Reklama

Reklama

Alice (Milla Jovovichová) bola jedným z dvoch ľudí, ktorí vyviazli z katastrofy, čo premenila podzemné laboratóriá mamutej biochemickej korporácie Umbrella Corporation na smrtiacu pascu. Druhým bol Matt Addison (Matthew G. Taylor) – muž, ktorý chcel pôvodnr odhaliť nekalé machinácie mocnej firmy. Spolu s Alice unikol z tajného centra Umbrelly zamoreného hladnými zombie a bleskurýchlymi mutantmi. Sám sa však stačil nakaziť nebezpečným T-vírom a vedci z Umbrelly sa rozhodli zneužiť ho na ďalšie experimenty. Teraz sa Alice znovu ocitá na prahu zlého sna. Spustošené Racoon City sa zmenilo vinou T-víru na mesto živých mŕtvych. Bývalí zamestnávatelia mladú ženu aj tentoraz vháňajú do súboja, v ktorom musí bojovať a zabíjať, alebo bude sama zabitá. Jej hlavným protivníkom je teraz monštrum Nemesis. A nie je to nikto iný ako hrozne premenený Matt… Boj na život a na smrť v meste mŕtvych – to je úloha skúsenej a novými schopnosťami obdarenej Alice, odvážnej Jill Valentineovej (Sienna Guilloryová) a ich spoločníkov – Carlosa Oliveru (Oded Fehr), Nicholaia Ginovaeffa (Zack Ward) a L. J. (Mike Epps)... (TV JOJ)

(více)

Recenze (611)

romannet 

všechny recenze uživatele

Tak pro me naprostý propadák, po celkem povede jedničce se projevil typický jev kdy dvojka je o dost slabší, nevím pořádně proč,ale tento film mě vábec nebavil, asi jsem měl moc velká očekávání, ale vidina obřího téměř nesmrtelného monstra me neláká, stejně tak jak zvláštní schopnosti hlavní hrdinky. oproti jednicce hodne slaby odvar ()

Vinczent 

všechny recenze uživatele

jedna hvězdička za to bum prásk co se tam odehrálo. Jinak béčková slátanina o záchraně malý holky(což bylo už ve Vetřelcích) a Nemesisovi- zmutovaným bijcem co se nekamarádí se sešívačkou a furt řve :STARS!(ano je stejně otravný jako ve hře). oproti jedničce je tohle jenom sebeukájení klipovitým střihem a žádnej film. I když dívat se zkouřenej dám tomu asi tak 3*. ()

mindkiller 

všechny recenze uživatele

Scény v meste keď bojujú S.T.A.R.S. proti zombie sú ako z VYSNENÉHO FILMU ale v trochu horšom a kratšom prevedení ale sny sa nemožu plniť presne takže toto mi stačilo. 9/10 za niektoré zbytočné scény. ()

Vsoft 

všechny recenze uživatele

Približne rovnaká úroveň ako prvý diel ale plnohodnotné pokračovanie kde sa tiež čo to vysvetľuje a celkom pekne znázornenie vyčíňanie Umbrelly ako aj ukážka zahladenia stôp v Racoon City po T-viru. Inak ťarbavý Nemesis a krásna Alice si to na konci pekne rozdajú a všetko sa na dobré obráti. A samozrejme Alice získava z čista jasna nadprirodzené schopnosti však čo by to bolo za Sci-fi bez nich :) ... ale určite sa tento film dá pozrieť a ten čo dal odpad! ho nevidel... ()

Bloodoom 

všechny recenze uživatele

Horší než jednička a to o dost :( já osobně bych to nazval téměř zbytečným kouskem. Film je celý zmatený a ani poslední "mlátička" není nijak bezvadná :( Dvě hvězdy za krásnou Millu :D ()

CrashHP 

všechny recenze uživatele

Po výbornej jednotke prišla dvojka, ktorá viac menej nesklamala a udržala si vysoký štandart. Vďaka Mille Jovovich je ten film skvelý. ()

KcarlosK 

všechny recenze uživatele

Typické pokračování. Větší, krvavější, akčnější. A pořád hutně cool. No a Milla ? To je prostě drsná kočička. ()

Muad 

všechny recenze uživatele

Měl jsem čas a pustil jsi všechny čtyři RE po sobě. Bylo to docela zábavné koukání i když místy poněkud trapné. Nic jiného jsem ani nečekal. Pokud hledáte jednoduchou oddechovku u které se nemusí moc přemýšlet, jste na správné adrese. Všechny filmy na mě působí, jako díly jednoho seriálu. Pro Millu Jovovich jsem měl vždycky slabost a v RE ji to pokaždé sekne. Hudba je poměrně dobrá. Sečteno a podtrženo popkornová zábava na deštivou neděli. Druhý díl je podle mého názoru nejslabší. Nemesis vyloženě trapný. Koukat se na to dá, ale s velkým ale.. ()

basslon 

všechny recenze uživatele

Z celé filmové série,zatím zdaleka ten nejhorší díl... Pořád balancuji zdali ty tři hvězdičky nemám změnit na dvě... ()

plsek45 

všechny recenze uživatele

Dějově možná trochu slabší než první díl ale pořád se drží kvalit jedničky ... Pár scén ale stojí za to a Milla jako minule odvedla perfektní práci nejspíš právě ona je důvodem úspěchu celé série . Naprosto se obměnili postavy ale to bude tím že z prvního dílu snad skoro nikdo nepřežil ale teď tomu je jinak a přežije pár lidí co s Millou spolupracovali celí díl takže doufám že se v příštím zase objeví tahle sestava a trochu se rozvinou jejich příběhy. Konec je zajímavý a divák je plný očekávání dalšího dílu takže mi nezbývá nic jiného než jít okamžitě pustit zánik ;) ()

Alesss 

všechny recenze uživatele

Witt chtěl evidentně spíchnout akční zombie vyvražďovačku, u které je lepší nezapínat mozek (nebo lépe - mozek rovnou vypnout). A u mě to fungovalo!, byť to Wittovi občas pěkně hapruje.. A ty stupído dialogy... ty by si moh Anderson odpustit v duchu rčení "mluviti stříbro - MLČETI ZLATO". Vidět to v portugalštině, tak dám klidně za 5. Ale ty kecy mne fuck fuckovaly... Doufám, že v trojce budou všichni mlčet a jen pálit! ()

Související novinky

A profesorem Moriartym se stává...

A profesorem Moriartym se stává...

30.09.2010

Když se mluvilo o obsazení hlavního padoucha v Sherlocku Holmesovi 2, padala zvučná jména: od Brada Pitta přes Hugha Laurieho až po Daniela Day-Lewise. Roli nakonec získal Jared Harris. Kdo, k čertu,… (více)

AVP 2

AVP 2

05.05.2005

VOTRELEC VS. PREDÁTOR, filmové stretnutie mimozemských tvorov z dvoch legendárnych sci-fi sérií (Votrelec a Predátor), zožal aj napriek záporom, o ktorých by vedel rozprávať snáď každý, kto film… (více)

Reklama

Reklama