Reklama

Reklama

Zpověď královny střední školy

  • USA Confessions of a Teenage Drama Queen (více)
Trailer

Obsahy(1)

Šestnáctiletá Mary Steppeová touží být hvězdou a trvá na tom, aby ji oslovovali Lola. Je naštvaná, protože se musela s matkou a bratrem odstěhovat z New Yorku na předměstí Dellwoodu v New Jersey, což je v jejích očích absolutní kulturní pustina. V nové škole se její kamarádkou stane nepříliš populární Ella Gerardová, protože stejně jako Lola miluje skupinu Sidarthur. Hned první den se Lola dostane do konfliktu s místní hvězdou Carlou Santiniovou a jejich vzájemná nevraživost se ještě prohloubí, když získá hlavní roli ve školní hře. Vzápětí se dozví, že se její oblíbená skupina Sidarthur rozpadla. Škodolibá Carla Lole prozradí, že má lístky na jejich poslední, beznadějně vyprodaný koncert. Lola, protože se nechce shodit, jí tvrdí, že také má vstupenky. Věří, že se jí s Ellou podaří koupit je od překupníků před halou... (TV Nova)

(více)

Recenze (153)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby USA $29,331,068Tržby Celosvetovo $33,051,296║ tuctová výplachovka /35%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nějaká ta hvězdička za Lindsay Lohan a Megan Fox neuškodí a pár lepších okamžiků tam je. Jinak velmi stupidní zábava, kterou ocení spíše mladší ročníky dívek:) ()

Gimli 

všechny recenze uživatele

Aspoň si to na nic nehraje. Vypadá to, že tvůrci si byli velmi dobře vědomi toho, jakou pitomost natáčejí, takže raději nic neskrývali a je z toho celkem zábavná jednohubka. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Na osmnáctiletou charismatickou a rozhodně talentovanou Lindsay se koukalo příjemně, nicméně teens filmy pro náctileté už mě dlouho nic neříkají a těch pár rádoby hemerických vtipů a komických situací to zas nezachrání..Možná jsem čekal i trochu víc..Jednou a dost! ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Snímek dává svým kritikům obří prostor pro sžíravě ironické a vášnivě kategorické odsudky. Je obchodním artiklem, který má oslovit náctileté slečny na úrovni čtenářek Bravíčka. Jde o šablonovitou povrchní záležitost, kde dokonce i životní moudra, ke kterým se postupně hrdinka dopracuje, působí triviálně a falešně. Nejsem cílová divácká skupina, ale jedovaté bonmoty přenechám povolanějším. Na odpad to zdaleka není nejen kvůli přítomnosti talentované Lindsay Lohan a (přinejmenším) půvabné Megan Fox. Ale i proto, že snímek se vyhnul trapným sexuálním narážkám, suterénnímu humoru a laciným vulgaritám. Přes všechny své neduhy je na něm vidět určitá profesionální úroveň. Jak Lindsay se svým talentem naložila, všichni víme. Škoda, holt s čím kdo zachází, s tím taky schází. Když nic jiného, je film smutnou připomínkou promarněného potenciálu dívky, která měla šanci podmanit si zábavní průmysl. Celkový dojem: 25 %. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Aneb jak Lindsay navrátila své nejoblíbenější rockové hvězdě sílu žít, která se zároveň rozhodla podstoupit (zase) odvykací léčení proto, že mu Lindsay řekla, že je opilý a nemůže se s ním v tomto stavu bavit o poezii. Snad jediné, co upoutalo mou největší pozornost, byly krásky Megan Fox a za ní Lindsay Lohan. Jinak o scénáři, dialozích a celkovém (americko-povrchním) provedení škoda mluvit. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Což o to, některé vtípky byly povedené, (zvláště pak scéna na policii patřila k nejlepším v celém filmu), ale dost to shazuje nereálnost všech postav! Holka se rozbrečí, protože nemůže lhát svým rodičům, Lindsay by zase mohla kandidovat na boha, a tak podobně. Lohan by si měla uvědomit, že takovou komedii jako byla Mezi námi děvčaty, už prostě nenatočí. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Když se náhodou něco povede, hned další tři scény to zašlapou do prachu země. Hodně přetřásaný námět, hodně průměrné zpracování, hodně zvláštní jednání řady postav. A Lindsay v době, kdy ještě měla své místečko na slunci. Dnes je dávno všechno jinak. Každopádně u podobně laděných filmů vždycky záleží hodně na brýlích, které nám život posadil na nos. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Je štěstí,že už Lindsay konečně opouští Disneyeho,protože kdyby tam dále natáčela takovéto podobné filmy,tak by to s ní dopadlo velice blbě. Tahleta má přece jenom na hodně víc,než na takovéto patlanice pro mladé puberťačky ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Podle mého názoru je to tragický. Mnohem horší než Protivný, sprostý holky. Trapný děj je někdy tak dementní, že se mi to chce vypnout. Tohle už nikdy více. Hned jsem to taky vymazal z HDD disku, bez jakýchkoliv šancí, aby se to dostalo na DVD. Jedna rada : radši se tomu obloukem vyhněte... Ta jedna hvězdička je za Lohan, při vzpomínce na "Past na rodiče" 15% ()

