Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Podlehněte magii nejvyhledávanějšího mentalisty Radka Bakaláře, jehož originální talk show vás doslova okouzlí! Vítejte ve světě VIP hostů, triků, iluzí a kouzel a dávejte dobrý pozor, protože jen tak se i vy můžete stát okouzlujícími, kamkoli vkročíte. (TV Prima Cool)

Recenze (7)

vicesvk 

všechny recenze uživatele

Dal som tomu sancu, videl som tri casti. A verit tomu, ze to nie je dohodnute? :) Vela trikov bolo odhalenych v inych show, tak uz mi to nepride take "magicke", mozno ak by som mal o 30 rokov menej, tak by som slintal pri obrazovke, ako niekedy pri Copperfieldovi. Velakrat pride k strihu zaberu, ci k zmene uhla natacania kamerou a pokial nie je snimana cela scena cely cas, tak to posobi velmi lacno. ()

Nick321 

všechny recenze uživatele

Upřímně to hodnocení tady na csfd nechápu. Stádečku se člověk nezavděčí. Moderátor-iluzionista i jeho show je mi sympatická. ()

Reklama

Harry_ 

všechny recenze uživatele

Pokud to není s hosty domluvené a/nebo kreativní práce s kamerou, je fakt dobrý (i když některé díly jsou děsně natahované, ale divadlo k magii prostě patří) a místní odpadáři jsou jen ubožáci, co sami nic nedokázali. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama