Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Najlepším zabijakom niekedy môže byť aj žena. Už len jedna veľká akcia a Cj March (Daryl Hannah) navždy skončuje s týmto krvavým povolaním. Pustiť však k vode svojho najlepšieho človeka nie je také jednoduché. Cj to však má ešte horšie. Dohoda je dohoda a práca je práca. Ako profesionálka stála neraz pred ťažkou úlohou a dnešok nie je výnimka. Do hry vstúpili prvé nefalšované pochybnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Pablinho odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla velká slabota, celý naprosto o ničem. Kdybych tomuhle dal hvězdičku, tak musim automaticky všechny ostatní filmy o jednu nebo dvě zvedat - tak moc mě to nebavilo. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

( POZOR !! OBSAHUJE SPOILERY !! ) Od dob Howardova Splashe či Stoneova Wall Streetu uplynula už pěkná řádka let, mnoho věcí se změnilo, a stejně tak i Daryl Hannah pořádně zestárla, má však stále svoje kouzlo a hraje stále stejně špatně !! Ani ona, ani Eric H.T. Mabius, známý především jako Matt Addison ze série Resident Evil, nedisponují dostatečným množstvím talentu, aby dokázali tuhle slátaninu s idiotským scénářem zachránit, jakkoliv se mi tento za vlasy přitažený příběh zdál nesmírně béčkově zajímavý !! Vernon Alexe Rocca vyznívá stejně těžko uvěřitelně, protože z podobně starého muže by opravdu mohl jít strach ve smyslu "Ty vole, co když se nasere a dostane infarkt ??" ;), jako zabiják C.J. Darryl Hannah, která měla být podle dostupných informací jeho nejlepším mužem, jo, pardon, ženou, což však budí pouze cukání divákových koutků, ačkoliv v Tarantinově hitu Kill Bill jí divák podobnou roli Elle Driver zbaští poměrně snadno !! On totiž Kenny Golde, který tuhle sračku režíroval a dokonce k ní napsal i scénář, a provinil se tak rovnou dvakrát, není Quentin Tarantino !! Příběh vyvolává spoustu otázek v čele s tou, proč ta těhotná "Pipi Dlouhá Punčocha" Emily zastřelila otce svého děcka, či k čemu, do prdele, ta zbytečná svlékací scéna u Vernona doma, na něž ani raději nechci znát odpověď, a tak i povedený soundtrack Benjamina Newhousea vyšumí do ztracena, stejně jako celý film s tuctem roztřesených flashbacků, který přežijete jen díky velmi přijatelné stopáži !! Kdyby to celé aspoň Kenny Golde nemyslel tak smrtelně vážně, protože tohle opravdu není dobrý JOB !! Mimochodem všimli jste si, že Eric s Darryl mají stejného kadeřníka ?? ;) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Jakmile začne nájemný zabiják řešit sebe a svůj budoucí život, jestliže tím zabijákem je žena řešící obrovské dilema, pak je ve velkém průšvihu. Z tohoto průšvihu vede jen jedna cesta, ze které nemuže vyjít se zdravou kůží. ()

kolemjdouc odpad!

všechny recenze uživatele

co to bylo?????? Vynervovaný feťák ,uřvaná těhule dále holka co neví jak naložit se svým životem protože matka byla prostitutka - takže první přesná trefa z bambitky ve věku kdy si ostatní holky hrají s panenkami atd atd... ()

blezg 

všechny recenze uživatele

Je to desetkrát víc drama než akční. A díky prostředí organizovaného zločinu se devadesát procent lidí koukám ani nechytlo. Je to film svým stylem podobný The Brave One, takové se mi líbí. Navíc Daryl Hannah je strašně sexy. ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem očekával trošinku jiné zpracování v duchu kvalit assasinských žánrů...Podprůměrná podívaná o nevyrovnané těhulce, která se rozhodne přestat s životem chladnokrevného zabíjení mě ničím převratným neoslovila ** ()

Reklama

Reklama