky baseballovú pálku a večne skákajúce obočie, povedal som si, že ho snáď dočasne prepustili z psychiatrie pre magorov. Keď sa postavil vedľa slovenskej ošípanej zanikal však nielen v saku, ale normálne celý zanikol, nebolo vidieť nič, len kopu tuku, ako keď visí prasa v chladiacom boxe. Evelyn totiž pôsobí, ako by zožrala minimálne dve krabice lega, ale toho veľkého čo má aspoň 6000 dielikov. Človek mal však aj obavy. Keď stojí 200 kíl položivej váhy na opätkoch, bál som sa, že sa zaborí do podlahy. Našťastie jej lodičky pre slona boli zrejme vystužené oceľou. O nevtipnosti a večnom zaradzovaní anglikanizmov do debaty, aby bola super cool už dlhodobo vieme. Nepríčetní ľudia ju však považujú za komičku. Porota: Čekovský tradične polovicu svojich vstupov odspieval, akoby na jeho výkriky bol ešte niekto zvyknutý. Zvyšok sa snažil byť vtipný, vyšlo asi 20%. Druhý porotca je odborník, čo pracuje priamo pre Lego. OK, vhodný typ, lebo fakt vyzeral akoby ho poskladali z kociek, takú tvár, oči, zuby a postavu to nedáš len tak dokopy. Možno za to ale nemôže. Pri Evelyn takisto vyzeral, akoby strávil posledných pár rokov života nie v Dánsku, ale skôr v koncentračnom tábore Dachau. Na záver: O Legomasters média písali, že chudera Kramerová si príde na mastný honorár, až do 10 000 eur mesačne. Tu treba dodať, že ten honorár sedí. Je presne ako ona mastný a na druhej strane je suma priamo úmerná tomu, čo zožerie. ()

AlfaNumerO odpad!

všechny recenze uživatele

Vynechme, že je lego můj veliký koníček od útlého dětství. Forma pořadu, pokud by šlo jenom o stavění, by snad šla přežít. Ale proč je kurva hodnoceno na základě toho, jak se lego na konci rozbije ve zpomaleném záběru? Kdo tohle vymyslel? Duo moderátorů nebudu nějak extra komentovat, postačí: jen hrůza děs běs, afekt - československá klasika současné televizní produkce. Rád bych se podíval na další díl, ale... 18% ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Zřejmě je to zapříčiněno licencí, ale dramaturgie pořadu, který trvá nějakých 90 minut, ale ze samotného stavění toho vlastně moc nevidíte, mi přišla dost hrozná. Evelyn bych navíc asi musela uškrtit, být s ní v jedné místnosti. Vzácní hosté/porotci v podání celebrit, které doma staví s dětmi Lego, aha. Takže kladně hodnotím skutečně jenom talent většiny soutěžících. Sama mám problém dát dohromady stavebnici i se zevrubným návodem :D. ()

maxxxim odpad!

všechny recenze uživatele

Som prekvapený. A najlepšia je upútavka, že večer na "Markíze" a ono sa to samé posunulo nie na vajcia, tam nie, ani do riti nie, ale na doobedie niekedy okolo 11:20 v nedeľu, čo je cca podobné, ale nie totožné, a to je fakt hovoriaci za všetky. A samozrejme plus to, že ktorá tv stanica to posúva divákovi, ale komu česť, tomu česť. Tak držíme si palce, nech im to všetko dobre dopadne a dotiahnu to až tam niekde medzi 3:18 až 4:25 v stredu ráno, tam sa toho zmestí. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Neviem, či to bude aj v ostatných dieloch, že ich výtvory sa budú ničiť, ale ak áno, tak to odmietam pozerať. Nesúhlasím s tým, aby niečo, čomu som venoval 8 hodín, vypiplal detaily, pripravil príbeh a dal si na tom záležať, moderátor rozflákal a hodnotí sa, ako efektne sa to rozfláka. To ako že ani vizuálne. Inak to nemá čo ponúknuť. Dvojice tichých bláznov niečo stavajú, hádajú sa pri tom a verdikt je tak či tak subjektívny. Edit: po druhom diely mám na to trochu lepší pohľad. Aspoň už nič neničili, tvorili príbeh, detaily a ukázali viac kreativity. Edit: Tretí diel bol konečne fajn. Technické veci, technické skúšky prezentácia Lega ako niečoho, čo fakt vydrží. Posledný edit: finále bolo veľmi fajn. Konečne predviedli, čo dokážu. Ale. Divák nevie, ako prebehla prezentácia, divák nevie, čo vedeli porotcovia, čo vedeli moderátori. Deti mali hlasovať po jednom, nie ako ovce v stáde. Tak isto aj porotcovia mali hlasovať osobitne a hlavne, absolútne sa vykašľali na budovanie napätia v závere. Nespočítavali hlasy, len vyhlásili víťaza. Dá sa ale povedať, že táto showka bola z dielu na diel lepšia. Druhá séria asi nevznikne. 2 z 5 ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

Debilní autistické soutěžící doplňují imbecilně se prezentující ,,,,,,moderátoři,,,,,,,…. A na konci to rozbijou kladivem, vskutku inteligentní projekt ……. ()

Janega 

všechny recenze uživatele

Mínus hviezda za moderátorov a mínus 3 hviezdy za Čekovského. Ale to by som bol fakt pokrytec keby kvôli nim sprdnem túto fakt výbornú show. Je to originálne, kreatívne a hlavne niečo nové. Tú jednu hviezdu ale predsa musím strhnúť, zato ničenie modelov. Myslím, že pre súťažiacich by to bola pekná pamiatka vziať si svoj model domov. Ale zrejme chceli ušetriť za nové kocky, i keď ich následné triedenie je asi horšie. ()

cypp 

všechny recenze uživatele

Trapnější moderátorské představení se jen tak nevidí. Je to škoda, být to ve stylu Peče celá země mohlo to být fajn. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Vařili jsme (a ne jednou), zpívali (snad ještě vícekrát), kutili, přežívali, farmařili, měnili manželky i identity, hledali partnery, tančili a kdoví co ještě……na řadě jsou kostičky, na které je neradno šlápnout bosky. Začal bych na pěti hvězdičkách….prostě LEGO rovná se plná palba….všichni jsme ho měli, všichni jsme z něj skládali. A teď bude strhávat. Hvězda dolů za samotný formát – 4 díly? To je nějaká zkouška, nebo si takhle hned ze startu nevěříte, že ti na druhé straně obrazovky zvládnou víc? Další hvězda pryč za moderování – o afektované Evelyn se ani nemá cenu bavit, ale spíš mne to mrzí u Rumla, který zřejmě ne svou vinou (tedy alespoň doufám) jede, podobně jako například Kotek v Mistrech dílny, takovou tu neurážející, pro diváky odkojené na nováckých estrádách přijatelnou, moderaci. Třetí hvězda za samotnou cestu k vavřínům – to nic proti vítězům, favorizoval jsem je i já, ale například soupeřit v tom, která stavba se efektivněji roztříští ve zpomaleném záběru….nevím. Další bych odebral za…..ne, už je na čase zastavit, nebo bychom takovým tempem skončili někde u odpadu a tak zle určitě nebylo…..takže abych byl úplně spravedliví, jednu hvězdu zase přidám a myslím, že všichni můžeme být spokojení. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele

Nebylo by to špatné, kdyby to prostě bylo jen o stavění Lega. Místo toho tam skákají rádobyvtipní paviáni, kteří z toho dělají trapnou frašku. Hlavně ta snaha o drama - blikání světel, odpočty, tleskání... Prostě proč? ()

Reklama

Reklama