Reklama

Reklama

Amerika hledá topmodelku

(pořad)
  • USA America's Next Top Model
Reality-TV / Dokumentární
USA, 2003, 322x42 min

Tvůrci:

Ken Mok

Scénář:

Kenya Barris

Účinkují:

Tyra Banks, Dita Von Teese, Atoosa Rubenstein, Katie Cleary, Janice Dickinson, Dylan Ramsey, Erika Heynatz, Ryan Hansen, Nicole Richie, Bill Maher (více)
(další profese)

Jedna z nejpopularnějších modelingových reality show. Supermodelka Tyra Banks hledá topmodelku. Z několika tisíc dívek jich bylo porotou vybráno 10, které budou po celých 8 týdnu ubytované v luxusním hotelu. Každé kolo budou modelky muset splnit úkol a na konci každého dílu jednu dívku porota vyloučí. (oficiální text distributora)

Recenze (212)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Každý, kdo tenhle seriál (dokument, reality show...) shlédne, musí uznat geniálnost a přesnost Zoolandera. Mimo to je celkem sranda sledovat pohnutky všech modelek a důvody proč chtějí být milované, jejich vztahy a způsob, jakým je vybíraná nejlepší. Dost mě pobavilo, když jednu vyhodili, protože při vyhazování byla tragicky oblečená. Holt Amerika, jiný svět... ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Je to super jako každé jiné "X hledá Y". Člověk se prostě tak nějak cejtí líp, když vidí, že normálně celkem snadné úkony (řekni tohle, drž to takhle,..) jsou pro někoho jako snaha o zorání pole zlomenou lopatkou. Oblíbený víkendový pořad ke snídani. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu velice zábavná "reality-blbost", na druhou nesmyslná a nesmyslná hovadina. Krásné dívky poslouchají od starých vykopávek jak jsou nemožné. Jediné plus na této soutěži jsou ňadra Tyry Banks... ()

Véča odpad!

všechny recenze uživatele

"...ne ne ne nesahejte mi na moji buchtu. Jak by se vám líbilo, kdybych vám to udělala?"..."Ne, já bych ti to nedělala, nechci abys mi do ni dělala písmenka."..."No, já bych se tomu teda rozhodně zasmála, kdybys mi to udělala."... ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Chňá chňá chňá..... dal jsem si po letech listem do hlavy a říkám si - čemu jsem tak napral odpad, že bych si to našel a pustil znovu. A vyhrálo toto. Fakt hlína a prdel olbřímí, doporučuji celou délkou své mužské podstaty! A protože kdekterý zhulenec dokáže uprostřed křečovitých záchvatů smíchu nalézt i druhý plán, pak tedy slibuji, že nebudete jen plácat tlapičkama o kolena díky neskutečným blbkám, ,,porotě" a rozhovorům o hovně. Zahihňáte se i faktu, že ti kuřbuřti ženy skutečně nenávidí a k ukojení onoho pudu si uspořádali celé odvětví, zvané módní buzinec(s). Akorát mi došli mražení jogurti a termixové. Pročež jsem musel vzít za vděk drolícím se obsahem předloňského adventního kalendáře. Špatná příprava před akcí se holt nevyplácí. Vaše Mařka Sejkonopná. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Vůbec né špatné, je občas zábavné sledovat, jak porota na přímo "sundává" naděje mladých krásek, kterým jejich vzhled zatemnil mozek. Nic proti nim ale nemám a jsem přející člověk, takže go go go american top models! :)) ()

LiVentura odpad!

všechny recenze uživatele

Kravština, jestli tohle cpou dnešním holkám do hlavy, nedivím se, že to pak má takové "společenské" následky.!!! Za chvíli tu budou samé zlatokopky... :-() ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Krávy, píčy, slepice a úplně vymaštěný doroty, nějaká ta, jako prdel Věry Bílý hnusná negryně se sebevědomím Pamely Anderson, pár pseudo zasloužilých modelín a nějaká afektovaná negerská buzna, která si nechá říkat slečna. To je k obsazení. A děj? Oh my God, jakýpak děj, když jde o americkou soutěž modelek? ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Chvílemi je zajímavé a zábavné nahlédnout do zákulisí modelingu, focení a natáčení reklam, ale to všechno bohužel hrozně shazuje velice časté pištění, ječení, hloupé řeči, brekot, machrování a nesmyslné uřvané hádky většiny soutěžících. Nicméně jako absolutně oddychová show na vypnutí mozku se všemi americkými klišé to dokáže být i docela návykové. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

10% za pár pěknejch holek, pomiňme jejich intelekt, jinak opravdu slabý a nechápu nikoho, kdo u týhle úchylnosti vydržel víc jak dva díly... ()

Brygmi 

všechny recenze uživatele

ANTM je jako crack. Víte, že je to strašně špatné, ale jak do toho jednou spadnete, tak už nemůžete přestat. Po devatenácti sériích mě to pořád baví, přestože to mám prokouknuté skrz naskrz. Jedinou nepředvídatelností je zde Tyra Banks, která je snad největší „fame whore“ ve světě reality show. Stále tloustnoucí bývalá supermodelka se stylizuje do role bohyně a opájí se vlastním obrazem a nechává se uctívat od náctiletých slečen. Hraje si na Oprah a radí dívkám, jak překonat problémy v rodině/s anorexií/sexualitou. Ukazuje svůj modelingový/pěvecký/fotografický talent. Při komunikaci s dívkami sklouzává k šikaně – imitování přízvuků a neschopnost vyslovit jejich jména ji nepřestává bavit. Je tak naprosto mimo, že to překračuje veškeré hranice. Zdatně jí v bizarnostech sekundují Mr. a Ms. Jay a chlípný porotce Nigel Barker (poznávací znamení: rád fotí aspirující modelky nahé). Poslední záchvěv zdravého rozumu dodává od desáté série porotkyně P. Pořízková. Ale v podstatě je to strašně smutný projekt. Dívky se snaží, ale samozřejmě nemají žádnou šanci ve světě modelingu – jsou moc staré, málo vysoké a málo hubené. Na topmodelku to není, spíš na pár nahodilých fotek a na podomní prodejkyni kosmetiky CoverGirl. Navíc to tady skutečně není o žádném talentu – je strašně lehké ovlivnit kdo vypadne (stačí dát dívce horší oblečení či vybrat horší fotku). Občas to skutečně umí být ponižující. Dívka přibere? Při focení sedmi smrtelných hříchů bude ztvárňovat obžerství. A pokud by to někomu nedošlo, tak další týden bude mít focení v kostýmu slona. Inteligentní osoby jsou nebezpečné, kritizované a mizí rychle. Vlastní názor jako kdyby nebyl povolen.... Ale jak jsem už napsala – je to skutečně velmi návykové. A člověk se pak přistihne, že proti své vůli fandí všem těm Elyse, Shandi, Heather a Alison – prostě těm které si přece jen zachovaly svou osobitost. A že nenávidí kazatelku Robin, protivnou Biancu i zlou Dominique. Takže ANTM je nakonec zcela úspěšný projekt a dokázal mě do svého pokřiveného světa vtáhnout. ------- Mimochodem doporučuji New Zealand's Next Top Model. Jde to i kultivovaně a daleko zábavněji. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Nekamenujte mě, dívám se na to převážně kvůli těm fotkám v závěru jednotlivých dílů. "Modelky", jejich malé-velké problémy a afektovaná Tyra mě nezajímají. ()

Reklama

Reklama