Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Toto DVD obsahuje záznamy živých koncertů z nejznámějšího big-beatového festivalu. Nejlépe hodnocené kapely v tomto žánru roku 1999 se zde setkávají na jednom podiu před desítkami tisíců fanoušků. Kompilace obsahuje i nahlédnutí do útrob festivalu a celého jeho plánování a příprav. (matestlust)

Recenze (8)

GTS_PUNK 

všechny recenze uživatele

"The day the music died." Festivalový set-list Woodstocku ´99 bol natrieskaný skvelými interpretmi, no bohužiaľ ich vystúpenia ostanú navždy na druhej koľaji, keďže festival sa "preslávil" najmä nepríčetným správaním sa divákov. Zbesilé záhádzanie pódia fľaškami počas vystúpenia The Offspring, nechválne známe hromadné znásilnenia, výtržnosti a zapálenie značnej časti areálu počas koncertu Red Hot Chili Peppers urobili z tridsiateho výročia legendárneho festivalu miesto, na ktorom išla hudba bokom. Videné koncerty: Limp Bizkit, Korn, The Offspring, Red Hot Chili Peppers. ()

Reklama

brit84 

všechny recenze uživatele

Kvalitně zpracovaný dokument o tomto kultovním festivalu. Mně osobně se líbí víc než dokument o Glastonbury, ve kterém mě chyběly především popisky s názvy kapel. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Ten, kdo poslouchá tvrdou hudbu, určitě slyšel o Woodstocku 99 a setu Limp Bizkit. Ten den se stalo něco šíleného, ještě jsem neviděl koncert (a že jich bylo), kde kapela začala výtržnosti, ale opravdu bych to za vinnu nedával kapele, samozřejmě i lidi udělali své, ale taky stačí se podívat, jak to vůbec na festivalu probíhalo, podmínky katastrofální, místo ještě horší. Kdo taky dá festival na bývalé vojenské letiště, je blázen, jelikož slunko muselo být vražedné a stín žádný a hygiena, to muselo být peklo, viděl jsem pár fotek a stačilo. Co se týkalo občerstvení, voda měla šílenou cenu a jestli alkohol byl dostupnější, určitě lidi na festivalu u alkoholu nezůstali. Prohlášení, den kdy muzika umřela, sice ano beru to, to co se stalo a kolik šílených a hruzostrašných příběhů je na internetu je fakt hrozný, ale těch faktorů tomu předcházelo spoustu a hlavně, Woodstock byl o lásce, hippies atd a diky tomu festival Woodstock umřel a udělat skoro metalový festival z takového přesvědčení, to je taky dost odvážný, ale pro kapely věřím, že to byl asi vrchol kariéry a některé díky tomu se staly známé, pro mne některé sety jsou fakt vražedný a skvělý, doporučuji se podívat. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Kapela Korn zde představí nové písně „Beg for Me“ a „Falling Away from Me“, které se ale textově liší od konečných verzí na albu. (Fenk)
  • Festival sa stal kontroverzným kvôli tomu, že počas vystúpení Korn a Limp Bizkit došlo v publiku k mnohým znásilneniam a po vystúpení Red Hot Chili Peppers k veľkým výtržnostiam, keď ľudia zapaľovali stánky, autá a demolovali všetko naokolo. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama