Reklama

Reklama

Café Minamdang

(seriál)
  • Jižní Korea Minamdang: Case Note (více)
Komedie / Krimi / Mysteriózní / Thriller
Jižní Korea, 2022, 19 h 5 min (Minutáž: 62–69 min)

VOD (1)

Epizody(18)

Neústupnou vyšetřovatelku zaujme nabídka podezřelé firmy, která zprostředkovává služby údajně vševědoucího šamana. (Netflix)

Recenze (4)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

U prvního dílu sem si říkal, že to bude taková ta klasika, on šarlatán co tahá z lidí peníze, ona naštvaná že někdo takový existuje a tak nějak si vzájemně půjdou po krku. Což se i v prvních čtyřech dílech dělo, ale pak seriál nabral docela vážný tón a začalo vyšetřování, které mně mile překvapilo. Na seriálu, musím ocenit že umí být jako vtipný, tak velice vážný a ke konci i dost temný. Hlavní případ a jeho vyšetřování je tedy záhul, a když už sem si myslel že záporáci budou drhnout hubu o zem, tak se stal zvrat a vše se otočilo. Luxusní bejkárna. ()

vett 

všechny recenze uživatele

Konečně korejský seriál, který po dlouhé době předčil mé očekávání. Jako spousta korejských seriálů to začíná hlavně jako komedie, nutno podotknout, že dost bláznivá, až jsem si musela chvíli zvykat. Hodně jsem se bála, že ale postupně komedie ustoupí melodramatu, tak jak to obecně bývá, a hlavní hrdinové už budou jenom ronit slzy a já umírat nudou. Světě div se, nestalo se! Melodrama žádné, komedie zůstala až do konce úplně trhlá, chytrá zápletka, sympatická hrdinka, bezva záporák (nebudu psát jak bezva, protože bych spoilovala), vtipné vedlejší postavy a hlavně In Guk Seo, který si to přehrávání tak užívá, že je to prostě sranda. Prostě oddechovka, která nenudí. ()

Reklama

SmileSun 

všechny recenze uživatele

První díl mě trochu „vyděsil“, myslela jsem, že to bude bláznivá komedie s podivným a dost extrovertním šamanem. Postupně ale člověk zjistí pravý důvod tohoto „šaškování“ a že i přes komediální prvky, kdy se člověk často dost nasměje, se opravdu jedná o drama. A tak se stane, že se najednou nemůžete od toho odtrhnout, snažíte se přijít na to, kdo je vůdce padouchů, což je dost těžké vzhledem k tomu, že jich postupně přibývá. Nechybí zde také akční scény, trochu té romantiky, na druhou stranu i drsnost, takže si zde téměř každý divák něco najde a pokud máte rádi korejskou tvorbu, tak věřím, že se tento seriál bude líbit. ()

Coriza 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniálně zpracovaná komedie, kterou dokáže ocenit pokročilý znalec K-dramat. Neskutečně jsem se bavila. U každé epizody jsem se přímo chechtala. Nejen, že to předčilo mé očekávání, ale dokonce se tato komedie dostala do mého TOP 5. Seo In-Guk byl skvělý, děsně mě bavil - je to prostě pan borec. Pokud máte rádi korejský humor, tak tady fakt vedle nešlápnete. Tvůrci dokázali také v některých epizodách stočit komedii v thriller a akční scény taky nechyběly. Za mě proste TOPka! ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama