Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Naprosto nepřístojné, nikdy nezveřejněné záběry ukazují, jak vznikaly poslední divoké kousky partičky, co má na svědomí sérii Jackass. (Netflix)

Recenze (23)

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Pri Jackass filmoch nikdy nešlo o intelektuálnu zábavu, vedel som na čo byť pripravený a buranskú dvojku dodnes považujem za kultový kúsok. Tu ide ale o zvyškový materiál, ledabolo pozliepaný do nepríliš zábavného tvaru, snažiaceho sa o mytizáciu seba samého. Noví členovia jackass mi samozrejme nevadia preto že ide o černocha a ženu, ale preto, že boli zjavne vybraní najmä pre tieto politické kvality - nie sú príliš zábavní. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Co jiného si po příchodu z hospody pustit, než něco, co Vám jako první praští do očí. Třeba další pokračování legendárních Jackass. Čekal jsem na nechutnosti, dostal jsem nechutnosti. K tomu ale i pár myšlenek a názorů všech osobností z uskupení nebo pár zajímavostí, jak se jim natáčelo při covidu a s jakými borci přes efekty vlastně natáčeli. Fajn relax na necelé hodině a půl, který nezklamal. Včetně těch nechutností, samozřejmě. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Začíná to vypadat, že to nejlepší má tahle parta za sebou. Tento díl je takový slepenec ultra kolísavé kvality.  Z velké části se jedná o náhled do zákulisí, kde je zkratkovitě představeno, kterak probíhal nábor nových členů a je odkryto pozadí vzniku některých vtípků. To celé je prokládáno spoustou bláznivých kousků, které jsou bohužel omezeny na strkání nejrůznějších předmětů do análu, strefování se do koulí nejrůznějšími předměty, blitím a přehlídkou ptactva. Dobrých, vtipných a nápaditých kousků je opravdu málo. Pobavilo mě snad je tradiční Knoxvillovo řádění v masce geronta a vyděšení táty negra v letadle. Celkově velká slabota. [50 %] ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

To, čo sa nedostalo do hlavného filmu. Tieto zbytky sú pre mňa v niečom zábavné, ale beriem ich ako omrvinky čo ešte zostali po výdatnom hlavnom jedle.  Čo je pochopiteľné. Verím tomu, že chalani museli toho natočiť kvantum a stále je lepšie, ukázať to takto, ako keby to malo niekde zapadnúť prachom. Osobne som sa pri Jackass stretol s kadečím. Prvýkrát ma tu ale naplo pri pozeraní Sashimi scény. Takže to stále v sebe majú. Nech už je to čokoľvek :) ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Kurva, to bylo normálně lepší než Jackass Forever! Většina vystřižených fórů se mi totiž líbila víc, protože nebyla tolik o pérech. Každopádně se opět jedná o geniální dementní zábavu přesně pro takové křupany jako jsem já, takže jsem si to strašně užil. Prosím ještě o nějaké pokračování! 95% ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Povídání o natáčení filmu přímo ve filmu dle mého hodně prospělo. Vysvětlení okolností, motivací, přátelství, ze všeho bylo znát hodně snahy, píle a nadšení. Některé věci navíc byly brutálně vtipné. I když těch fekálních bylo také dost a je občas náročné se vůbec na ty hnusy dívat. ()

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

Zvedl se mi z toho kýbl už u černocha politýho spermatem, po pálivé omáčce v prdeli jsem to znechuceně vypnul. Takže suma sumárum 5 minut..? Zábava pro … nevím pro koho a nechci to vědět, ale pro mě ne. ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Mnohdy .5 jsou lepší, než samotné filmy. Člověk tak nějak vidí do pozadí, které bez kontextu v okleštěných filmech, kde si produkce diktuje, co už je moc a co ne, pochopí lépe snahu v pozadí. Pořád nepřestávám žasnout nad tím, jak něco tak stupidního dokáže pořád upoutat pozornost, i po všech těch letech. Ale ono, víceméně, i Cimrmani byli o "dědcích, co si hráli na malý kluky", tohle je jen na Americký způsob. Párkrát jsem se upřímně zasmál. Ale věk jde znát a jak sami aktéři řekli "pořád předpokládáme, že tenhle je poslední a pak jdeme a natočíme další". Pochybuju, že nastávající generace, sec se bude snažit, jak bude chtít, docílí načasování, kterého docílila originální skupina před více než dvaceti lety. Bylo to o správné době a správné sestavě, načasování... teď už to začíná být tak přefiltrované a ohrané. Neříkám, že moc, ale kvalita, humor, nálada, je prostě (minimálně) o level níž. (...) "God Save The Queen!" (...) "She's professional, Ehren." ()

Bobek27 

všechny recenze uživatele

Bam Margera tam prostě chybí (Ryan Dunn taky samozřejmě)! Mimochodem nevim co tam dělala ta pizda Rachel. Ta tam vlastně nic nepředvedla až na to, že sezřala sádelníkovi sushi z pupku. Na druhou stranu musim uznat, že ten Poopies je fakt punkáč, kterej se mezi ty kretény hodí. Jinak takovej průměr, ale nostalgie super. ()

domirovec 

všechny recenze uživatele

Jackass 4.5 je taková kompilace dalších blbovin, které se nevešly do Jackassu Forever a zároveň jsou dané do takového menšího dokumentárního kabátku vyplněného občasnými rozhovory a podobně. Za mě dost fajn věc. Jackass mám rád a ani jsem si nepovšiml, že tohle vyšlo :)) Všechno zvracení, chcanky a hovna stranou, je to furt zábava :-) 4/5 ()

Aleix 

všechny recenze uživatele

Tak se nám vrátili šedivý dědci. Covid zapracoval na všech. Už se na to kouká jen z nostalgie. V jejich věku i s novým masem to už není ono. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Vůbec to na mě nepůsobilo jako nějaký soubor nepříliš povedených scén či zbytkových scén z letošního Jackass Forever. Naopak se mi spousta z nich strašně líbila, borci si nechali v záloze hned několik vyloženě nechuťáren, drsné scénky rovněž nesmí chybět, chválím i pěkné moderní zpracování. Divák se zde dozví nějaké zákulisní informace, rozhovory s tvůrci či herci jsou zábavné, nic to neubírá na poutavosti ani na příjemně svižném tempu. I po těch letech jsou pánové stále stejní šílenci, 4.5ku jsem si moc užil, potěšilo mě i pár starších záběrů, fanoušci této bláznivé hlouposti budou určitě spokojeni. 7/10. ()

Reklama

Reklama