Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připoutejte se, protože začíná nejdivočejší výlet roku! Bavič Cedric the Entertainer stojí v čele skvělého obsazení povedeného komediálního dobrodružství jedné rodiny, která se pokouší zvládnout nevídané potíže (a přežít jeden druhého) na tripu napříč celou zemí. Na své cestě potkávají šíleného řidiče nákladního auta, naloží stopaře holdujícího kultu voodoo a odhalí nebezpečí podezřelého hotelu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (58)

tron 

všechny recenze uživatele

„Hmlovky nepotrebujete.“ To si takto unavený divák sadne večer pred televízor a z upútavky čaká klasickú bláznivú komédiu s hovnami a sexom, po štvrťhodinke ale do parádneho auta nastúpi štvorročné dievčatko a je jasné, že reklama zasa klamala a namiesto bláznivej komédie nás čaká komédia rodinná, čo znamená ponaučenia o „sile a hodnotách rodiny“ a minimum „škodlivého“ humoru, lebo film pozerajú aj deti. A tak divák sklamane čučí na obrazovku a strašne sa nudí. Snímka skutočne len VEĽMI NEČASTO ponúkne aspoň troška vydarenejší vtip a to som divák, ktorý sa prechechtal polovicou DEUCEA BIGALOWA: EURÓPSKEHO GIGOLA. A tak som len nervózne poklepkával nohou a rátal priame a nepriame citácie klasickej road movie s Griswaldovcami, ktorých tempu však táto família prestane stačiť už po prvých minútach. Najviac som sa bavil predstavou, že titulnú rolu stvárnil Martin Lawrence, ale z otrasných kritík, aké jeho komédie dostávali, brutálne stlstol. V skutočnosti to nie je Martin Lawrence, ale Cedric the Entertainment (ale tá podobnosť mi bila do očí celých 92 minút) a prekvapivo je dosť dobrý, tak nech sa mu v budúcnosti pod nohy pletú lepšie scenáre (doteraz zaujal najmä dabingom madagaskarského kráľa pojašených lemurov Mauricea z MADAGASCAR 1 - 2). ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Na kerú piču vysielajú slovenské komerčné televízie takéto americké etnické komédie?! Na čo nás to tu pripravujú? V tomto filme bolo čierno ako v psej riti. Samý neger, samý černoch, samí ploskonosí primáti... pripadalo mi to ako šialené sci-fi, kde sa všetci ľudia na čierných gambatých primitívov premenili. Absolutne nechápem idiotský černošský humor, totálne sa mi hnusia tie ich grimasy a opičie pohyby. Negroidná "Rodinka na výlete" ma dokonale znechutila. Odporný afro-americký odpad! ()

