Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osudy Spencera a Alexandry jsou odhaleny. Marshallové loví Teonnu. Jacob nabírá sílu. (SkyShowtime)

Recenze (11)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viac-menej multi-duet, vsetkych parov v seriali. Od tych najstarsich, mladuckych na poschodi, az po ten hviezdny - "platnovy". Julia Schlaepfer si to rozhodne uziva a posobi uplne nesputane a autenticky. A ano, napriek klise v zavere, musim uznat kvalitne napisane dialogy a milu atmosferu. Maloktory film, ktory ma zaner "romanticky" napisany pri svojom nazve sa spracovanim priblizi tomuto prevedeniu. Ale prosim, uz viac westernu. :) ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Tenhle seriál nemá žádný právo na to být z jedné poloviny fantastický westernový drama s fenomenálními Fordem a Mirren, a z druhé jedna z nejlepších love story, co jsem kdy viděl. Žádný právo at all! ()

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako já chápu, že to potřebuje Sheridal trochu natáhnout. Ale takhle prznit a zbytečně protahovat linku Spencera... To mě teda pěkně sere. Už teď je jasné, že budeme mít druhou řadu, tuhle tedy nějak doklepu a bude se těšit na to až Spencer dorazí domů. 3* 68% ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A už se z toho opět stává telenovela. Minimálně to jsem si říkal při posledních 30 minutách tohoto dílu. 1923 má typické příznaky VOD seriálu - musí zde být minimálně 2 nebo 3 epizody, které natáhneme na 55 minut, aby se v první sérii něco málo uzavřelo, ale aby to nejdůležitější bylo až v nadcházející řadě na kterou si diváci zase nějaký ten rok počkají. A přitom to zase na začátku dílu vypadalo nadějně. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po natřískáném minulém díle jsme trochu zvolnili, abychom zklidnili emoce, a dali postavám trochu oddechnout. Vypadá to, že Spenerova linka bude tedy v této řadě komplet o tom, že se bude dostávat do Ameriky, což dává smysl, když teda bude i druhá řada. Snad se teda dočkáme i nějaké te cesty napříč Amerikou, aby bylo co porovnat s 1883, a jak se doba posunula vpřed. Stejně tak, jako se posouvá i na samotném ranči. Co je třeba koupit...pračku, auto, elektřinu...? Doba postupuje vpřed, a jak to bývá, tak nejstarší generace se má největší problém přizpůsobit. ()

quido_zidle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kristepane ať už konečně dojedou domů!!! Tu část "Titanic, Čelisti a Kapitán Správňák" snad natáčel úplně někdo jiný a pro jiný film - to je fakt děs běs! Western na 5 hvězd, "Spencer is comming home" max. na jednu takže za tři... ()

Reklama

Reklama