Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„Co to bylo za ženskou? Ještě dneska se nechám rozvést,“ ječí Ann Wilson (Janet Leigh) na svého manžela profesora chemie Davida Wilsona (Tony Curtis). Políbil prostě a zcela nevinně (tvrdí on) jednu studentku. To ale málo manželek vidí rádo a David se obrátí na svého přítele scenáristu Michaela Haneyho (Dean Martin) s prosbou o pomoc. Ten asi není zrovna v kreativní formě, protože mu poradí, aby manželce vysvětlil, že je agent FBI v utajení a ten polibek byla prostě jen pracovní povinnost v zájmu bezpečnosti USA. Ann to sežere a je na manžela tak hrdá, že po něm chce, aby jí vyprávěl další své zážitky a on chudák musí dokonce sbalit dvě blondýny, aby mu uvěřila, že opravdu plní úkoly. To by se ještě dalo přežít, ale pak se objeví skuteční agenti FBI, CIA a co je ještě horší, i opravdoví zahraniční agenti. Jak se z toho nešťastný David vymotá? (Peabody)

(více)

Recenze (5)

danecek24

všechny recenze uživatele

17. Zlatý Glóbus za rok 1959 - nominace (2) - Nejlepší film (komedie), Nejlepší herec (komedie / muzikál) - Dean Martin ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Vtipná komédia založená na vysvetlení manželskej nevery. Šialený nápad vydávať sa za agenta FBI a preto som musel pobozkať svoju študentku, je šialený nielen nápadom, ale následnými problémami, ktoré vyvoláva. Potešila herecká trojica, ktorá si film evidentne užívala, hlavne jej mužská časť. Tretí komentár. ()

Mol 

všechny recenze uživatele

LET'S SINK IT! AJ AJ CAPTAIN! Dopadlo to lépe než jsem očekával. Jak moc nemusím Tonyho, tak tady mi vůbec nevadil a Dean Martin mu skvěle sekundoval. Některý scény byly dokonce nadprůměrné, jako výslech ve výtahu I GO BOWLING. IT'S A SPORT! nebo přesvědčování Ann, že David je u FBI. ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama