Reklama

Reklama

Jimmy Kimmel Live!

(pořad)
Talk-show / Komedie / Hudební
USA, 2003, 60 min

Tvůrci:

Lynn Broussard

Účinkují:

Jimmy Kimmel, Adam Carolla, Janeane Garofalo, Jamie Kennedy, Snoop Dogg, Tom Stern, Sarah Wynter, Corey Feldman, Michael Emerson, Dominic Monaghan (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Jimmy Kimmel Live je noční talk show, která do každého dílu zve známé celebrity a baviče. Vystupuje zde živě také mnoho zmáných hudebních skupin. Od běžné talk show se liší různými vtipnými a parodujícími scénkami k filmům a celebritám. Jimmy je známý také tím, že si do show zve členy své rodiny a dokáže si hravě udělat srandu z kohokoliv včetně sebe. Úroveň této show potvrzuje, že od začátku roku 2003, po odvysílání 500 epizod (2008), neztrácí na americkém kontinentě na oblibě. (Eviator)

(více)

Recenze (73)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Jimmy Kimmel mi teda popravdě řečeno jako moderátor moc nesedí. Třeba taková Ellen DeGeneres si často dělá srandu ze sebe, Jimmy naopak rád na závěr lidem odsekne, a nenechá je vyjádřit se, to je docela trapný, no. Jinak je samozřejmě schopnej a tak, ale oproti Ellen či Lettermanovi kapku zaostává. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější. Ano, je to tak. Letterman je u mě "pan seriózní", Ellen je u mě "paní uvolněná" a Jimmy je prostě "pan vtipálek". Jeho styl se mi líbí hlavně v tom, že si dokáže dělat prdel téměř ze všeho (často paroduje filmy nebo seriály) a tím, že má Guillerma (to je side kick, jak se patří). Navíc jeho "nepřátelství" s Mattem Damonem je nápad k nezaplacení. (Vše začalo tím, že Jimmy pozval Matta do své show a více než minutu vyjmenoval různá ocenění atd., která Matt má. Jakmile se Matt konečně posadil do křesla pro hosty, tak mu Jimmy suše řekl: "Promiň, ale došel nám čas…“ a Matt vybuchl. No a od té doby spolu válčí a dělají si naschvály. Samozřejmě je vše jen hrané, ale i tak se zasmějete). Jak říkám, tohle se mi na Kimmelovi prostě líbí - nebojí se udělat si ze sebe (případně z ostatních) nehoráznou prdel. Mezi mé osobní favority této show řadím tyto videa: Šoustám Bena Afflecka, Guilermo v Bournově ultimátu a rozhovory s Donem Ricklesem a Sofíou Vergarou. Pokud někoho Kimmel zaujme, tak jako vždy - některá jeho videa najdete s českými titulky zde, další milion videí na YouTube (doporučuju třeba rozhovor s Michaelem Emersonem, nebo celý díl "Aloha to Lost", u kterého jsem se opravdu pobavil.) Zkrátka, někdo jako Kimmel v ČR tak zoufale chybí… P. S. A jestli někdo opravdu o Jimmym říká, že si ze sebe neumí udělat srandu, tak by měl nakoukat více videí, hlavně ty, které jsem zde uvedl. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Další kvalitní noční show. S dobrým moderátorem a parádními hosty. Povedený díl je třeba ten s Lenou Headey. ;) ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Niektoré externé show napr. v podaní Guillerma nemajú chybu, taktiež Jimmy ako líder klubu krásnych mužov, či nenávisť medzi Jimmym a Mattom Damonom :D. Guillermo na Angelinu Jolie pri premiere filmu Ocean's Thirteen... "Angelina, Angelina adopt me..." :D samozrejme takýchto skečov je tuna viac. 8/10 ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Rozhodně moje nejoblíbenější talk-show. Všechno je uvolněné, přirozené a já se nehorázně bavím. Jedna z nejlepších epizod je rozhovor s mírně sjetým Jamesem Francem. ()

Dharter 

všechny recenze uživatele

Pouze ohodnocena epizoda „Aloha to Lost“. _ _ _ Že to vůbec ti herci dávají; hrát v kvalitním prostředí, pro lidi, kteří oceňují kvalitu; a pak v prostředí, kde jsou mnohem nižší energie (téměř primitivita). To je jako by šel někdo hrát do kvalitního dílka, a pak do odpadu z TV Nova/TV Prima. ❌ ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Kimmel má vtipné monology a na show je vidět, že stanice má peníze, na druhou stranu většina skečů je poměrně trapná, trapný je sidekick Guillermo a hlavně je show plná rádoby vtipných reklamních skečů - dost výrazný "whoring." Nejlepší epizoda potom byla ta z roku 2013 hostovaná Mattem Damonem. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Skvělá talk-show se skvělým Jimmym Kimmelem. Nemůžu se přestat smát při jeho narážkách a naschválech, které dělá Mattu Damonovi a ještě lepší jsou Damonovi pomsty vůči Jimmymu. Samozřejmě nesmím opomenout jeho spolumoderátora, mexičana Guilerma který chodí na různé akce s flaškou tequily, a opíjí se s celebritami. ()

N.Strauber 

všechny recenze uživatele

Přece jen se Kimmel nesměje tak legračně jako Letterman... :-) Moc se mi líbil jako host Hopkins - člověk by nevěřil, jaký umí být Tony vtipálek otřásající se spokojeným smíchem. :)) ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Chýbajú mi takéto TV Shows aj u nás. Ale na druhej strane- kto by sa tam preboha prezentoval so svojim novým filmom, keď dokopy nič netočíme? ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Americky predobraz Uvolnete se prosim. S nepomerne vacsou sledovanostou a slavnejsimi (znamejsimi) hostami:) Kimmel je velky fanusik serialu Lost/ Ztraceni, ktory je naviac vysielany na tom istom kanale a jeho rozhovory s niektorymi hercami su proste uzasne:) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Jimmy vie svoju šou predať. A nieje to len superhviezdnym, hereckým, hosťujúcim ansámblom, ale aj podružnými vtipnými scénkami ( viď videá ,,Zjedol som deťom Halloweenske sladkosti,, ). ()

ladko 

všechny recenze uživatele

No veľa som toho z Kimmelovej šou nevidel, ale z toho čo sa dalo pozrieť na youtube určite patrí k špičkám amerických talk show. Taký klip I'm fucking Matt Damon od jeho priateľky Sarah Silverman, prípadne Kimmelova odpoveď v podobe klipu I'm fucking Ben Affleck, to sú už klasiky...A čokoľvek s Guillermom(ten Mexičan je boh..."Y..Y..Yason. Yason Bourne identity.") ()

Související novinky

Jimmy Kimmel bude zachraňovat Oscary

Jimmy Kimmel bude zachraňovat Oscary

07.11.2022

Podoba oscarového ceremoniálu se po několika velmi hrbolatých ročnících vrací aspoň trochu k normálu, nebo se to tak v tuto chvíli alespoň zdá. Po čtyřech letech, kdy se předávání světově… (více)

Scenárista Ricka a Mortyho napíše Ant-Mana

Scenárista Ricka a Mortyho napíše Ant-Mana

05.04.2020

Třetí Ant-Man našel nového scenáristu a jeho jméno potěší zejména fanoušky šíleného animovaného seriálu Rick a Morty. Scénář nové marvelovky totiž napíše Jeff Loveness, který má kromě výše zmíněného… (více)

Reklama

Reklama