Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdiny tohoto příběhu jsou dvě hollywoodské hvězdy Gwen Harrisová a Eddie Thomas. Jejich manželství se sice ocitlo v troskách, ale kvůli udržení popularity je potřeba, aby se společně zúčastnili tiskové konference a předpremiéry nového filmu. Celou akci zprostředkuje Gwenina sestra Kiki, která rozmarné hvězdě dělá asistentku. Jenže dostat rozhádanou dvojici do luxusního hotelu nedaleko Los Angeles a udržet ji tam na uzdě je hodně těžký úkol i pro zkušeného tiskového agenta Lee Phillipse… Gwen Harrisonová a Eddie Thomas jsou nejen obdivovanou hereckou dvojící, ale i vzorným manželským párem až do okamžiku, kdy se Gwen zamiluje do béčkového španělského herce Hectora Gorgonzolase. Eddie se zhroutí, odjede do hor a svěří se do rukou duchovního vůdce. Blíží se premiéra posledního filmu, který ještě jako slavný pár natočili. Jeho režisér Hal Weidmann film šéfovi filmového studia Dave Kingmanovi nepředvede, skrývá ho a dá si jako podmínku, že jako první uvidí film tisk. Kingman pověří šéfa propagace Lee Phillipse, aby na projekci  představil rozkmotřené manžele jako hrdličky. Lee zajistí pro projekci hotel v nevadské poušti a pro novináře nabitý program. Po dlouhých tahanicích se mu podaří přesvědčit Gwen i Eddieho, aby odjeli do nevadského hotelu. Gwen tam jede se svou sestrou a asistentkou Kiki a svěří se jí, že situace využije, aby Eddiemu předala rozvodové papíry. Ale Eddieho Gwen stále přitahuje, takže si ani nevšimne, že je do něj zamilovaná Kiki, kterou Gwen jen využívá… Gwen s Eddiem se dohodnou, že budou před novináři vystupovat jako přátelé, kteří si jsou přese všechno velmi blízcí. Když má Eddie povečeřet s Gwen, ona se omluví a pošle za sebe Kiki... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

Mr. Lobo 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo jako pěkná kombinace Vrtěti psem (jak zabránit masám, aby se dozvěděly o pravém stavu věcí) a Hráčem (jak to chodí za stříbrným plátnem), ale nakonec se to sesulo v romantickou oddechovku o ošklivce Betty (ač teda Julii brýle hodně slušely), která nijak nevyčnívá - ani nahoru, ani dolů. ()

Kubi21 

všechny recenze uživatele

Příjemný a více méně vtipný snímeček. Můj problém je v Julii Roberts. Nemám rád její "herectví" a není mi ani sympatická, proto nevěřím Cusakovi, že půjde za ní. Zato Catherine je ukázková potvora, na kterou se labužnicky kouká. Jinak celý film střída slabé chvilky s těmi podařenými. Hodně vtipné jsou svou stupiditou ukázky tvorby Gwen a Eddieho. PS: Walken je vskutku BOŽÍ!!! ()

Reklama

elcido 

všechny recenze uživatele

Přijmá komedie, kerá s nadsázkou paroduje chování filmových hvěz. Herecké výkny jsou nadprůměrné a vůbec není poznat kdo je hlavním hrdinou, zda sebestředná herečka, neurotický manžel či hereččina sestra, která už nechce být ve stínu své sestry. A do toho je tu producent a režisér, který každý chce nejlepší film, ale mají jíne cesty jak toho dosáhnout. Ideální film na večery ve dvou. ()

Brinkley 

všechny recenze uživatele

Zlatíčka jsou natočena tak, aby byla snesitelná vskutku pro každého (alespoň jednou). Jsou místy dosti vtipná a s cynickým nadhledem si střílí do vlastních hollywoodských řad, nicméně milostný trojúhelník sympaťáka Cusacka a obou sester mě jednoduše otravovala. Nebavila mě prototypově povrchní, afektovaná slepice (tak si skutečně představuju Zetu-Jones), ani její ušlápnutý protipól (nevýrazně sehraný Julií Roberts, o jejímž herectví si vlastně nic moc nemyslím); zábavná byla ta filmová omáčka kolem. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Ach jo, další romanťák z prostředí herců. Už mě to sere tyhle braky. Byl jsem celkem klidnej, dokud se tam neobjevila Julia Roberts. To mi začlo být jasný, že to fakt bude šit. Protože pak už jsem nemohl čekat nic jinýho, než kdy začne Robertsová mít s někým nějakej románek. Kdo mě taky zklamal, byl John Cusack, kterej se nechal ukecat do takovéhle blbosti a Christpher Walken, kterej byl sice nejstylovější, ale poslední dobou hraje v samejch pytlovinách. Kdyby tam nehrála Roberts, tak možná jednu hvězdičku přidám. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (6)

  • Julia Roberts měla původně hrát hlavní ženskou roli, sama ji ale odmítla, protože ji více oslovila ta vedlejší. [Zdroj: Filmserver.cz] (Duoscop)
  • Billy Crystal napsal původně roli Eddieho pro sebe, ale když se režie chopil Roth, dostal Crystal roli publicisty Leeho. (PußyMagnet)
  • Původně měl Eddieho hrát Robert Downey Jr. Vzhledem k jeho právním sporům ale nebylo jisté, zda by byl schopný natáčet, tak roli převzal John Cusack. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama