Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdiny tohoto příběhu jsou dvě hollywoodské hvězdy Gwen Harrisová a Eddie Thomas. Jejich manželství se sice ocitlo v troskách, ale kvůli udržení popularity je potřeba, aby se společně zúčastnili tiskové konference a předpremiéry nového filmu. Celou akci zprostředkuje Gwenina sestra Kiki, která rozmarné hvězdě dělá asistentku. Jenže dostat rozhádanou dvojici do luxusního hotelu nedaleko Los Angeles a udržet ji tam na uzdě je hodně těžký úkol i pro zkušeného tiskového agenta Lee Phillipse… Gwen Harrisonová a Eddie Thomas jsou nejen obdivovanou hereckou dvojící, ale i vzorným manželským párem až do okamžiku, kdy se Gwen zamiluje do béčkového španělského herce Hectora Gorgonzolase. Eddie se zhroutí, odjede do hor a svěří se do rukou duchovního vůdce. Blíží se premiéra posledního filmu, který ještě jako slavný pár natočili. Jeho režisér Hal Weidmann film šéfovi filmového studia Dave Kingmanovi nepředvede, skrývá ho a dá si jako podmínku, že jako první uvidí film tisk. Kingman pověří šéfa propagace Lee Phillipse, aby na projekci  představil rozkmotřené manžele jako hrdličky. Lee zajistí pro projekci hotel v nevadské poušti a pro novináře nabitý program. Po dlouhých tahanicích se mu podaří přesvědčit Gwen i Eddieho, aby odjeli do nevadského hotelu. Gwen tam jede se svou sestrou a asistentkou Kiki a svěří se jí, že situace využije, aby Eddiemu předala rozvodové papíry. Ale Eddieho Gwen stále přitahuje, takže si ani nevšimne, že je do něj zamilovaná Kiki, kterou Gwen jen využívá… Gwen s Eddiem se dohodnou, že budou před novináři vystupovat jako přátelé, kteří si jsou přese všechno velmi blízcí. Když má Eddie povečeřet s Gwen, ona se omluví a pošle za sebe Kiki... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

Mr. Lobo 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo jako pěkná kombinace Vrtěti psem (jak zabránit masám, aby se dozvěděly o pravém stavu věcí) a Hráčem (jak to chodí za stříbrným plátnem), ale nakonec se to sesulo v romantickou oddechovku o ošklivce Betty (ač teda Julii brýle hodně slušely), která nijak nevyčnívá - ani nahoru, ani dolů. ()

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

Jedna z opravdu dobrých romantických komedií s porcí (občas dost šíleného) humoru a se spoustou skvělých herců. Moc dobře jsem se bavila, smála se nahlas a obdivovala tu hromadu postav, které jsem si předtím v komedii nedokázala představit. Závěr je naprosto dokonalý. I když Zlatíčka sem tam trošičku pokulhávají, určitě patří mezi hodně zábavné filmy. ()

Reklama

zigy 

všechny recenze uživatele

Jsou film, které Vás chytnou za srdce. A pak ty, které ne.....a sem se řadí i tenhle kousek, který se horoucně snaží o zábavu, ale kromě ultravtipné postavy snaživého agenta Crystala mu to moc nejde. Pár dobrých bláznivějších gagů film obsahuje (scény se psem), ale jinak je to romantická limonáda určená zejména pro teenagerky, která je tak mainstreamová, až mě to někdy bolelo. Mám rád romantiku, ale tohle není můj šálek (doporučuji např. Cashback, nebo Žbluňk). Zlatý Crystal. Závěrem lze říct: věčná škoda, protože obecně, když filmaři střílejí do vlastních řad, bývá to většinou "Trhák".... ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Ani jsem ne nečekala,že se u tohoto filmu tolik pobavím :-). Je to snímek, který po divákovi nechce nic jiného než aby se bavil a uvolnil se u příjemně odsypajícího děje, který odběhne neznámo kam a už je konec filmu.Více než skvělé výkony Julie,Johna a Catherine-a nejen oni si zaslouží obdiv ale také Billy Crystal jako figurka, která všechno famózně pospojovala dohromady :-). A ten nápad s natáčením herců v zákulisí (a udělat z toho pikantní snímek)není vůbec špatný :-D. Otázka je co by nás v tom filmu pak čekalo. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Svieza, lahka, romanticka komedia, chvilkami tak primitivna, ale hlavne vdaka Billy Crystalovi a Stanley Tuccimu som mal o zabavu postarane a par krat som sa pristihol, ze som sa i nahlas zasmial. Takze je to tak medzi tromi az styrmi hviezdickami, ale priklonim si radsej tu stvrtu vdaka dobremu hereckemu obsadeniu. Na scenari taktiez pracoval aj Billy Crystal. _______ Catherine Zeta-Jones - (Gwen Harrison) +++ Julia Roberts - (Kathleen "Kiki" Harrison) +++ John Cusack - (Eddie Thomas) +++ Billy Crystal - (Lee Phillips) +++ Hank Azaria - (Hector Gorgonzolas) +++ Stanley Tucci - (Dave Kingman) +++ Chritopher Walken - (Hal Weidmann) +++ Seth Green - (Danny Wax) +++ Alan Arkin - (Šéf duchovního centra) +++ Larry King - (Sám seba) +++ Produkcia: Billy Crystal +++ ()

Galerie (45)

Zajímavosti (6)

  • Původně měl Eddieho hrát Robert Downey Jr. Vzhledem k jeho právním sporům ale nebylo jisté, zda by byl schopný natáčet, tak roli převzal John Cusack. (PußyMagnet)
  • Zpočátku měl režírovat Billy Crystal, po přečtení scénáře se ale Roth rozhodl režii převzít. Crystal se ujal produkce. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama