Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Demi Mooreová a John Cusack jsou hvězdami romantické komedie režiséra Savage Steve Hollanda z roku 1986 o jednom úžasném létě, kdy se mohlo stát cokoliv a také se to stalo. Sedmnáctiletý Hoops McCann hraje podle rodinné tradice košíkovou a doma si samozřejmě přejí, aby šel na vysokou se sportovním stipendiem. Jenže on se chce stát umělcem a přihlásí se na designérskou školu na Rhode Island, kde ovšem musí pro přijímací pohovor odevzdat milostný příběh, který sám napíše a ilustruje. A to je problém, protože Hoops ještě nikdy zamilovaný nebyl. Proto mu jeho nejlepší kamarád George nabídne, aby s ním jel na prázdniny do Nantucket, kde prý jsou mraky krásných koček. Slibuje Hoopsovi, že tam určitě najde inspiraci pro svou školní práci. A má pravdu - právě v Nantucket se mladík setkává s půvabnou, citlivou Cassandrou, která ho skutečně inspiruje k tomu, aby se vydal za svými sny. Ona sama touží po dráze zpěvačky a textařky, ale musí své plány přes léto odsunout, protože je třeba zachránit dědečkův dům, jemuž hrozí konfiskace. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

MichaelMyers112 

všechny recenze uživatele

Na to že to natočil Holland je to docela slušné. Teprve tady asi režisér zjistil co je to dřina (respektive jak správně natočit film). Stále se jedná o průměr, ale ty jeho odpoady který se mi ani nechtějí komentovat, od nich je tento film velký pokrok. Tady Holland dokázal vykreslit tu atmosféru, sice né kompletně, ale dokázal to. Jenže jeho hodně velká slabina je vybrat pořádné herce. Většina hereckých výkonů jsou zde dost podprůměrné. Slyšný výkon zde ale převedla alespoň Demi Moore. Prostě čistý průměr. 50% a 3*. ()

Dallas 

všechny recenze uživatele

80' roky zo všetkým ako má byť. No ale už sú dávno preč. Asi je to už dosť dávno pre tento film, lebo rozosmial ma asi 2x. No smial som sa viackrát ale to na totálne debilnom dabingu, ktorý bol navyše aj s ostatným zvukom posunutý dozadu. A to som to pozeral na HBO. Jedna hviezda je za Demi, ktorá spolu s Johnom tvorí pekný pár. Aj títo herci nejak začínali. 50% ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Člověk se nestačí divit, jaké kusance v mládí vynechal, aby se k ním po bůhví kolika letech vracel a stejně se u nich příjemně pobavil. Ztřeštěné léto je neuvěřitelná bejkárna, ale Bobcat Goldthwait je brutální a Demi Moore hraje hlavní roli v kráse, takže se stále něco děje a i když má film řadu hluchejch míst, ty dialogy Vás prostě kolikrát šíleně uzemní. A nejenom dialogy... ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Teenagerské komédie 80.tych rokov ma takmer zaručene dobre pobavia a som im ochotný veľa odpustiť. Napríklad aj hromadu klišé a nepodareného humoru, ako trebárs v Hollandovom o niečo neskoršom How I Got Into College. Vždy majú totiž aspoň niečo, čo ma zaujme. One Crazy Summer nemá nič. Iba kopírkový príbeh, 0% humoru a tú najtrápnejšiu postavičku z už tak trápnej Policajnej akadémie, vo svojej klasicky (čítaj enormne) trápnej úlohe. Dementné, stupídne nič. A ani mladučkí Cusack a Moorová to nezachránia. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Hoops McCann (John Cussack) by měl po dokončení střední školy dle přání svých rodičů jít na vysokou se sportovním stipendiem. Ale on by se radši stal kreslířem, ale k tomu, aby se dostal na svoji vybranou vysokou, musí nejdříve nakreslit komix o lásce. Jenže v tom je potíž, protože Hoops zatím lásku nepoznal, a všechny pokusy o šťastný konec příběhu nějakým brutálním koncem. A tak mu jeho nejlepší přítel George nabídne, aby spolu strávili prázdníny v Nantucketu, kde by Hoops nějakou lásku poznat mohl. Cestou poznávají zpěvačku Cassandru (Demi Moore), která se snaží zachránit dědečkův dům... Tak tohle byla teda naprostá ujetina. Sice na první pohled by mohlo jít o zajímavou teen - movie - komedii, ale zpracování je o to horší. Což o to, mladičký John Cusack i Demi Moore by byli docela fajn (hlavně Cusack tady vypadá jako správný mlíče :) ale celý film totálně potopili hodně ujeté pseudovtipy Hoopsových kámošů a taky naprosto šílený český dabing. Asi po 20 minutách mě z toho různého ječení začala bolet hlava, a to mi vydrželo až do konce filmu (Pamatujete si šílence Zeda z Policejní akademie2 ? Tak stejnej herec (Bob Goldthwait) hrál i zde a navíc ho daboval i stejný dabér. V Policejní akademii ječel naprosto stejně, ale jenom chvilkama - tady takto ječel celej film, hrůza).. Jedna hvězdička za Cusacka a Moore.... ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Když Hoops (John Cusack) dostane darem vikingskou přilbu, tak při nasazení na hlavu ji má v dalším záběru obráceně. (Fenk)

Reklama

Reklama