Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chep (Michael Pitt) je mladý samotář, který pracuje jako rekvizitář ve filmových studiích. Jednoho dne se potká s osamělou a okouzlující režisérkou Fran (Paige Turco), která je posedlá i těmi nejmenšími detaily, a protože ženu s takovým ohněm v těle dosud nepotkal, okamžitě se do ní zamiluje. Jenomže Chep možná žil ve studiu už příliš dlouho na to, aby dokázal rozeznat, co je pravda a co jenom kulisa, a tak se jeho odysseovská cesta za rekvizitami, aby splnil Franina přání, trochu zvrtne. Psychologická studie Chepovy duše protkaná černým humorem může začít. Režisér Aaron Woodley (jež rázem svého díla nezapře příbuznost s Davidem Cronenbergem) dostal za tento film na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu cenu pro nadějné objevy. (Morien)

(více)

Recenze (25)

candy_daze 

všechny recenze uživatele

Film s velmi působivou a přitom nenucenou atmosférou. Celých 92 minut si připadáte téměř jako ve snu a taky to tak má být. Celé to stojí na atmosféře, snovosti a skvělém výkonu Michaela Pitta. Nemá cenu nad tím přemýšlet. Jen se nechat unášet. Stejně, jakou logiku byste našli v bláznově hlavě? Tohle je opravdu nejzvláštnější film, co jsem kdy viděla. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

Nevím, nepřišla jsem tomuto filmu nachut, přišlo mi to nějak divně natočené,možná na mě až příliš intelektuální, a to je asi problém celého filmu, dokázala bych se možná vcítit do pocitů hlavního hrdiny, ale to je tak všechno, co mě tento film mohl dát, jinak pro mě hodně slabé a nezáživné. ()

Cor-Angar 

všechny recenze uživatele

Napoprvé mi to asi fakt nesedlo. Je pravda, že to má hodně netypickou atmosféru, některý zajímavý scény i postavy, ale nějak mě to bohužel minulo. Jsem zvědavej jak se na to budu dívat příště, jestli teda nějaký bude. To ale nic nemění na tom, že Michael Pitt hraje neskutečně. ()

Reklama

Reklama