juta 

všechny recenze uživatele

Černošká variace na něco, co už jsem kdysy dávno viděl. Jako kdybych něco podobného viděl, ale zdejší děj byl docela o ničem a vlastně tu nic vtipného není. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Typická "yankee" komédia v ktorej sa striedajú slabšie a lepšie momenty, hamburgery, coly, autá a Cedric the Entertainer sú naozaj americky veľkí. Scenár je však dosť prostoduchý v štýle ideme na rodinný výlet a uvidí sa, čo zažijeme. Ale aspoň som pochopil, že taký Lincoln Navigator je naozaj "drobné" rodinné autíčko. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Víš, jsem z jedné osminy a třech čtrnáctin Čerokí.. Proto mám tak jemný vlasy.." ;) Jistě !! A z patnácti osmin velkej tlustej idiot.. Ne, teď bez legrace.. On vlastně ten Maurice z Madagaskaru, teda vlastně Cedric The Entertainer, je docela sympaťák a rozhodně i slušný komik, to jen tahle černošská filmová šmíra příliš vtipu ani smyslu nepobrala, když své zřejmé inspiraci, totiž sérii National Lampoon's, prakticky v žádném ohledu nesahá ani po podkolenky Clarka Griswolda.. Velmi špatný a poněkud unavený snímek videoklipaře Christophera Erskina padá vlastně už s dost nezajímavým scénářem, což celkem zaráží, když si jeden vzpomene na jedinou opravdu geniální scénu, kdy otec se synem v autě třídí svoje cd, která naznačuje, že potenciál tam vlastně opravdu byl.. Byť jen takový náznak.. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je nehorázná blbost. Jako komedie mě to teda vůbec nevzalo a ani chcilku jsem se nesmál. Celou dobu nuda. Jediný co mě potěšilo a nachvíli zabavilo, byli camea Shannon Elizabeth a Jasona Momoy. Příběh obyčejnej bez nápadu. Když konečně rodinka dojede na cílený rodinný sraz, tak je to hrůza a už jsem se těšil ať to ukončej. Jedna hvězda za camea jinak bych tomu střelil odpad. Za mě 15% :) ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie o cestě jedné černošské rodiny napříč Spojenými státy. Ve snímku exceluje Cedric The Entertainer, ostatní mu dělají kompars. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Rodinná komédia plná negrov a priblblích vtipov. Amerika ako vyšitá, multikulturalistická zadusená v skazených hodnotách. Bla, bla, bla, bla, bla. Keď som mal 13. a tieto veci ma nezaujímali a nesledoval som ich, sa mi to v podstate páčilo. Proste ide o úplne šablónový film na ôsmu hodinu večer. Malé deti tešia na večerný film ale aj tak ho nedopozerajú keďže po prvej alebo druhej reklame zaspia. 1,5* ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Průměrná, místy zábavná rodinná road movie komedie, která má několik světlejších momentů, jinak kupu zajetých klišé, které zde fungují, ale již jsou tak provařené, že hodnocení této ptákoviny nezvednou. Přesto ale na pozvednutí dobré nálady tento snímek bohatě postačí a to je asi jeho hlavní a jediný účel. Z tohoto úhlu pohledu ještě tedy tu jednu hvězdu přidám. 60% ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Průměrná amíckovská komedie s černoškou rodinou v hlavní roli. Kdy se Johnsonovi vydávají na cestu přes půl ameriky, aby se dostali na velkou rodinou sešlost a zvítězili o nej rodinu roku! Cestou je potkávají lapálie, které řeší všemožnými prostředky, jen aby tam včas dorazili. 50% ()

BUD-SFIS 

všechny recenze uživatele

Podle obsahu by to mela byt silena komedie se super uzasnymi hefty ale kde nic tu nic. Sice to ma alespon nejaky dej a uchazejici scenar ale je to spis film na podivani u ktereho se sem tam zasmejete. Nic zvlastniho, zadne super sceny ohromujici herecky vykony, teda az na strycka Earla, ktery je nezapomenutelny. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Neni to úplně špatný. Asi souhlasím s Crazywolfem. Pár vtipných nápadů. Postava otce je dobře napsaná. A hláška o rapu o kondomu je výborná. ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Prečo má táto komédia také malé hodnotenie to naozaj neviem. Presne takto si predstavujem nenáročnú pohodovú komédiu pri ktorej sa dobre zasmejem. Už od začiatku ma zaujala a tak som ju musel dopozerať do konca. Samozrejme nemôžeme porovnávať tento film (ľahký žáner) s nejakými oscarovými drámamy ale aj tak by som jej dal oveľa viac percent. Medzi komédiami určite z tých lepších. Viem, že Cedric the Entertainer nepatrí na csfd k obľúbeným komikom, ale ja si nemôžem pomôcť, mne sa zdá vtipný. :P ()

BoncheR 

všechny recenze uživatele

Priemer priemerný priemerne najpriemernejší. Takýto je tento film. Vtipy smiešne len po prvý krát (aj to len niektoré), nudné dialógy, a nesympatický herci. NIČ MOC. Ako mohlo toto zarobiť 31 miliónov, to netuším. (( 10% )) ()

Reklama

Reklama