LiVentura odpad!

všechny recenze uživatele

No tak tohle snad nemůže nikdo myslet sebevážněji, urážlivé, nafintěné, hloupé, americké, vše negativní z tvorby Hollywoodu současnosti se zde nahromadilo a drogová královna v čele bezhlavé legie dam, to jen potvrzuje, pryč s tím. Tfuj. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Je to už pár let, co jsem tohle viděl a myslel jsem si, že to byla lepší jízda, než kterou jsem viděl teď. Docela nic neříkající snímek, který by dokázal párkrát člověka unudit. ()

Kass 

všechny recenze uživatele

Hektický film, kterému sice nechybí humor, ale obývají ho natolik duchaprázdné charaktery, že prožívat s nimi jejich každodenní povrchní problémy a přitom se nenudit, je holá nemožnost. L.Lohan je s ohledem ke svému nízkému věku mimořádně nadanou herečkou, která je sama o sobě bez větších potíží schopna svým charizmatem utáhnout kdejaký průměrně ambiciózní snímeček, ale přece jen by si v blízké budoucnosti měla začít dávat pořádný pozor na výběr rolí a hlavně filmů v nichž vystupuje. Už jí není 14 let, a stylizovat se neustále pouze do role pubertální dívenky, by pro její příští kariéru nebylo ani zdaleka moudré či žádoucí. I ten největší talent, když se dostatečně nerozvíjí, může tvrdě narazit :-( Navrhoval bych jí, dát studiu W.Disneyho hodně rychle vale, a napříště začít trochu více experimentovat se svými nemalými hereckými možnostmi, které již několikrát úspěšně prokázala. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti teenagerovským filmům, ráda si u nich občas odpočinu, ale tenhle se fakt nepovedl. Je to taková podivná směsice bez pořádného příběhu, ve které byste alespoň jeden povedený vtip velmi těžko hledali. Zjevná je tu také snaha o ozvláštnění pomocí jakýchsi snových scén, kde si hrdinka představuje, jak to bude všechno krásné.. Není asi nutné podotýkat, že tyto scény už tak mizernému filmu příliš nepomáhají. ()

forsberg 

všechny recenze uživatele

Milý deníčku, dnes mne potkaly dvě strašné události. Dostala jsem střevní chřipku a viděla jsem můj první film s Lindsay Lohan. Nevím, co bylo horší. Naordinovala jsem si živočišné uhlí, vypnutí telky a doufám v lepší zítřky. PS: jediný světlý moment přišel, když si Megan Fox oblékla ty červené šaty. Narozdíl od L.L. jí totiž slušely. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Toto je vyslovene niečo pre mladé dievčatá, moje baby sa na tom celkom slušne bavili, aj keď ani ony nehíkali od nadšenia. Ja som si to skôr odtrpel, jediným rozptýlením pre mňa bola samotná L. Lohan ako pripomienka toho, aká skvelá herečka mohla byť keby si to nebola bývala pokašľala. 40/100 ()

Reklama

Reklama