Reklama

Reklama

Tomie: Saishuu-shô - kindan no kajitsu

  • Japonsko 富江 最終章 : 禁斷の果實

Recenze (5)

tombac 

všechny recenze uživatele

Roztomilá Aoi Miyazaki v psycho horroru o démonické dívce Tomie, jež si dokáže ovinout kolem prstu kohokoliv, a pak mu pomoct přivodit záhubu a ďábelsky se u toho chichotat? Proč ne, však tenhle díl rozvětvené série není stejně jako ostatní žádný drasťák. Ale podobně jako o kousíček lepší Re-birth několikrát dokáže napínat a navodit menší mrazení. Plíživá atmosféra a záběry na někdy sladký, jindy zlý a potměšilý obličej hlavní postavy, pro kterou smrt neznamená konečnou, dokáží své. 7/10 ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Negativem pro mne byla neznalost ostatních dílů a pak nízká kvalita obrazu i zvuku v ripu co jsem sehnal (není z čeho vybírat), anglické titule už potíž nebyly. Nicméně, jedna Tomie tu byla velmi rajcovní, druhá v podání Miyazaki Aoi tradičně roztomilá a ač to nebyl žádný drasťák, nuda k ukousání též nikoli. Ovšem v celkovém souhrnu se stále jedná jen o průměrný horor - ač slovo horor není úplně přesné. ()

daEmoNickY 

všechny recenze uživatele

Film u ktereho jsem se smal vice nez u bezne romanticke komedie? Tomie Zakazano Ovoce. Film umi klast otazky. Neni ale bez chyb, na nekolika mistech se pta, aniz by mel poradny duvod. Priklad? Hodte doma na zem bananovou slupku a pak se o ni rozbijte protoze jste ji neuklidili ............... Prislo mi ze Tomie byla tak trochu nejista. Konecne vybublala aji jeji lidskost. Nebyla prece sukuba odevzdy, ze? ..................... Zabavny, prijemne se vlekouci film. Horor, na ktery se monou divat i krehke romanticke divky . Byli -li nekdy takove :) ? Snad ani nelze nez cekat pritazlive asiatky a skorem nepritomnost nevtiravosti (disney-like citove vydirani ...) mile prekvapi. .................. anebo jsem tak tupej ze jsem pointu neuhadl uz na zacatku. Nakonec i konec mi nevadil, v pribehu bylo materialu na nekolik koncu. Ten ktery vybrali nebyl spatny. Nerikam ze nejlepsi, ja ten film netocil, ale fajn. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Occch nie, ako toto mohlo dostat vysoke hodnotenie, to vobec nepochopim. Strasne utahana blbost, kde to skripalo vsade naokolo nie hrozou, ale nudou, ktora ma skoro dostala do kolien. Vo filme je len minimum, co ma zaujalo, ktore nemalo daleko k odpadu. ()

Reklama

Reklama