Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Naprosto nepřístojné, nikdy nezveřejněné záběry ukazují, jak vznikaly poslední divoké kousky partičky, co má na svědomí sérii Jackass. (Netflix)

Recenze (23)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Vůbec to na mě nepůsobilo jako nějaký soubor nepříliš povedených scén či zbytkových scén z letošního Jackass Forever. Naopak se mi spousta z nich strašně líbila, borci si nechali v záloze hned několik vyloženě nechuťáren, drsné scénky rovněž nesmí chybět, chválím i pěkné moderní zpracování. Divák se zde dozví nějaké zákulisní informace, rozhovory s tvůrci či herci jsou zábavné, nic to neubírá na poutavosti ani na příjemně svižném tempu. I po těch letech jsou pánové stále stejní šílenci, 4.5ku jsem si moc užil, potěšilo mě i pár starších záběrů, fanoušci této bláznivé hlouposti budou určitě spokojeni. 7/10. ()

domirovec 

všechny recenze uživatele

Jackass 4.5 je taková kompilace dalších blbovin, které se nevešly do Jackassu Forever a zároveň jsou dané do takového menšího dokumentárního kabátku vyplněného občasnými rozhovory a podobně. Za mě dost fajn věc. Jackass mám rád a ani jsem si nepovšiml, že tohle vyšlo :)) Všechno zvracení, chcanky a hovna stranou, je to furt zábava :-) 4/5 ()

Reklama

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Pri Jackass filmoch nikdy nešlo o intelektuálnu zábavu, vedel som na čo byť pripravený a buranskú dvojku dodnes považujem za kultový kúsok. Tu ide ale o zvyškový materiál, ledabolo pozliepaný do nepríliš zábavného tvaru, snažiaceho sa o mytizáciu seba samého. Noví členovia jackass mi samozrejme nevadia preto že ide o černocha a ženu, ale preto, že boli zjavne vybraní najmä pre tieto politické kvality - nie sú príliš zábavní. ()

Bobek27 

všechny recenze uživatele

Bam Margera tam prostě chybí (Ryan Dunn taky samozřejmě)! Mimochodem nevim co tam dělala ta pizda Rachel. Ta tam vlastně nic nepředvedla až na to, že sezřala sádelníkovi sushi z pupku. Na druhou stranu musim uznat, že ten Poopies je fakt punkáč, kterej se mezi ty kretény hodí. Jinak takovej průměr, ale nostalgie super. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Co jiného si po příchodu z hospody pustit, než něco, co Vám jako první praští do očí. Třeba další pokračování legendárních Jackass. Čekal jsem na nechutnosti, dostal jsem nechutnosti. K tomu ale i pár myšlenek a názorů všech osobností z uskupení nebo pár zajímavostí, jak se jim natáčelo při covidu a s jakými borci přes efekty vlastně natáčeli. Fajn relax na necelé hodině a půl, který nezklamal. Včetně těch nechutností, samozřejmě. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama