Reklama

Reklama

Šarlotina pavučinka: Velké dobrodružství Wilbura

  • Česko Šarlotina pavučinka: Wilburovo velké dobrodružství (více)

Obsahy(1)

VELKÉ DOBRODRUŽSTVÍ PRASÁTKA WILBURA - ŠARLOTINA PAVUČINKA 2 je jeden z nejoblíbenějších příběhů - pokračuje dalším roztomilým dobrodružstvím. PRASÁTKO WILBUR ví, jak je přátelství důležité - naučilo se to od pavoučka jménem ŠARLOTA. A když potkalo osamělého beránka Cardigana, hned se s ním skamarádilo. Ukazuje mu všechny radosti na farmě a představuje mu tři velmi zvláštní pavoučky - Nellie, Aranea a Joy - ŠARLOTINY dcery. Když farmář Zuckerman prodá Cardigana na jinou farmu, WILBUR ví, co má udělat. Připojí se s pavouky k mazanému potkanovi Templetonovi a společně se vydají na nezapomenutelnou cestu. Při hledání Cardigana zjistí, že s odvahou, srdcem a láskou přátel můžeš dokázat cokoliv. Skvělé postavičky, nové písničky a důležité poselství o přátelství a jedinečnosti se stanou v příběhu ŠARLOTINA PAVUČINKA nadčasovou rodinnou zábavou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Zvířátka jsou roztomilá a otravná husa přišla o většinu svých deb-deb-debilních řečí, ale celé je to ničem. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

O level slabšie ako prvý film. Príjemná a pekná animácia plus-mínus ostala, staré známe postavičky tiež, ale príbeh o priateľstve medzi prasaťom a barančekom je slabší, nevýrazný. Nič, čo by nemohlo byť aj v inom animáku. Je to len také malé dobrodružstvo s pár vedľajšími odbočkami, ktoré v pamäti dlho neostane. ()

Phoeniyx 

všechny recenze uživatele

Dlouho dlouho jsem hledal druhý díl, který mě ovšem zklamal:( Je to skoro to samé jen s pár přídavky nic moc. Dál už raději ne. ()

Krnac 

všechny recenze uživatele

5/10 animácia sa posunula k lepšiemu, takéto pokračovanie dáva zmysel, deťom sa páči ale inak ďalší extra kúsok sa nekoná. ()

Reklama

Reklama